Mergaites ir Asseni, išduokit paslaptį kokia žėlę geriausia naudoti tortui - sumuštinis su ikra. Ar ikrai naudojat papildomai dažų, ar užteks apelsinų želės? ..ir švirkštą naudojat be adateles?
Mergaites atejau patarimo Man reikia iskepti tokios formos kaip nuotraukoj torta. Gal galite patarti kokiu ismatavimu skardose kepti, jei man reikia, kad butu apie 10kg?
Kepsiu rikotos su vysniom. Galvoju pirma auksta is dvigubos norma, antra is vienos normos. Ar gerai kazi gausis? proporcijos bus islaikytos?
Sveikos, norejau paklausi kai puosi sokoladinemis gelemis, drugeliaia tais azuriniais ar ta sokolada reikia kaip nors paruosti, ar uztenka islyditi plyta ir ant pergamentinio popieriaus nupiesti
Sveikos, norejau paklausi kai puosi sokoladinemis gelemis, drugeliaia tais azuriniais ar ta sokolada reikia kaip nors paruosti, ar uztenka islyditi plyta ir ant pergamentinio popieriaus nupiesti
sveikos, norejau pagaminti sokoladines rozes. Kiek esu skaicius, tai tinka baltas lydytas sokolas su medum (100gr sokolado 1 saukstas medaus). islydziau sokolada su dirbtiniu medum ir man gavosi snipstas. nes ta mase tiesiog susitrupiniavo. nelipo visai ir nieko negalima buvo is jos padaryti. ar cia sokoladas kaltas, ar medus ar as ne taip kazka dariau..?
sveikos,
norejau pagaminti sokoladines rozes. Kiek esu skaicius, tai tinka baltas lydytas sokolas su medum (100gr sokolado 1 saukstas medaus). islydziau sokolada su dirbtiniu medum ir man gavosi snipstas. nes ta mase tiesiog susitrupiniavo. nelipo visai ir nieko negalima buvo is jos padaryti. ar cia sokoladas kaltas, ar medus ar as ne taip kazka dariau..?
sveikos,
norejau pagaminti sokoladines rozes. Kiek esu skaicius, tai tinka baltas lydytas sokolas su medum (100gr sokolado 1 saukstas medaus). islydziau sokolada su dirbtiniu medum ir man gavosi snipstas. nes ta mase tiesiog susitrupiniavo. nelipo visai ir nieko negalima buvo is jos padaryti. ar cia sokoladas kaltas, ar medus ar as ne taip kazka dariau..?