Kadangi klausiat nuomones, tai as tikrai nenoreciau pastoti tik pagimdziusi, nenoriu ir pametinuku. Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu, jei jus ir vyras norite, kodel jum rupi ka kiti galvoja, juk ne jiems reikes auginti jusu vaikus. Tik jusu vietoj pries pastojant pasikonsultuociau su gydytoja pries planuojant

Tarp mano vaiku 1,8men. Pastojau, kai pirmajam buvo beveik metukai. Skirtumas tarp vaiku mazas, zaidzia kaip bendraamziai, jiems liux
. Man prisipazinsiu sunkoka buvo
Dabar skirtumas su maziausiu bus 4,5metu ir be poros menesiu 3 metai, manau jau kitas reikalas

Dabar skirtumas su maziausiu bus 4,5metu ir be poros menesiu 3 metai, manau jau kitas reikalas

Vajei, medalį reikia duoti mamoms už norą auginti pametinukus. Jau jei netyčiukas, tai kurgi dėsies. Aišku fainai, kai vaikai panašaus amžiaus, jiems bus smagu augti, bet ...
Kai mano vaikui buvo keli mėnesiai, net nepagalvojau apie antrą nėštumą, tiksliau net paniškai bijojau pastoti, svajojau atsitiesti, kad vaikis paaugtų, kad vaikščioti pradėtų, kad nuo papulio nujunktų, norėjau atsigauti, išeiti į žmones, susitvarkyti, pasipuošti ir t.t. Na bet aš pati buvau labai jauna, gal dėl to. O gal aš iš prigimties egoistė.
Pametinukus auginčiau, jei iš vyro pusės būtų juodas palaikymas, padėjimas, ir visakeriopas aprūpinimas.
Sėkmės, mamos.
Kai mano vaikui buvo keli mėnesiai, net nepagalvojau apie antrą nėštumą, tiksliau net paniškai bijojau pastoti, svajojau atsitiesti, kad vaikis paaugtų, kad vaikščioti pradėtų, kad nuo papulio nujunktų, norėjau atsigauti, išeiti į žmones, susitvarkyti, pasipuošti ir t.t. Na bet aš pati buvau labai jauna, gal dėl to. O gal aš iš prigimties egoistė.
Pametinukus auginčiau, jei iš vyro pusės būtų juodas palaikymas, padėjimas, ir visakeriopas aprūpinimas.
Sėkmės, mamos.

Pametinukai yra puiku
Tarp mano sūnelių 1m. 6mėn. skirtumas, tai sudėtingiausiais laikas buvo nuo tada kai mažiukas pradėjo ropinėti iki kokių metukų. Nes pradėjo imti brolio žaislus, o bendrų žaidimų dar nebuvo. Bet nuo metukų jau kartu žaidžia, tą patį valgo, tuo pačiu metu miega ir pan.
Bet labai svarbu ir nepamiršti savęs
Jei turite kas jums padės kai jausitės prastai, ar kai abu vaikiukai sirgs, kai norėsite kur nors su draugėm išeiti, tai pirmyn

Tarp mano sūnelių 1m. 6mėn. skirtumas, tai sudėtingiausiais laikas buvo nuo tada kai mažiukas pradėjo ropinėti iki kokių metukų. Nes pradėjo imti brolio žaislus, o bendrų žaidimų dar nebuvo. Bet nuo metukų jau kartu žaidžia, tą patį valgo, tuo pačiu metu miega ir pan.
Bet labai svarbu ir nepamiršti savęs

Jei turite kas jums padės kai jausitės prastai, ar kai abu vaikiukai sirgs, kai norėsite kur nors su draugėm išeiti, tai pirmyn

Auginu pametinukus. Skirtumas tarp vaiku 1.2. Pastojau po keturiu menesiu po gimdymo. Naiviai tikejau, kad jei maitini kudiki krutimi - nepastosi...
Dabar auga du berniukai grazuoliukai, taciau labai stipriai jauciasi tarp ju konkurencija del mamos ir tecio demesio. Va ir siandien vyresnelis vardija: mama myliu, teti myliu, baba myliu, kita baba myliu, o brolio nemyliu. Mazylis irgi nuolatos spiegia, jei biski kas... Taip noretusi kad broliai butu kai vienas kumstis...
Del figuros - labai issitampė pilvo oda. Dar ir dabar bamba i vieta nesugrizo (tikekimes, kada nors sugirs)
O aplinkiniai visi sake, kad uzauginsi vienu kartu, veliau bus lengviau.
Dabar auga du berniukai grazuoliukai, taciau labai stipriai jauciasi tarp ju konkurencija del mamos ir tecio demesio. Va ir siandien vyresnelis vardija: mama myliu, teti myliu, baba myliu, kita baba myliu, o brolio nemyliu. Mazylis irgi nuolatos spiegia, jei biski kas... Taip noretusi kad broliai butu kai vienas kumstis...
Del figuros - labai issitampė pilvo oda. Dar ir dabar bamba i vieta nesugrizo (tikekimes, kada nors sugirs)
pametinukai yra geris
nors ir labai neramios, judrios, padauzos ir tt, nors ir naktys nemiegotos, bet pats nuostabiausias vaizdas, kai kartu zaidzia, pasipesa, viena uz kita muru stovi. poreikiai tie patys. pirmieji metai ypatingai sunkus, dabar galvoju kaip neisprotejau. antrieji lengvesni. na o dabar vienai 4, kitai 5, jau galima ir lengviau atsikvept, nors vis tiek ju visur pilna, akis reikia ir uzpakaly turet.

QUOTE(IngaKi @ 2012 06 25, 23:37)
Auginu pametinukus. Skirtumas tarp vaiku 1.2. Pastojau po keturiu menesiu po gimdymo. Naiviai tikejau, kad jei maitini kudiki krutimi - nepastosi...
tai gal Jums pilvo raumenys prasiskyrė ir atgal nesuėjo. yra tokių atvejų. ir deja, dažnai prireikia chirurgo pagalbos
va čia planuojam konkrečios lyties vaikelį. tai ten ir būdų prirašyta
http://www.supermama...;#entry56686627
http://www.supermama...;#entry56686627
hmm, aš irgi turiu sūnelį 2 mėn ir jau galvoju apie antrą, beprotiškas noras yra, bet kartu ir bijau, nežinau kas nugalės
noriu kad būtų nedidelis metų tarpas tarp vaikų, o to sunkumo aš nebijau, jei jau sugebėjau vieną pasigimdyti ir auginu be vargo, tai manau su antru nepražūčiau
o ir šiaip gerbiu moteris kurios nori vaikų ir jų laukiasi
))

Pametinukams augti smagiau, nei kai tarp vaikų didesnis skirtumas, tačiau mamai vienareikšmiškai juos auginti sunkiau, ypač pirmaisiais metais - manau, nė viena dėl to nesiginčys. Taigi lieka apsispręsti - ar aukositės dėl vaikų, ar žiūrėsit, kaip jums pačiai lengviau.