Įkraunama...
Įkraunama...

Delimano indai

sveikos 4u.gif
su vyru sugalvojome nusipirkti indus gaminimui is ''delimano'',mastome apie visa rinkini.
taigi pirmiausia noreciau isgirsti komentarus.
taigi papasakokite ka turite ir DELIMANO ar esate patenkintos.
taigi visus pliusus ir minusus rasykite cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Man bent jau keptuve visiskai nepatiko, greit susibraize schmoll.gif
Atsakyti
Gavo vyras is Maximos laiska, reklamuoja tuos Delimano, tai voke dar 5 lipdukai dovanu prideti.
Ale dar abejoju ar pirksiu. Nebent tuos baltus didesnius paprastus puodelius.
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 10 23, 18:02)
Gavo vyras is Maximos laiska, reklamuoja tuos Delimano, tai voke dar 5 lipdukai dovanu prideti.
Ale dar abejoju ar pirksiu. Nebent tuos baltus didesnius paprastus puodelius.

Aš kaip tik padariau žvalgybą puodelių maxėj, tai panašūs, žinoma ne delimano ir ne porcelianiniai, ir be supe-duper akcijų pigiau kainuoja. Bet jei kažkas negali gyvent be porceliano, tai jų teisė rinktis.
Asmeniškai man tai fufliova ši akcija (kaip ir kelios prieš tai buvę maxės akcijos).
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 23, 18:33)
Aš kaip tik padariau žvalgybą puodelių maxėj, tai panašūs, žinoma ne delimano ir ne porcelianiniai, ir be supe-duper akcijų pigiau kainuoja. Bet jei kažkas negali gyvent be porceliano, tai jų teisė rinktis.
Asmeniškai man tai fufliova ši akcija (kaip ir kelios prieš tai buvę maxės akcijos).

Manau, kad Delimano ir visi pigesni pagaminti is to paties porceliano. Abejoju kad Delimano butu is kaulinio porceliano, net ir uz pilna kaina - per pigu.
Atsakyti
As tai mastau torto peili su mentele imt, bet galiu ir persigalvot jei cia dar pakomentuosit kad s... biggrin.gif
Atsakyti
Nuo spalio 22d. pirkdami Maximoje gaunate lipdukus, kuriuos renkate ir klijuojate į tam skirtą knygutę, surinkę reikiamą skaičių lipdukų galite įsigyti "Delimano" indų ir stalo įrankių net su 60% nuolaida.
Taigi, įdomu, ar ruošiatės rinkti lipdukus ir įsigyti prekių? Ką manote apie indų kokybę, kainos ir kokybės santykį? Kadangi mes esame naujakuriai, indų kaip ir trūkumas, tai ruošiuosi įsigyti nemažai indų, ypač kai lipdukų gauname veltui, nereikia pirkti prekių už 25lt, kad gauti 1 lipduką.
Žinoma, paskaičiavus, tai parduotuvėje galima rasti tikrai daug pigesnių indų, tačiau žiūrint į tikras, be nuolaidos kainas, norisi tikėti, kad tie indai tikrai geri ir kokybiški.
Tad, kokia Jūsų nuomonė? 4u.gif
Daugiau apie akciją: http://www.maxima.lt...nkiu-kolekcija/
4u.gif
Atsakyti

man stalo irankiai labai faini pasirode, labai ju noreciau. ir uz 120 nemanau kad gerus kitur nusipirksi g.gif
na o indai irgi visai faini, noreciau salotines ir tu mazu salotiniu. lipduku jau daug turiu apie 25 tai lauksiu gal ka ka daugiau parasys apie kokybe
Atsakyti
Mane sudomina vaikiski irankiu rinkinukai ir gal tortui dar, o visi indai pasirode baisus molinukai unsure.gif .
Atsakyti
Patiko mentelė ir peilis tortui
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 10 26, 07:56)
Mane sudomina vaikiski irankiu rinkinukai ir gal tortui dar, o visi indai pasirode baisus molinukai unsure.gif .

Man kaip tik patiko, kad lėkštės storesnės ir jaučiasi jų svoris g.gif Bet čia jau kiekvienam asmeniškai smile.gif
Kadangi, kaip jau minėjau, namuose indų trūkumas, tai žadame nusipirkti:
-torto įrankius
-salotų dubenėlius (3vnt už 25.99)
-lėkštes 28cm. (3vnt už 29.99). Lėkštės tikrai didelės ir labai fainos, todėl nemanau, kad jos brangiai išeis. g.gif
-žuvies lėkštė. Tikrai didelė, graži ir patogi. Kai ieškojau panašios lėkštės, tai net neradau. g.gif
-torto lėkštė. Toookia didžiulė, labai faina smile.gif
-porcelianinės lėkštutės 23,5cm. (3vnt už 19.99). Imsim 4 komplektus, kad išvis išeitų 12 lėkščių. Paskaičiavus, viena lėkštė kainuoja ~6,7 lt. Nesakykit, nėra taip jau ir brangu g.gif Mes po 4lt iš Maximos pirkom lėkštes kai reikėjo, tai tokios paprastos, net nėra to baltumo, kažkokios papilkėjusios g.gif
Taip pat dar domina ta salotinė 24,8 cm ir labai patiko puodeliai, kur be lėkštučių, 300 ml. Norėčiau kokių 6, bet dar galvojam dėl jų 4u.gif
Atsakyti
Butinai isigysim irankiu komplekta, nes reikia mirksiukas.gif Paciupinejom, patiko thumbup.gif keliaus i naujaja virtuve wub.gif
Atsakyti