Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto derinimas

Laba!
Noreciau, kad nors Jus tiksliai, konkreciai ir aiskiai paaiskintumet ka tokio negero daro maisto derinimas? Kodel Jus i tai ziurit skeptiskai? Ar bulves+mesa pagal Jus yra sveika mityba? Juk derinimas, tai ne dieta. Derinant neatsisakomi jokie maisto produktai, tiesiog stengiamasi visko nesumakaluot. Kol kas as tik menesi tokiu budu maitinuosi. Jauciuosi zymiai geriau, nukrito keli kg. Niekaip negaliu suprast, kas derinime ne taip. Tikiuosi atsakysit... 4u.gif
Atsakyti
Taip, aš jau gal antras mėn. bandau derinti maistą. ir man įdomu.prašau atsakyti
Atsakyti
Aš irgi manau, kad tai gan geras būdas sureguliuoti mitybą.. Gal net numesti kelis kg.. biggrin.gif Ir organizmas geriau jaučiasi.. Tad ir aš laukiu atsakymo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looking: 15 balandžio 2006 - 17:22
Va va-man irgi toks klausimas yra..nors aš tik bandau derinti, labai griežtai nepavyksta ir tai darau ne dėl svorio (neturiu ką mesti), o todėl kad pastoviai pūsdavo pilvą ir su viduriais nebuvo gerai..net nebežinojau ką valgyti verysad.gif tai pradėjus taikyti pagrindines taisykles kelias-viskas susitvarkė..
Atsakyti
Maisto derinimas nedaro nieko blogo. Atsakymas i antra klausima-skeptiskai ziuriu i si buda reguliuoti kuno mase todel, kad negerai yra bet koks budas, kuris kazka riboja ir draudzia. Be to, nera jokiu irodymu, kad maisto produktu derinimas yra panaceja svoriui mazinti. Visiskai nelogiski kai kurie sio budo salininku argumentai.
Jus radote kur nors mano fraze, kad bulves ir mesa-sveika mityba? blink.gif Bet jei zmogui butent sito norisi, kodel gi nesuvalgius? Jei jums tinka maisto derinimas kuno mases kontrolei-valio, kiekvieno valia rinktis.
Tik visame kame turi buti saikas ir sveikas protas 4u.gif
Atsakyti