Turejau vaikina tarp musu viskas buvo labai grazu atrode as jam esu labai svarbi, labai del manes stengesi, akivaizdziai rode demesi, net draugai vis sakydavo jam, panele tau visas pasaulis, nieko tau nebereikia... nusprendem kartu gyventi jis dziaugesi, lauke kada greiciau gales atsikraustyt,sumokejo pinigus i prieki uz buta, atsiveze kaikuriuos daiktus iskart,norejo atsikraustyt net anksciau laiko, vis kartojo kaip myli ir kaip nori but su mylimu zmogum,nepaleidzia is ranku,o kita diena pasako, kad nebenori gyvenimo kartu ir kad galim likt tik draugais,klausiu kas buvo? gal ka padariau? pasako pats nezinau kas man yra, paklausiu jo draugu jie tik patvirtina kad jis nori but kartu,bet db jis pasimetes,atejau pasikalbet nors jis to nenorejo, bandziau isiaiskint kas ivyko, jis visa laik tylejo ir ruke, bandziau apkabint neprisileido, veliau bandziau skambint kalbetis,bet nei kele nei atrase,po beveik savaites jis sutiko susitikt,atejo, bet girtas pasake kad nezino kas jam yra,ir visa ta laika pats kentejo bunant atskirai, bet myli mane ir nori but kartu ir atsipraso kad taip elges, dvi dienas praleidziam kartu, vis kartoja kad nori but kartu ir myli,bet paklaustas kas buvo visiem atsako ta pati nezino pats kodel jam susisuko viskas,bet myli ir nori buti kartu, bet tik isejo is mano namu vel taspats, atraso saltai, klausiu kas negerai atsakymas vel taspats nezinau kas man daros. sakau kaip galima mylet ir nenoret bendraut? Sako bunam kartu viskas gerai, o kai issiskirstom nezinau kas atsitinka galbut reiktu gyvent kartu. Ir toliau nieko nei raso, nei atraso ir isvis nei kelia rageli, tik jo draugai tikina jis nori but kartu, viskas bus gerai.. tik as to gerio nematau, ir negaliu suprast tokio pasikeitimo, kai buvo planuota ateitis kartu kai toks buvo laimingas, ir taip staiga pasikeist... gal galit padet suvokt ir patarti ka tokiu atveju daryt?