QUOTE(Jolancike @ 2012 05 13, 22:57)
Mergaitės, turiu klausimą dėl PayPal. Tema uždaryta, kol naują patvirtins klausiu čia. Gal kam yra taip buvę. Noriu apmokėti už prekes eurais. Turiu PayPal sąskaitoje svarų, bet šiek tiek trūksta, tai šiek tiek litų įsimečiau į Visa Virtuon. Bandau apmokėti, bet man neduoda pasirinkti mokėjimo iš PayPal balanso, tik iš kortelės. Kortelėje aišku tokios sumos nėra. Bet nesuprantu kodėl nuo balanso nenurašo. Prieš pora savaičių mokėjau eurais iš PayPal balanso (turėjau svarų) ir tokios problemos nebuvo, konvertavo ir tiek. Gal kas susidūrėte su tokia situacija ? Juk iš anksto PayPale aš pati konvertuoti negaliu, turėtų automatiškai atsikaitant konvertuoti. Ar čia problema gali būt dėl to, kad man trūksta tų 4 svarų

Bet kai moki svarais juk trūkstamą sumą tiesiog nuima nuo kortos. Visą vakarą bandau atsiskaityt ir nesigauna, nu per beveik šešis metus dar tokio bajerio nėra buvę...
QUOTE(Jolancike @ 2012 05 13, 23:25)
Pati paklausiau, pati ir atsakysiu

Pavyko apmokėti
Vistik radau kaip konvertuoti valiutą, niekad to nebuvau darius. Pavyko padaryti apmokėjimą kai pakeičiau iš svarų į eurus ir nurašė visą sumą nuo PayPal balanso, o trūkstamus pora eurų iš kortelės. Matyt problema buvo dėl to, kad neturėjau PayPal balanse pilnos sumos svarais. Jei dar kam prireiktų valiutą konvertuoti, instrukcija :
Log in to your PayPal account.
Click Profile at the top of the page.
Click My money, and then click Currencies.
Enter the amount you want to convert under the Currency Exchange column.
Choose the new currency.
Click Calculate to preview the conversion.
Click Review Exchange to see the conversion details.
Click Exchange Currency to confirm the transfer.
Kadangi tai klausimas dėl PayPal, perkeliu į šitą temą, gal dar kam iškils tokia problema