Įkraunama...
Įkraunama...

Per daug prisirišus prie kūdikio?

Normalus motiniskas inkstinktas
Atsakyti
Man irgi dar taip yra blush2.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad man ne visai taip yra..
Buvom svečiuose pas vyro tėvus, o grįžus namo vyras sako, kad na žinai elgiasi kaip nežinau kas, atrodė vos tik mano mama paima vaika ant rankų, tu ją prarysi savo žvilgsniu!
Tada labai susigėdau, bet taip ir buvo, mane tiesiog siutas paimdavo, nes man atrodė, kad ne taip ji laiko ta kudikeli, ne taip snekina, per garsiai ir pan..
P.S. Dabar aš jau tvardausi smile.gif)) Nors viduje kartais net kunkuliuoja pyktis smile.gif)
Tiesa tada mazyliui 2men buvo, dbr 3men smile.gif
Atsakyti
kai augo pirmasis vaikinas irgi niekam nepalikdavau, kai buvo 7 menesiai reikejo i uosvienes 50-simtmeti vaziuoti netoli nuo namu, bet palikom su pussesere vyro tai kokius 4 kartus grizt teko nes tik mes oer duris ir rekia jis, mes griztam viskas gerai.
as paskui jau gailejausi kad nepalikinejau niekur (nors tuo metu ir nebuvo kam). i darzeli labai sunku buvo isleisti 2 metuku, praverke vaikas beveik visus pirmus metus.
Nemanau, kad tas toks istisas buvimas kartu mums dave daugiau naudos nei bedos. schmoll.gif


va dabar maziukas auga, situacija kita. turim labai saunia kaimyne, kuri mane su reikalais isleidzia nuo gimimo kasdien (taip jau yra kad dirbt turiu), nuo 2 menesiu pradejau sportuoti irgi isleidzia kaimyne.
liepos pabaigoj gime maziukas, o rugseji dickis i pirma klase isejo, su juo reikejo lakstyt nuvest parvest (vaziuodavom su vezimu visi) bet kai oras blogas reikia su masina vezti irgi maziuka su kaimyne palieku.
dziaugiuosi labai jam jau irgi tuoj 7 men ir jokios bedos lieka su kitais zmonem dabar be problemu thumbup.gif
tikiuosi ir darzely bus lengviau priprast ir siaip bus ne toks mamyciukas lotuliukas.gif
Atsakyti
na,man is vienos puses jau noretusi kaip ir laisvesnei nuo vaiku buti, bet is kitos puses irgi jauciuosi labai prisirisus ir niekam nepatikiu ju neipriziureti nei saugoti:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As nzn ar cia nuo mano didelio pavido,ar del to kad turejau persileidyma ir dabar turiu ilgai lauktos dukreles... bet ziaurei pavydziu jos kam nors. Kai paima antranku kas nors ir pradeda cackinti norisi atimti. Ipac nemegstu kai vyro motina cackina,po to is jos per jega turiu paimti vaika,nes neatiduoda, tai mane dar labiau siutina. ax.gif
Atsakyti
Ot tai bedu zmones sumasto, per daug mat mylet negerai biggrin.gif
Atsakyti
Man taipat buvo ir tebeyra,bet apmazejusta baime. as net vyruj palikti nenoriu bijau. Mano mergytei Be savaites 7 menesiai ir tik kelis kartus buvau palikus.vis kaskodel negaliu patiketi niekam savo maziukes.nors ir atrodo kad reiketu kur iseiti galva pravedinti ar sisitvarkyti reikalus bet vis nepavyksta.visur kartu su savimi.
Atsakyti