QUOTE(Agoja @ 2012 04 14, 09:46)
ar galeciau torta "Ferrero Roche" laistyti su romu, o ne su romo esencija? ar nera skirtumo tame?
Bus su laipsniais,jei tikru romu sulaistysit.Aš kada taip persistengiau,kad iš butelio jau nereikėjo pilt-taip gerai apsvaigom  

  Dar ir  dabar karts nuo karto draugė,pjaunant tortą,paklausia,ar šampaną šaut reiks,ar užteks tik torto  
 
QUOTE(linette @ 2012 04 14, 09:50)
*ReNcYtEa aš jūsų torto niekaip negalėčiau pavadint marmaliuku , jis dailiai išlygintas ir gražiai papuoštas , malonu į jį žiūrėt , šaunuolė jūsų dukra 
 
**dviejų tortų miksas 
***bet vistik gal palikim šitą temą receptukams  
  
 
*Ačiū.Na čia jau ne pirmas,o koks šeštas jos torčiukas
** Jūsų  man ir labai patiko 
(copy/paste  
 )
***  
   
 
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 14, 09:55)
P.S.  Nors ana tema tortams skirta  o ne rankinukams  
 
  
  Be-be-be  
 
Ir viskas-daugiau tikrai neteršiu temos