Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai, 51 tema

Ooo, po 100 metu uzeinu i tema, su ta mintim, kad visai "mirus" bus, o cia, ziuriu, gyvenimas virte verda smile.gif
As tai net nzn ka papasakot apie Martyna. Idealus vaikas biggrin.gif Daugiau maziau klauso, oziu nerodo, labai meilus, nuo 1,5 metu lanko darzeli. Labai savarankiskas. Uzvakar keiktis pradejo biggrin.gif o siaip tai jo visur ir daug. Kaip aukletoja sako, ar jis vienas ar grupe pilna, darbo vienodai ir vis stebisi kaip as namie su juo susitvarkau wink.gif sneka daug ir neuzsiciaupdamas, daznai zaidziam zaidima " kas ilgiau patyles", jis dar ne karto nelaimejo biggrin.gif
As maniau jis is maziuku, bet paskaicius jusiskiu dydziu ir svorius, supratau, kad normalus 103 cm ir 14 kg. Valgo ziauriai daug, kaip antis, nuo stalo i wc ir vel atgal proe stalo, as ji gazdinu, kad ukininkes zmonos reikes, nes tiek miestiete neprimaitins.
Turejom bedu su ligom, kas menesis sirgo, bet rugpjuti isoperavom adenoidus ir tonziles, tai nuo to karto tik sloga turejo.
Nu vat ir papasakojau kazka biggrin.gif
Atsakyti
Jatau, kaip tuscia smile.gif
Atsakyti
mes su Austyte norim pasveikinti visus bendraamzius su ketvirtuoju gimtadieniu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif keliu I virus temuke, labia nutylusios visos :)Kaip kovinukams sekasi? visi jau kalba puikiai, su visais dantukais, kokie dar pasiekimai? musiskis pavasari ismoko su dviraciu vazineti be jokiu pagalbiniu ratuku, visa vasar pravazinejo. darzelyje priesas yra pietu miegas, man gaila vaiko, bet neturim kt pasirinkimo darzeliu rinka mazesne nei kiek yra vaiku ir pagalvojus kiek ju netelpa vedam ir tylim....na pasidalinkite kiek 2010 metu kovinuku turi broliuku ir sesuciu, gal reiketu papildyti pradini puslapi su sesutem ir broliukais smile.gif niu zodziu ka nors papasakokit smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jei jau keliam tai keliam i virsu temuke...

Eina Melda i darzeli jau noriai... ten jai labai patinka... tiesa pasakius net pasiilgsta ji jo... Kruta pora dantuku jau... man kazkaip greit cia jai... Ir toliau auga mergina su stipria savo nuomone... padejeja... daznai kartu valgyt abi darom... megsta prie manes virtuvei kuistis... nu bet va su broliu tai siuo metu nesutaria... laukiu kad greiciau praeitu sitas etapas namuose...
Atsakyti
Sveikos, ko tai niekas nesidalina savo gyvenimo vingiu eiga..?
O mes vasaroja smagiai. Pernai rugpjucio pradzioj, Ievutes veida suzalojo kaimynu suo, aciu D akys sveikos, labiausia nukentejo virsutine galvos dalys, ismusta priekinis dantukas, ant veido 3 randai, gydytojas nuramino, kad tokio amziaus vaikams oda ir raumenys geriau regeneruoja, bet randai liks...bet nebus tokie matomi.
Atsakyti
drinks_cheers.gif sveikutes 4u.gif Kovinukas auga puikiai smile.gif kaip ir visiems buna tu isdaigu, bet visumoje geras ir protingas vaikas smile.gif neplanuojate nuo kito rudens I paruosiamaja leisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 18 liepos 2015 - 20:42
QUOTE(Svaja83 @ 2015 07 18, 21:38)
drinks_cheers.gif sveikutes 4u.gif Kovinukas auga puikiai smile.gif kaip ir visiems buna tu isdaigu, bet visumoje geras ir protingas vaikas  smile.gif neplanuojate nuo kito rudens I paruosiamaja leisti?

As siemet paprasiau priimti, nes panele labai jau nori i mokykla kartu su broliu vazinet biggrin.gif
Atsakyti
Radost, na miela girrdet, kad yra noras I mokyklele wink.gif

As kaip ir norejau, kad eitu nuo kitu metu I mokykla, vyras dar sako tegu I darzeli eina, o darzelis irgi dar nepaskyre prie paruosiamuju vaikuciu, labai nesisielojau del to ir tiesos neieskojau, taip ir liko dar paejeti siemet ir kt metams, dar spes mokslu prisikrimsti. Kaip kitiems kovinukams sekasi? Kiek broliuku ir sesuciu turi?
Atsakyti
sveikutes
kalbant apie kovinukus tai mano avinelis labai uzsispurusi yra. kaip sakau jau paauglyste prasidejo biggrin.gif
is pieniniu priekiniu dantu liko tik vienas. tai sypsena holyvudine lotuliukas.gif gyvenimas taip susikloste kad mes su dukryte jau antri metai kaip gyvenam airijoje (issiskyriau su vyru). bet vasara gristam i lietuvele ir nuo rudens prades lankyti paruosiama grupe. zinau kad bus labai sunku merginai persilauzti kadangi ji cia lanko airiska mokykla.

kazkaip neina idet foto kad pasirodytume kaip isaugome

turim sese 10 men wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzzia: 05 birželio 2016 - 22:55
Och maniškė irgi užsispyrusi kaip kažin kas smile.gif Pagal horoskopą tai žuvytė. Mes juokaujam su vyru, kad gimus Tigro metais, tai yra tigrinė piranija biggrin.gif biggrin.gif Bet šiaip labai mielas vaikutis.
Nuo rudens keliaujam į mokyklą, parengiamąją klasę. Kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2016 06 06, 09:52)
Och maniškė irgi užsispyrusi kaip kažin kas smile.gif Pagal horoskopą tai žuvytė. Mes juokaujam su vyru, kad gimus Tigro metais, tai yra tigrinė piranija biggrin.gif biggrin.gif Bet šiaip labai mielas vaikutis.
Nuo rudens keliaujam į mokyklą, parengiamąją klasę. Kaip jūs?

as tigriniu avinu vadinu. mes i darzeli eisim i paruosiama grupe.
Atsakyti