Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio mergytės ir berniukai :)

Jee... mes ir pagaliau turim kuprine thumbup.gif thumbup.gif Tai yra jau tikriausia viska is saraso turim, reiks tik sutikrint smile.gif Gaila tik kad noro mokytis negalima nusipirkt ir mamai kantrybes, o tai manau mums gali prireikt biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Valmiera @ 2014 08 15, 22:27)
Sveikos merginos 4u.gif ,

Senai bebuvau užsukusi smile.gif .

Žiūriu apie dantis diskutuojate. Aš manau, kad daugeliu atveju tėvai galėtų padėti vaikams užsiauginti tiesius dantukus, jei tik kas dieną padirbėtų prie vaikų dantukų. Ir tikrai daugeliui nereikėtų jokių plokštelių.

Kalbu iš savo patirties. Pati esu "atsukusi" į taisyklingą padėtį savo berniukams po kelis dantukus. Domantui apatinis dantukas augo kreivas, tai mes kiekvieną dieną darbavomės. Jis sėdėdavo išsižiojęs, o aš maigydavau dantenas toje pusėje, kur dantukas sukasi ne ten, kur reikia. Patikėkite, per kelis mėnesius dantukas atsistojo į taisyklingą padėtį.
Su vyresniuoju sūnumi buvo lygiai tas pats, tik pas jį 2 viršutiniai dantys ėjo pasisukę.

Tą patį darė ir mano mama mudvien su broliu. Abu turime pavyzdinį dantų lanką - taip sako mūsų dantistė.

Žinoma, aš nekalbu apie kažkokias patologijas, bet daugeliu atveju tikrai galima patiems padirbėti prie vaikų dantukų.

drinks_cheers.gif seip ir mums ta dantiste sake, kad jie gana paslankus. Bet sako tu dabar priversk ta vaika visad ta danti stumt ir maigyt smegenis.
Atsakyti
Su rugsejo pirma visiems balandinukams !!! 4u.gif geros sventes rytoi ir mokslingu metu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Su rugsėjo 1-ąja!!!


user posted image
Atsakyti
Na kaip pirmos savaitės praėjo? Ar patinka mokykla bei mokytoja vaikams? ar patinka jums pacioms? ar gaunate namu darbu? kaip gandriuko dantuku reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 17, 20:45)
Na kaip pirmos savaitės praėjo? Ar patinka mokykla bei mokytoja vaikams? ar patinka jums pacioms? ar gaunate namu darbu? kaip gandriuko dantuku reikalai?

maniskei kol kas patinka. Eina noriai. Jau kita savaite nusimato pirma ekskursija i Kauna.
Del namu darbu mums mokytoja pasake, kad pirmokams neuzduoda. Kad tik tesiog stebet, ka daro ir bandyt namuose pasikartot.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

Domantas tai labai noriai į mokyklą eina. Tik praėjusią savaitę buvo nelabai patenkintas, net ir ašarą namuose prie stalo kelias dienas išspaudė, kai reikėjo rašyti visokius kabliukus, kringeliukus. Tos rankytės dar nelabai klauso... Bet kai pradėjo rašyti skaičius, raides, tai visas patenkintas mokyklon keliauja smile.gif.

Namų darbus pas mus užduoda, tik vadina tai "pabaigimu to, ko nespėjo klasėje padaryti". Ir aš labai patenkinta dėl to. Kaip gali vaikas išlavinti ranką, jei 4-5 eilutes klasėje parašys.

Mokytoją irgi turime jauną, malonią, švelnią, bet kartu ir reiklią. Klasėje daugiau berniukų nei mergaičių, be to 11 vaikų iš tos pačios darželio grupės, tad visi susidraugavę, visokių išdaigų prigalvoja, bet mokytoja juos kažkaip suvaldo.

Maniškis irgi kitą savaitę į ekskursiją važiuoja. Mūsų vaikai lankysis žirgyne ir strutyne.
Atsakyti
Labutes
QUOTE(Forgete @ 2014 09 17, 19:45)
Na kaip pirmos savaitės praėjo? Ar patinka mokykla bei mokytoja vaikams? ar patinka jums pacioms? ar gaunate namu darbu? kaip gandriuko dantuku reikalai?

Kas cia tokia , nezinau tokios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tas nicas tai man tikrai labiau prie sirdies smile.gif
Ka as zinau , ta plokstele nesiojam. Leido i mokykla eit be ploksteles ir valgant issiimt. Nelabai jis nori su ja but , bet liepiu. Miegot miega visad su ja , diena kaip kada. Tai mama as obuoli valgau, tai mama as futbola zaisiu , dar sulauzysiu doh.gif Kol kas nelabai matau kad kazkas keistusi, lapkricio menesi eisim tai tada gal bus kas matyt.
Kai klausi D ar patinka mokykla , sako kad patinka , tik sako anksti keltis tai neee... Na tas kelimasis tikrai zudo, ryte vos ne naktis dar . Seip sake viskas butu normos ribose, bet labai blaskosi per pamokas, reikia pastoviai duot pastabas. Bet jei ka daro suspeja tipo. Rastas tai ne koks, bet ai sakau gi ne tame esme. Gyditojai paziurekit kaip raso ax.gif
Man asmeniskai mokytoja schmoll.gif schmoll.gif Bet as jam garsiai apie ta nesakau, bet ir jis sake kad nepatinka, nes saukia kartais rolleyes.gif Buna pikta
Atsakyti
Sveikos,

seniai bebuvau čia užsukusi smile.gif . Kiek daug naujienų - kas trečią, kas ketvirtą pasigimdė thumbup.gif . Pavydžiu baltai, ir aš norėčiau dar vieno ... Tik neįkalbinu SB schmoll.gif .

Mano Ignas užaugo tikras dičkis - vejasi brolį šeštoką doh.gif . Dabar jo ūgis jau 145 cm, sveria 34 kg.
Mokykloj jau irgi pasižymėjo doh.gif , mokytoja jau skambino dėl muštynių doh.gif. Vyresnėlis pirmoj klasėj pats pareidavo dažnai su ašaromis, kad kažkas pastūmė, kažkas kažką pasakė,o Ignas visiška priešingybė - šito tai jau niekas nepastums biggrin.gif , darželyje jau visa galva buvo didesnis už kitus. O šiaip gana noriai eina į mokyklą, skaito dar šiaip sau, bet gerai skaičiuoja.

Sėkmės moksluose visiems balandinukų pirmokams 4u.gif
Atsakyti
Laba laba,

ir pas mus panašiai, eiti vis dar nori, labiausiai į matematiką biggrin.gif
Mokytoja man patinka, namų darbų gauna kasdien, išskyrus penktadienį. Su rašysena, maniau, kad bus blogiau, visai padoriai jam. Tik žiauriai išsiblaškęs, daiktus mėto, palikinėja, užmiršinėja.. siaubingai doh.gif
Užtai keltis ryte ne problema, atsikelia pirmas, net nežinau, kada biggrin.gif Savaitgaliais bent prašau ilgiau nesikelti, bet ilgiau septynių neištempia.
Ir krepšinio mokyklą lanko smile.gif
Atsakyti
kol išrišau kas ta ilta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aaaa, ha ha, atsiprašau biggrin.gif kaip man dabar prisistatyt aiškiau. na čia kur Joris, jei pamenat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilta @ 2014 09 29, 22:08)
aaaa, ha ha, atsiprašau biggrin.gif kaip man dabar prisistatyt aiškiau. na čia kur Joris, jei pamenat  smile.gif

tai jau isrisau pagal flickr biggrin.gif
Atsakyti