Sveiki,
Noriu ir galiu padeti Vilniuje gyvenanciai mamytei ar seimai su vaikais.Negerianciai, nevartojanciai narkotiku ir is paskutiniuju besirupinanciai savo vaikais. Galiu padeti rubais,batais (tiek vaiku tiek savo), zaislais, vitaminais ir t.t. Parasykite man bet kokia informacija.
Taip pat galeciau karta i menesi padeti senam vienam gyvenanciam zmogui maistu galbut.Prasau parasykite jei zinote sunkiai beisgyvenanti senoli ar senole.
Noriu padaryti tris didelius gerus darbus su salyga, kad tie trys zmones padarys tris gerus kitiems (kad ir kam padekos, paskambins, atsiprasys,nusisypsos...
Labai lauksiu informacijos
Gal ir nepakeisiu pasaulio, bet pradesiu nuo saves
Aciu jums
Labai gražūs norai, sekmės jums , jei reikia galiu paklausti būnant ligoninei ar kuriai pagalbos nereikia, nes būna labai sunkiai besiverčiančiųjų .
QUOTE(renax @ 2012 04 30, 16:57)
Labai gražūs norai, sekmės jums , jei reikia galiu paklausti būnant ligoninei ar kuriai pagalbos nereikia, nes būna labai sunkiai besiverčiančiųjų .
labai grazu
labai nedaug tokiu geru zmogeliuku pasauli liko

QUOTE(tekila41 @ 2012 04 28, 18:40)
Sveiki,
Noriu ir galiu padeti Vilniuje gyvenanciai mamytei ar seimai su vaikais.Negerianciai, nevartojanciai narkotiku ir is paskutiniuju besirupinanciai savo vaikais. Galiu padeti rubais,batais (tiek vaiku tiek savo), zaislais, vitaminais ir t.t. Parasykite man bet kokia informacija.
Taip pat galeciau karta i menesi padeti senam vienam gyvenanciam zmogui maistu galbut.Prasau parasykite jei zinote sunkiai beisgyvenanti senoli ar senole.
Labai gražu

Galėčiau ir aš maistu paremti kokį skurstantį vienišą senuką/senutę ir turiu 4 m berniukui drabužėlių, batukų...
Kiek iki šiol bandžiau dovanot, tai atsiliepia, tik tos kurios turi marias laiko prie kompo sėdėt ir ieškot gerų daiktų nemokamai

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2012 05 21, 09:57)
Kiek iki šiol bandžiau dovanot, tai atsiliepia, tik tos kurios turi marias laiko prie kompo sėdėt ir ieškot gerų daiktų nemokamai 

Tikra tiesa. As taip pat noreciau rasti seima, kuriai isties praverstu pagalba daiktais, isaugtais rubeliais. Nes per skelbimus paskelbus tikrai ne pacios skurdziausios seimos atsiliepia, juk tokios paprastai nelabai ir prie interneto prieina.
Tad mamos, jei zinote kokia vargstancia, bet padoria seima su mazais vaikuciais, laukciau kontaktu. Pati auginu metuku sunu, ir 3m dukryte, tad galeciau parinkti ju jau isaugtu rubeliu, batuku, zaislu, kitu mums nebereikalingu daiktu. O jei mamyte nestambi ir aukstesne, tai ir savo rubeliu pririnkciau

Sveikos gyvos mamytes,
ieskau ir as tokios seimos kad galeciau padovanot tikrai gerus dar vaiku rubelius, kolkas turiu sunaus rubeliu, zieminiu striuku.. kazkiek rubeliu nuo 3 men, kelnyciu visokiu...
jei zinot kam reikia sakykit, arba tegu kreipiasi, mielai padovanosiu... noriu rekomenduojamos seimos, o ne tik kad atiduot o poto parduoda ar siaip kaip kad rase Ciumeka ieskanciu geresniu daiktu nemokamai...
Esu vilniuje, bet jei yra is kitu miestu ir gali pasiimti prasau....
ieskau ir as tokios seimos kad galeciau padovanot tikrai gerus dar vaiku rubelius, kolkas turiu sunaus rubeliu, zieminiu striuku.. kazkiek rubeliu nuo 3 men, kelnyciu visokiu...
jei zinot kam reikia sakykit, arba tegu kreipiasi, mielai padovanosiu... noriu rekomenduojamos seimos, o ne tik kad atiduot o poto parduoda ar siaip kaip kad rase Ciumeka ieskanciu geresniu daiktu nemokamai...

QUOTE(Čiumeka @ 2012 05 21, 08:57)

QUOTE(aistruce @ 2013 05 23, 10:06)
Sveikos gyvos mamytes,

1. Niekas šeimos taip Jums nepasiūlys. Todėl patarčiau kreiptis į socialinių centrų ar seniūnijų soc. darbuotojus,kurie dirba su tokiomis šeimomis.Jie tikrai perduos Jūsų dovanas.
2.Toliau, šeimos ,kurios turi rūpesčių, pačios tikrai kreipiasi ir viešai retai kada prašo pagalbos.Nes tokių šeimų nariai būna drovūs ir nekalbūs. Apie tokias šeimas dažniausia sužinome iš aplinkinių ,kaimynų soc .darbuotojų.
Vienkartinis apsilankymas svetimoje Jūsų nepažįstančioje ne rizikos šeimoje tikro vaizdo neduos. Ir klausimas ar Jus priims

