Įkraunama...
Įkraunama...

Ar neieškot žodžio kišenėje?

QUOTE(F @ 2012 05 04, 21:04)
Sutinku smile.gif
man išvis yra labai nesuprantama, kaip gali egzistuoti žmonės, užimantys aukštesnes pareigas. Pvz jei kas nors man vadovautų, duotų nurodymus, aš nesuprasčiau to kaip aukštesnių pareigų, bet tiesiog kaip kitų nei mano. Tiesą, sakant, turiu labai save prievartauti, kad galėčiau priimti hierarchines struktūras aplink. Jaučiuosi, kad niekada nei internalizuosiu jų, nei pati tapsiu jų dalimi. Man ir kyla baimė bendraujant su valdžia, bet ne todėl, kad tai būtų mano autoritetas, bet todėl, kad tada kyla mintis - šakės, čia yra žmogus, kuris kažkodėl turi galią prieš mane ir nuo jo veiksmų gali priklausyti mano ateitis.

noreciau, kad tokiu zmoniu kaip Jus, butu daugiau nei dabar.
Atsakyti
beje, o kur Blondinas prašapo? g.gif Trūksta jo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 05, 21:32)
beje, o kur Blondinas prašapo?  g.gif Trūksta jo.

As jo irgi pasiilgau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 05 05, 20:36)
As jo irgi pasiilgau  flirt.gif

nei jo, nei Juzės, kas čia daros
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 05, 21:38)
nei jo, nei Juzės, kas čia daros

Del Juzes nezinau, turbut uzsiemusi kazkuo, rudeniop tikekimes pasirodys, o del blondino, kad matyt zmogui kantrybe truko.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 05 05, 20:41)
Del Juzes nezinau, turbut uzsiemusi kazkuo, rudeniop tikekimes pasirodys, o del blondino, kad matyt zmogui kantrybe truko.

O gaila gaila. Labai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Kaip bendraujate su savo tiesioginiais viršininkais? Pvz., mano atveju -viršininkė pripažįsta autokratinį valdymo stilių. Autokratinis vadovavimo stilius.
Šio stiliaus aprašymas idealiai atitinka mano situaciją. "Vadovas vienas priima sprendimus, tikisi, kad kiti vykdys jo užduotis be jokių klausimų. Vadovas yra linkęs pats viską spręsti. Autokratino valdymo stilius sąlygoja kolektyvo pasyvumą, formalų požiūrį į darbą, susiskaldymą, nepasitikėjimą vienas kitu, priešiškumą: vieni prisitaiko prie vadovo, kiti bando protestuoti prieš vienvaldiškumą." Skirsto darbuotojus į mylimus ir nemylimus. Ar verta ir kaip iš nemylimo (nepastebimo?) tapti mylimu? Taigi atmosfera darbe šlykšti :arba padlaižūnai arba neiškūs (gal tylios kiaulės knisa gilią šaknį g.gif ). Kiekvienas už save, kad ir per kitų galvas schmoll.gif Kas geriau :nepasiduot, prisitaikyt ir plaukt pasroviui. g.gif Gal teko turėt panašių vadovų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 08 sausio 2013 - 00:27
O man tai pagal nuotaiką, visaip moku biggrin.gif Nors dažniausiai nemėgstu tuščiažodžiauti, esu konkretumo žmogus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2013 01 08, 00:23)
Sveiki 4u.gif <...> Kas geriau :nepasiduot, prisitaikyt ir plaukt pasroviui. g.gif Gal teko turėt panašių vadovų? smile.gif
o kuo tai susiję su iškalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 01 08, 19:21)
o kuo tai susiję su iškalba?  g.gif

LAbai susiję. smile.gif Nes vadovas turi suprasti ir patikėti, kad tu esi geras darbuotojas. Dažnai jei dirbi tyliai savo darbą ir nieko neprašai-esi nepastebimas.
Kiti, apsukresni (neiškantys žodžio kišenėje) lengvai gali tave peršokti, eidami vis aiškindami kaip jie puikiai dirba, kokie yra gudrūs ir ir t.t
Atsakyti
Dievas neveltui dave zmogui dvi ausis, o liezuvi tik viena wink.gif
Atsakyti
Žiūrint kokia tema:D šiaip tai nemekenu, o varau tiesiai šviesiai nesismulkindama:D
Atsakyti