Įkraunama...
Įkraunama...

Tyli svajonė

2006 01 03
kartais pagalvoju kaip noreciau vaikelio.. priglausti, myluoti, nesioti, didziuotis..
bet zinau, dar turputi per anksti. si pavasari magistro gynimas, dabar pats rasymo procesas, o jei laukciaus butu taip sunku rasyti. juk nuolatinis pykinimas, silpnumas, mieguistumas.. o ir vyras dar netryksta entuziazmu kalbant apie vaikeli.. taigi veliau, truputi veliau.. gal vasara pradesime .. bet kontraceptines nutrauksiu, panaudosim zvakutes.. juk vis tiek planuose maziukas, tegul organizmas issivalo..

2006 02 15
kadangi nutraukiau kontraceptines, mano ciklas visiskai issireguliavo, nebesuprantu ar dienos veluoja ar dar ne.. bet.. o krutine!! hmmm.. liemenukas neseniai pirktas, o krutine kazkaip lauk verziasi .. gal skalbiant susitrauke.. g.gif

2006 02 16
kazkaip keistai jauciuos.. uzsisvajojusi, nuklydusi..
gal vis tik veluoja?? o kas jei?? o jei as laukiuosi?? net nezinau kaip jaustis.. zinau kad neplanavom, ir butu ne laikas.. bet tas jausmas, o jei.. 4u.gif reikia nusipirkti nestumo testa.. tikiuos neigiamas, nors ne nebezinau, gal atvirksciai.. vaikelio be proto noriu, bet ar dabar? .. drebu is susijaudinimo. iseinu i vaistine..

2006 02 17
per velai isejau i vaistine vakar.. nebedirbo jau. bet siandien jau tuoj tuoj zinosiu.. tik kazkoks keistas testas, tokis didelis puodukas kuri reikia vos ne pilna prisysint smile.gif o jei islasinsiu tik kelis lasiukus.. o ne, geriau palauksiu kol labai noresiu, kad nesugadinciau.. dvi valandas nepaleidziu mineralio butelio is ranku.. vyras jau irgi nerimauja.. niu jau? niu jau?.... JAU.. hmm, reikes palaukti penkias minutes.. oi, kad nereikia nieko laukti.. raudona ir raudona.. kojos linksta, akyse sukasi viskas.. drugeliai kazkur pilve skraido wub.gif
- brangusis kokio atsakymo tikiesi?
- nezinau.. kaip bus taip..
- as jau zinau..
- ir??
- ziurek!!
- o ka cia reiskia? ...
ir jetau jauciu skrendu.. kazkur.. jis irgi supranta.. abu juokiames, nezinom kas darosi.. pasimete, bet laimingi.. neplanuotas, bet nemaziau laukiamas ir mylimas vaikelis jau pas mane pilve.. auga..

2006 03 17
vakar irgirdau vyro zodzius - bet eina sau, as gi busiu tetis!! ir tai jis pasake taip isdidziai, ir su tokio zvilgsniu, po kurio atrodo is naujo ji isimylejau..
o musu maziukui jau 11 savaiciu.. mes be proto laimingi..

o magistras?? ech, tikiuos kaip nors.. dar menesiukas ir bus gynimas..
bet dabar man jis tikrai ne svarbiausias.. blush2.gif
Atsakyti
nu kaip gražiai aprašei bigsmile.gif
neplanuoti vaikeliai tiek pat mylimi ir laukiami kaip ir planuoti mirksiukas.gif
lengvo nešiojimo 4u.gif

o dėl magistrinio nesijaudink, apsiginsi mirksiukas.gif
aš irgi nestuke.gif gyniausi ir po poros dienų pagimdžiau ax.gif viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Kokia pažįstama situacija tongue.gif Magistrinį baiginėjau rašyt paskutiniaisiais nėštumo mėnesiais, kai prie kompo ilgai sėdėti jau buvo gana sunku, nes lelius jau nebemažas buvo ir baisiai spaudė šonkaulius biggrin.gif Darbo recenziją grupiokas atnešė man jau į gimdymo namus, o sėkmingai apsigyniau jį praėjus 14 dienų po gimdymo . Nusitraukiau savo pienelio, palikau vyrui dukrą ir buteliuką, pati pasipuošiau gražiom kelnėm, kurių užtrauktuko dar užsisegti negalėjau blush2.gif ir ilgą megztuką - kad uždengtų žiogeliu susegtas kelnes per juosmenį lotuliukas.gif - ir pirmyn! Viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip šaunu thumbup.gif
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi magistrą gyniausi ir diplomą gavau nestuke.gif
nebvuo lengva ir bent manęs tikrai nieks lengvai kaip nestuke.gif nepraleido ginantis, buvau ištardyta dar labiau už kitus doh.gif
Tad linkiu sėkmės, nes tikrai nėra lengva, bet tikrai įmanoma, svarbu neatidėt paskutiniams terminams wink.gif ir mažiau nervuotis wink.gif
Atsakyti
as ta pat pergyvenau.Kai pastojau,dar nezinojau,kad laukiuosi,turejau dideli stresa,netekti.Galvojau,gal del to nera MM,JAUCIAUSI BAISIAI.Paskutiniai MAGISTRO metai,o ne tik rastu,bet ir praktiskai apsigint reikejo.Nestumas komplikuotas,finale diabetas ir visos is to isplaukiancios pasekmes.Rasiau ligoninese.Po gimdymo teko uzsibut klinikose,taigi vis kazkaip rasiau....Gydytojas stebejosi mano atkaklumu.O ka darysi?Laimei,men.nukele gynima. Vyras gryzdavo velai,tuomet ir spausdino,o as su vaiku ant raku diktuodavau. Labai vargino diabetaseip ne taip sukurpiau darba ir vaziavom egzu ir magistrinio gint trise biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Dabar,kai atgaminu ta laika,atrodo nerealu doh.gif VAIKELIS SUTEIKIA STIPRYBES IR JEGU. 4u.gif Saugok save,savo nestuke.gif ,jei viskas bus gerai,tikrai parasysi thumbup.gif JEI TAI PADARE VIENA MOTERIS,KODEL TU NEGALI?(nepamenu citat.aut.)VISKAS BUS OK smile.gif
Atsakyti
Kaip graaaazu... net susigraudinau beskaitydama.. cray.gif Dideles dideles dideles sekmes!!!! 4u.gif
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif Stiprybes jum trim blush2.gif
Atsakyti
wub.gif skaičiau ir šiurpuliukai ėjo smile.gif sėmės kuo didžiausios thumbup.gif
Atsakyti
labai grazus tavo pasakojimas, laukiant mazucio zmogucio,sekmes jums visiems.
Atsakyti
Gražu... ir drauge viskas taip paprasta, taip miela ir artima... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu laikykites . Nors man neteko taip magistrinio gintis, be ytariu, kad turetu buti nelengva schmoll.gif , bet juk imanoma mirksiukas.gif
Sekmes
Atsakyti