Įkraunama...
Įkraunama...

Ar neieškot žodžio kišenėje?

Iškalba nesiskundžiu, tik sprendžiu, ar verta burna aušint, tarkim diskusijoi... kartais pašnekovas nevertas kalbų, nes ieško priekabių, arba bando įpiršti savo požiūrį, tuomet nesivarginu kalbėt. Kaip sako jei neturi ką žmogui gero pasakyt, tai blogo neverta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktiks @ 2012 04 26, 22:33)
Būtų įdomu sužinoti kokie jūsų gebėjimai?Ar įgimti ar išlavinti ?Ir ar išties galima išmokti to oratorystės meno?

Nei įgimti, nei išlavinti. Ir iliuzijų apie kada nors užplūsiančius oratorinius gebėjimus neturiu. Bet irnesakyk.gif , bile susikalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuar: 28 kovo 2013 - 20:13
galima sakyti praradus kalbos dovana tongue.gif nezinau ar psichologines ar kitos - loginės problemos, bet anksciau buvau plepe kalbininke ir apskritai nebijanti ir megstanti kalbeti, dabar dazniausiai tyliu, raudonuoju, nevisavertiskumo jausmas blush2.gif atrodo gal ir noreciau ka pasakyti, bet viskas uzsiblokuoja, pamirstu, bijau nusisneketi
Atsakyti
Pastaruoju metu visai mazai kalbu. Gyvenu su zmonemis, kurie labai nervina ir nuo kuriu jau greit pabegsiu gyvent kitur, tik pataupyt reikia, gyvenant cia mano kalbos dovana tiesiog pradingo. Vos ieina i kambari jau mano nuotaika staiga pasikeicia i - nemoku ir neturiu noro kalbeti. Dar visokie kompleksai visada vargino...
Atsakyti