Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivių kamštis

Per kiek laiko ,pasišalinus gleivių kamščiui galima tikėtis gimdymo pradžios?Jau antrą parą pasirodo želės pavidalo išskyros.Kartais su rausvu atspalviu,kartais bespalvės.Negausios.Ar tai ir yra gleivių kamštis ?Nėštumas - 37 sav.
Atsakyti
Kartais tokio pobūdžio išskyrų gali būti ir savaitę iki gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Rita Matulionytė @ 2006 04 14, 16:34)
Kartais tokio pobūdžio išskyrų gali būti ir savaitę iki gimdymo.


Sakykite,o kiek laiko jis gali šalintis?Kažkaip keistai viskas vyksta - vieną dieną išskyrų būna (nedaug),kitą - ne.Šiąnakt šlapime pastebėjau pora į siūlą panašių raudonų išskyrų.Bet tik vieną kartą ,ir tik du siūliukus.Paskutinėmis dienomis gleivės dažniausiai baltos spalvos.
Ar tai tikrai gleivių kamštis?
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta78: 18 balandžio 2006 - 14:16
Nėštumo pabaigoje, ruošiantis gimdos kakleliu dažniausiai keičiasi išskyrų pobūdis ir kiekis. Taigi tokios išskyros, kaip Jūs aprašote yra visiškai normalu.
Atsakyti
Sveiki,

norejau pasiteirauti ar galima išejus gleivių kamščiui maudytis baseine? Visą nėštumą lankiau baseina, jokių negerumų nebuvo. tačiau vakar išejo gleivių kamštis - ar nepakenks vaisiui baseino vanduo?
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagatytė: 17 rugpjūčio 2006 - 11:24
Galima.
Atsakyti
gerb.gydytoja,siandien pastebejau ,kad padaugejo balksvu ishskyru.kas tai galetu buti?nestumas 35 savaites.jei tai ne gleiviu kamstis,kur galeciau apie ji placiau suzinoti?
Atsakyti
Gleivių kamštis - tai tirštos baltos išskyros su kraujo priemaiša. Taip būna keletą dienų prieš gimdymą, kartu su kitais beprasidedančio gimdymo požymiais. Nemanau, kad Jums jos pasirodė. Nėštumo metu iškyrų pobūdis dažnai keičiasi, ir jei jaučiatės gerai, nerimauti neverta.
Atsakyti