Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(Maba @ 2017 12 12, 23:39)
as suprantu ka jus norit pasakyt. bet visi sie palyginimai yra gyvenimiski is kasdienybes, is sio pasaulio, o tas kitas pasaulis kur yra tos "esybes" mums yra nematomas. mes tik esame girdeje, kad tai yra. bet kas tai mes nezinom. taitiesog ir susimasciau. smile.gif

Maba, per daug baimių turi.
Papildyta:
QUOTE(Moonlightmagic @ 2017 12 13, 10:51)
<p>Gali buti labai stipriu, sveiku, uzsigrudinusiu, apsiskaiciusiu ir t.t., bet parklubdyti zmogu galima, cia yra laiko klausimas, meistro sugebejimai ir jegos.
</p><p></p><p></p>

Per daug ekstrasensų mūšių prisižiūrėjai.
O kad ten viskas surežisuota, tą žino jau visi.
Atsakyti

o kokia literatura rekomenduotumet paskaityt, kuri apraso ivairiu esybiu "prisiklijavima" prie taves, koki poveiki jos daro, is kur jos ir kaip ju atsikratyt bei apsisaugot nuo ju? kad netrigdytu tavo sveikatos ir biolauko? cia turbut tiktu ir kaip apsisaugot ar apsivalyt nuo blogos akies ir pan.

Nėra čia ką ir skaityti. Pyktis, pavydas, žalingi įpročiai ir pan. per dažnai jaučiamas neigiamas emocijas ar jausmus, galima gauti kokia "lervutę" arba atidaryti jai kanalą ateiti iki jūsų. O jeigu sakyti apie esybes, jas galima gauti dovanų per išventinimus (pvz. reiki), besimokant magijos ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Moonlightmagic @ 2017 12 13, 12:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maba" data-cid="71925538" data-time="1513103045"><div><p>o kokia literatura rekomenduotumet paskaityt, kuri apraso ivairiu esybiu "prisiklijavima" prie taves, koki poveiki jos daro, is kur jos ir kaip ju atsikratyt bei apsisaugot nuo ju? kad netrigdytu tavo sveikatos ir biolauko? cia turbut tiktu ir kaip apsisaugot ar apsivalyt nuo blogos akies ir pan.</p></div></blockquote><p></p><p>Nėra čia ką ir skaityti. Pyktis, pavydas, žalingi įpročiai ir pan. per dažnai jaučiamas neigiamas emocijas ar jausmus, galima gauti kokia "lervutę" arba atidaryti jai kanalą ateiti iki jūsų. O jeigu sakyti apie esybes, jas galima gauti dovanų per išventinimus (pvz. reiki), besimokant magijos ir pan.
</p><p></p><p></p>


Supratau. O kaip suzinoti ar turi tu kokia lerva viena kita? Ir kaip jas pasalint?
Atsakyti

Pyktis, pavydas, žalingi įpročiai ir pan. dažnai jaučiamos neigiamos emocijos, jausmai, tada galima gauti kokia "lervutę" arba atidaryti jai kanalą ateiti iki jūsų.

Supratau. O kaip suzinoti ar turi tu kokia lerva viena kita? Ir kaip jas pasalint?

Taigi parašiau :) Pyksti - viena, pavydi - antra, nepatenkinta gyvenimu - trečia, depresuoji - ketvirta ir t.t. Jeigu pačiam šalinti, reikia neigiamą savybę, keisti į teigiamą.

Atsakyti

Nieko nežinančiom, bet labai norinčiom domėtis ezoterika: Doreen Virtue knygos, yra ir kortos.

Atsakyti
Moonlight Magic, didelis ačiū už atsakymus ir knygų rekomandavimą. būtinai pasidomėsiu. smile.gif
Atsakyti

Pirkčiau knygą Konkordija Antarova "Du gyvenimai".

Jei kas turite parduoti, susisiekit, prašau el. paštu ruta.palsauskaite@gmail.com

 

 

 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Parduodu už simbolinę kainą.
Atsakyti
Turiu Natalijos Kobilkinos (psichologės - Bulgarijoj įkurusios itin sėkmingą laimingų moterų akademiją) seminarą kaip išsivalius karmą pritraukti geresnę finansinę situaciją. Seminaras anglų kalba (bet ji ganėtinai primityvi ir paprasta, nebaudojama sudėtinga terminologija). Iš tikrūjų pati sistema stebėtinai paprasta, kurią visi žinome, bet nenaudojame. Seminaras kainavo 150$ už simbolinę kainą galėčiau pasidalinti nuoroda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 08 liepos 2019 - 11:58
QUOTE(Hedy @ 2019 07 07, 16:50)
vartotojo įkelta nuotrauka


Parduodu už simbolinę kainą.

Atsakyti

GAl turite knygą "Sielų kelionės"

Atsakyti

GAl turite knygą "Sielų kelionės" ?

Atsakyti