Įkraunama...
Įkraunama...

KT metimo pliusai

QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 11, 13:10)
Vakar skaičiau žurnalą STILIUS. Ten aiškiai parašyta, kad KT kenkia kepenims...Reklamuotojai apie tai tikrai niekuomet neįspės... biggrin.gif Aš KT vartojau trumpai, kai gydytoja paskyrė gydomaisiais tikslais.
Taigi tos, kurios atsisako KT, saugo savo kepenis  smile.gif

Na, nežinai nežinau smile.gif Vartojau KT kokius 5 su virš metus ir kai juos mečiau gerti, man darė vidaus organų echoskopiją, tai va ir kepenys žiūrėjo, jos gražiausios, nepažeistos nei kiek ( 3*tfu biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Kida @ 2006 04 22, 23:04)
Sveikutes...
KT vartojau gal 3-4 metus... Mat mano buves vaikinas PANISKAI bijojo, kad nepastociau. Kai susipazinau su busimuoju vyru, jis kategoriskai uzdraude vartoti pasak jo ''ta slamsta''.
Zinoma, jas vartojant menesines reguliarios, pastojimo nulis... Praejo jau geras pusmetis, kai nutraukiau KT vartojima... Dabar abu su vyru liudime, nes niekaip neiseina pastoti  verysad.gif
Jei kam idomu - naudojau LOGEST ir CILEST
Cia tik man taip yra. Nes visgi manau, kad nuo organizmo priklauso poveikis ir zinoma pasekmes verysad.gif


Tavo vyras yra šaunuolis! Dėl pastojimo dar tikrai nepraraskite vilčių. Mes su vyru nenaudojam kontraceptikų, o dukrytės pradėjome laukti tik po metų ir 2 mėn. nestuke.gif Žinoma, jau buvo neramu, norėjome ir pas medikus eiti. Galiausiai išvažiavome į Italiją paiklsėti, o pasirodo, keliavome jau trise smile.gif Patariu daugiau pasidomėti nėštumo planavimu, savo vaisingumo pažinimu. Ir mažiau stresuoti smile.gif - tai irgi svarbu pastojimui. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2006 06 06, 16:44)
kol aks dar tik pora savaiciu, kaip negeriu KT, bet bent jau aistra buvusi grizo  thumbup.gif
ir tas sausumo pojutis mazeja su laiku.

info is cia

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tai meciau pries 2men,tai po kiek laiko pradejo slinkti plaukai truputi,veido oda suglebo kazkaip ir spuogiuku padaugejo doh.gif doh.gif doh.gif . Del noro nezinau,nes vyro dabar nera.Bet celiulitas ryskiai sumazejo ir toliau nyksta thumbup.gif
Atsakyti
Mečiau prieš 2 mėn.

Teigiami:
Oda labai pagražėjo. Dabar lygi, švelni ir daug lengviau prižiūrėti.

Svoris truputį nukrito, krūtinė sumažėjo(bet čia gali ir būti, kad tiesiog labiau užsiėmus buvau).

Seksas daug malonesnis (nors noras nebuvo ir prieš tai dingęs)

Nebėra irzlumo liūdnumo ir pan. nesąmonių nei iš šio nei iš to. jei jau supykstu ar nuliūstu, tai tikrai yra priežastis.


Neigiami:
mėnesinės daug ilgesnės, gausesnės ir skausmingos.

išleidžiam dar daugiau pinigų prezervatyvams nei išleisdavom tabletėms (nes perkam labai kokybiškus ir labai daug blush2.gif )
Atsakyti