3. Prašau nemanyti,jei šeimą ištiko bėda ji negali turėti kompiuterio ar priėjimo prie interneto. .Šiais laikais ir namų darbus užduoda internetu ir galop dienynas yra internete.
Pati ir SM mamos ne vienai remtinai šeimai esam padovanojusios PC,kad turėtų prieigą prie interneto. Juolab,kad šiais laikais jau ir tik ką gimę kūdikiai "moka naudotis plančetais,PC ir t.t."O @ kaip žinia yra beveik visagalis.
4 .Ne visos mamos sėdinčios prie PC yra medžiotojos,kurios tik tyko gerų drabužių. Negalima palei vieną atveją visas teisti.
Nepritariu, kad visos tik iesko nemokamai geru daiktu. Esu daugiavaike mama, auginu 4 vaikus, tikrai ne visada galiu ipirkt kazka vaikams, todel daznai ieskau internete, kas dovanoja atiduoda daiktus, rubus ir pan. Pazystu ne viena tokia seima, kuri normali, negerianti, taciau negali ipirkti daugumos vaikam reikalingu daiktu ar rubu. Su rubeliais dar paprasciau, nes tai vienas, tai kitas atiduoda, o vat su technika jau sunkiau. Mano pazystama seima augina 5 vaikus, dabar iesko, gal kas dovanotu automobiline kedute iki 18kg.
QUOTE(Evoliucija79 @ 2013 06 27, 11:41)
Nepritariu, kad visos tik iesko nemokamai geru daiktu. Esu daugiavaike mama, auginu 4 vaikus, tikrai ne visada galiu ipirkt kazka vaikams, todel daznai ieskau internete, kas dovanoja atiduoda daiktus, rubus ir pan. Pazystu ne viena tokia seima, kuri normali, negerianti, taciau negali ipirkti daugumos vaikam reikalingu daiktu ar rubu. Su rubeliais dar paprasciau, nes tai vienas, tai kitas atiduoda, o vat su technika jau sunkiau. Mano pazystama seima augina 5 vaikus, dabar iesko, gal kas dovanotu automobiline kedute iki 18kg.
Pritariu,kad nevisos tik iesko nemokamai geru daiktu.Juk yra ir tokių kurios garsiai savo problemų neišsako,nes tikrai nėra malonu pasakot kiekvienam nepažįstam žmogui apie savo problemas.Juk dažnai net savo artimiems žmonėms visko nepasakojam,nes vistiek žinai kad nesupras,neužjaus,nepaguos,nesuteiks pagalbos,o tik mokins gyventi,atskaitys moralus ir pan.
Duoti yra visalaik maloniau,nei gauti.Geras žmogus visalaik išties pagalbos ranką neklausinėdamas ir nelysdamas žmogui į dūšią.Tai tik mano nuomonė,nepykit

o aš suprantu ir tikrai pateisinu tuos ir tas,kuriems rūpi,kur nueis jų parama
ir visai ne dėl to,akd būtų gaila savo nebereikalingų daiktų,o dėl to,kad visgi pasirenki kam duoti,tiesiog visiems duoti paprasčiausiai neįmanoma. Tai aš norėčiau,kad mano daiktai pasiektų tuos,kurie tikrai neišgali kažko turėt,o ne visokius ten perpardavinėtojus ir pan. Ir viena yra,kai įdedi skelbimą,kad tiesiog dovanoji maišą rūbų,tokiu atveju lai ima bile kas,ir visai kas kita,kai rūbus,daiktus ir pan dovanojo žmogui,kuris save pristato kaip vargstantį, bet taip nėra. Kažkada buvau sukūrus temą,ji dar ir dabar egzistuoja,yra ten visokių istorijų galit pasiskaityti...
aš pati esu rėmusi šeimas-rūbais,daiktais ir pan. Ir žinau,kad tų daiktų jiems patiems reikėjo

aš pati esu rėmusi šeimas-rūbais,daiktais ir pan. Ir žinau,kad tų daiktų jiems patiems reikėjo

QUOTE(Ramunita @ 2013 06 30, 08:30)
o aš suprantu ir tikrai pateisinu tuos ir tas,kuriems rūpi,kur nueis jų parama
ir visai ne dėl to,akd būtų gaila savo nebereikalingų daiktų,o dėl to,kad visgi pasirenki kam duoti,tiesiog visiems duoti paprasčiausiai neįmanoma. Tai aš norėčiau,kad mano daiktai pasiektų tuos,kurie tikrai neišgali kažko turėt,o ne visokius ten perpardavinėtojus ir pan. Ir viena yra,kai įdedi skelbimą,kad tiesiog dovanoji maišą rūbų,tokiu atveju lai ima bile kas,ir visai kas kita,kai rūbus,daiktus ir pan dovanojo žmogui,kuris save pristato kaip vargstantį, bet taip nėra. Kažkada buvau sukūrus temą,ji dar ir dabar egzistuoja,yra ten visokių istorijų galit pasiskaityti...

Visur visokių žmonių yra ir kiekvienam sava situacija atrodo vienaip,iš šono kitiems gali atrodyt kitaip

Gal ir turi jie mašiną ar kokį turtą,bet negali parduoti ir pasigerinti savo padėties.Maža kokia ten situacija,į jų kailį neįlysi ir nesužinosi.
Na žinoma kai renka gimtadieniui,išvykai,baliui,svorio metimui ar dar kažkokiem dalykam be kurių kiti vos galą su galu suduriantys,išgyvena ir tokiems dalykams neprašo paramos piniginės,tai gal ir įdomiai atrodo.
Bet vistiek lieku prie savo nuomonės,kad dėl dovanojamų daiktų neturėtų jums širdies skaudėti,nes jums gyvenime bus atlyginta šimteriopai,o jus apgavę asmenys bus nubausti savaip anksčiau ar vėliau.