kartais pagalvoju kaip noreciau vaikelio.. priglausti, myluoti, nesioti, didziuotis..
bet zinau, dar turputi per anksti. si pavasari magistro gynimas, dabar pats rasymo procesas, o jei laukciaus butu taip sunku rasyti. juk nuolatinis pykinimas, silpnumas, mieguistumas.. o ir vyras dar netryksta entuziazmu kalbant apie vaikeli.. taigi veliau, truputi veliau.. gal vasara pradesime .. bet kontraceptines nutrauksiu, panaudosim zvakutes.. juk vis tiek planuose maziukas, tegul organizmas issivalo..
2006 02 15
kadangi nutraukiau kontraceptines, mano ciklas visiskai issireguliavo, nebesuprantu ar dienos veluoja ar dar ne.. bet.. o krutine!! hmmm.. liemenukas neseniai pirktas, o krutine kazkaip lauk verziasi .. gal skalbiant susitrauke..

2006 02 16
kazkaip keistai jauciuos.. uzsisvajojusi, nuklydusi..
gal vis tik veluoja?? o kas jei?? o jei as laukiuosi?? net nezinau kaip jaustis.. zinau kad neplanavom, ir butu ne laikas.. bet tas jausmas, o jei..

2006 02 17
per velai isejau i vaistine vakar.. nebedirbo jau. bet siandien jau tuoj tuoj zinosiu.. tik kazkoks keistas testas, tokis didelis puodukas kuri reikia vos ne pilna prisysint

- brangusis kokio atsakymo tikiesi?
- nezinau.. kaip bus taip..
- as jau zinau..
- ir??
- ziurek!!
- o ka cia reiskia? ...
ir jetau jauciu skrendu.. kazkur.. jis irgi supranta.. abu juokiames, nezinom kas darosi.. pasimete, bet laimingi.. neplanuotas, bet nemaziau laukiamas ir mylimas vaikelis jau pas mane pilve.. auga..
2006 03 17
vakar irgirdau vyro zodzius - bet eina sau, as gi busiu tetis!! ir tai jis pasake taip isdidziai, ir su tokio zvilgsniu, po kurio atrodo is naujo ji isimylejau..
o musu maziukui jau 11 savaiciu.. mes be proto laimingi..
o magistras?? ech, tikiuos kaip nors.. dar menesiukas ir bus gynimas..
bet dabar man jis tikrai ne svarbiausias..