Visiska mano istorija su maziumi
Pas mane kadangi komplikuotas nestumas buvo, tai 33 savaite su gresianciu pagulde. Paskui ligonineje paaiskejo, kad pas mane ta bjaurastis B yra ir teko 6 ar 8 dienu kursa praeiti ju.
Nznau ar cia nuo antibijotiku ar nuo to B, bet buvo viskas tas pats kaip jums su maziuku irgi zalias kakutis, gleives, kraujas tustinantis. As kadangi nemaitinau mp, tai ligonineje kai gulejome del kraujingu ismatu pasake, kad turi ta streptokoka vaikas ir, kad alergiskas misineliui yra. Gerem gerasias bakterijas. Bet ir jos nera geris nes reikia, kad vaikas pats jas augintu, o jas jis gauna db kiek zinau su jusu mp
Kai prasidejo primaitinimai dar taip pat budavo gleiviu. Bet veliau prasidejo, tai, kad nevirskino maisto, kiek pakramtydavo taip ir padarydavo i pampersa tokiom paciom formom. Bet laikui begant viskas apsitvarke. Db jau virskinasi maistelis kaip reikiant, nebereikia jokiu geruju bakteriju ir t t. Tik tiek, kad turejom alergijas pienui, citrusiniams vaisiams ir t t. db is tu visu alergiju liko tik sokoladui, bet ir tai uzeina ji nepasireiskia, o buna, kad taip stiprei islenda, kad zaisdos buvo.
Nznau ar cia nuo antibijotiku viskas