QUOTE(Liepsnita @ 2006 04 19, 13:21)
Sūnui antram kurse jau 20metų, jei ne 21. Man tai yra siaubingai keistas toks mamiškas didžiulis globojimas ir kalbėjimas apie tokį berna, kaip apie pirmokėlį. Čia reikia tik džiaugtis, kad jis pats nori save išsilaikyti, buti atsakingas ir subrendęs žmogus, nes dažniausiai po tokio perdėto mamiško rūpinimosi - ir užauga tokie lepšiai a la vyrai, kurie net lėkštės savo negali susiplaut, nes mama plaudavo arba jau 30metį savo "mažylį" mama veda pas daktarę, nes peršalo.. Fui..
Nuoširdžiai džiaugiuos, kad šis jūsų sūnus, atrodo, kad toks nenori būt ir nebus.
Liepsnita, pastatei i vieta mane, tik mano sunus jau nuo pirmos klases ejo vieni i mokykla, sprendimus priimeja patys ir tikrai ne mamyciukai, tam as tiesio neturejau laiko, tiesio yra siokios tokios veikatos problemos, kurios man kelia nerima.
Papildyta:
QUOTE(Freja @ 2006 04 19, 13:31)
Tavi, tikrai nesijaudink. Kai nori, viska suderinsi. As irgi pilnu tempu mokslus variau, dirbau studentu atstovybeje ir dar kitur dirbau. Tai tik uzgrudins ji. O depresijai vietos nebera kai galva uzimta mokslais ir darbais.
As tai sakyciau kad jis saunuolis.
Netruksta nei drasos, nei ryzto nei energijos. Beje, jei nepaslaptis, kokioje studentu atstovybeje dirba?
Ifsa(istoriku)