Lietuva, čia jums už ištvermę atsisakant MP
Žiūriu, kitiems nelengvas darbas nujunkymas

Mes labai lengvai atsisveikinom su (.)(.), todėl dabar džiaugiuosi, kai pasiklausau apie kitus. Mano mažė nė karto neprašė papo, kai nusprendžiau nebeduoti. Ir naktimis iškart pradėjo gerai miegot, nuo 22 iki 9 h. Buvo kelis kartus prabudusi naktį iš įpročio, bet paglosčius užmigo. Slogyte susirgom po 4 sav. po MP nutraukimo. Nuo manęs užsikrėtė. Bet gerai, kad ji jau moka išpūsti nosytę, nereikia jokių siurbliukų.
Man pačiai širdelę skaudėjo, kad nutraukiau maitinimą anksčiau, nei buvau planavusi (nebenorėjau kentėt kas savaitę pasikartojančios migrenos, kuri prasidėjo po gimdymo ir imtis gydymo), bet nusiraminau, pamačiusi, kad dukrytei (.)(.) visai nebereikia. Be to, ir šiaip naktį valgyti nesveika. Nors jeigu būtų prašiusi, būčiau ko gero neatsilaikius

Tik gaila, kad papų dabar pas mane nei su žiburiu nerasi

Maitinant irgi nebuvo kaip Pamelos, bet vis šis tas. O dabar vos ne lenta, kaip paauglystėj
Kas keisčiausia, kad paspaudus, pienelis vis dar išbėga, nors atrodė, kad pienas nustojo gamintis po kelių dienų po nutraukimo. Sako, kad pas moteris ilgai išlieka pieno, kitoms net visą gyvenimą

Matyt, jeigu vėl pradėčiau žindyti, vėl užsikurtų fabrikėlis