Gal kas zinote Filadelfija grietinele ir cukraus pudea kremo papuosimui keksiukams kaip daryti.aciu jei kas padesite
QUOTE(linette @ 2012 04 14, 07:50)
O kokie ten torcikai? labai skaniai atrodoooo
QUOTE(sypseneleee @ 2012 04 14, 13:57)
Gal kas zinote Filadelfija grietinele ir cukraus pudea kremo papuosimui keksiukams kaip daryti.aciu jei kas padesite
Tai kad ten jokio recepto nera....suplakei grietinele su cukrum,o paskui idejai filadelfijos
Laba diena, kažkada buvo įdėtas toks tortukas su braškėmis, lyg ir buvo užvadintas PATS SKAINIAUSIAS, bet niekur neberandu, gal galite padėti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 14, 16:51)
nu tai ko čia tamstyte žvengiate
viršus ir apačia tai mėnulis , o vidurys kuršėnų vyniotinis , tik kremas tai
iš tos temos , tas kur su baltu šokoladu ir grietinėle, tas kremukas tai pasaka , man toks skonis kaip ledų prieskonį turintis
QUOTE(Oksiukas @ 2012 04 14, 20:07)
Laba diena, kažkada buvo įdėtas toks tortukas su braškėmis, lyg ir buvo užvadintas PATS SKAINIAUSIAS, bet niekur neberandu, gal galite padėti

Gal šis
labas vakaras. cia daugiau klausimas olestai
maciau kitoje temoje raset apie torta su varskes, grietineles ir persiku pertepimu, gal butu galima receptuka?
ar bent jau tiksliai kaip tortukas vadinasi, tada gal pavyktu paciai rasti
aciu
aciu
QUOTE(dani84 @ 2012 04 14, 20:39)
labas vakaras. cia daugiau klausimas olestai
maciau kitoje temoje raset apie torta su varskes, grietineles ir persiku pertepimu, gal butu galima receptuka?
ar bent jau tiksliai kaip tortukas vadinasi, tada gal pavyktu paciai rasti
aciu

aciu
jei teisingai supratau ten 'patobulintas' Varskes Gaivumelis (jo receptas kazkur turi buti SM) tik kad idetas vienas sokoladinis (asseni sokoladinio) biskvitas,ir vaisiai
QUOTE(dzokada @ 2012 04 14, 23:30)
jei teisingai supratau ten 'patobulintas' Varskes Gaivumelis (jo receptas kazkur turi buti SM) tik kad idetas vienas sokoladinis (asseni sokoladinio) biskvitas,ir vaisiai
aciu
Varškės tortas su vaisiais
Imu norimą biskvitą: baltą, rudą ar miksą baltų ir rudų, o pertepimui naudoju priklausomai nuo skersmens biskvito (21 cm skersmeniui 1 indelis grietinėlės, dideliam - dvigubai ir t.t.), jei tortas mažiukas būtų, imčiau indelį grietinėlės ir tik 1 pakelį varškės...
420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
žiupsnelis citrinos rūgštelės
2 pakeliai persiknės arba plombyrinės varškės
persikai ir bananai, arba vien kažkurie
grietinėlę išplaku su cukrumi, į išplaktą grietinėlę įplaku varškę, dedu biskvitą, sulaistau vaisių sirupu, jei dedu bananus, apšlakstau citrinos sultimis, kad nepajuoduotų...biskvitas, sulaistau, patepu kremuku, sudėlioju vaisius, užtepu kremu, biskvitas, sulaistymas, kremukas, vaisiai, kremas, biskvitas, viskas, visi stebuklai
varijuoju kaip noriu ir kas kart pavadinimas tas pats, bet skanu labai
kakavinius biskvitus sulaistau amaretu dažniausiai, man taip skaniau 
Imu norimą biskvitą: baltą, rudą ar miksą baltų ir rudų, o pertepimui naudoju priklausomai nuo skersmens biskvito (21 cm skersmeniui 1 indelis grietinėlės, dideliam - dvigubai ir t.t.), jei tortas mažiukas būtų, imčiau indelį grietinėlės ir tik 1 pakelį varškės...
420 g grietinėlės
3 šaukštai cukraus
žiupsnelis citrinos rūgštelės
2 pakeliai persiknės arba plombyrinės varškės
persikai ir bananai, arba vien kažkurie
grietinėlę išplaku su cukrumi, į išplaktą grietinėlę įplaku varškę, dedu biskvitą, sulaistau vaisių sirupu, jei dedu bananus, apšlakstau citrinos sultimis, kad nepajuoduotų...biskvitas, sulaistau, patepu kremuku, sudėlioju vaisius, užtepu kremu, biskvitas, sulaistymas, kremukas, vaisiai, kremas, biskvitas, viskas, visi stebuklai
Jei medaus tortas (perteptas grietines kremu) bus valgomas antradieni, tai kada man ji geriausia sutepinet?
Gimtadienio torciukas









