Įkraunama...
Įkraunama...

gal galite padet suprast vaikina?

Turejau vaikina tarp musu viskas buvo labai grazu atrode as jam esu labai svarbi, labai del manes stengesi, akivaizdziai rode demesi, net draugai vis sakydavo jam, panele tau visas pasaulis, nieko tau nebereikia... nusprendem kartu gyventi jis dziaugesi, lauke kada greiciau gales atsikraustyt,sumokejo pinigus i prieki uz buta, atsiveze kaikuriuos daiktus iskart,norejo atsikraustyt net anksciau laiko, vis kartojo kaip myli ir kaip nori but su mylimu zmogum,nepaleidzia is ranku,o kita diena pasako, kad nebenori gyvenimo kartu ir kad galim likt tik draugais,klausiu kas buvo? gal ka padariau? pasako pats nezinau kas man yra, paklausiu jo draugu jie tik patvirtina kad jis nori but kartu,bet db jis pasimetes,atejau pasikalbet nors jis to nenorejo, bandziau isiaiskint kas ivyko, jis visa laik tylejo ir ruke, bandziau apkabint neprisileido, veliau bandziau skambint kalbetis,bet nei kele nei atrase,po beveik savaites jis sutiko susitikt,atejo, bet girtas pasake kad nezino kas jam yra,ir visa ta laika pats kentejo bunant atskirai, bet myli mane ir nori but kartu ir atsipraso kad taip elges, dvi dienas praleidziam kartu, vis kartoja kad nori but kartu ir myli,bet paklaustas kas buvo visiem atsako ta pati nezino pats kodel jam susisuko viskas,bet myli ir nori buti kartu, bet tik isejo is mano namu vel taspats, atraso saltai, klausiu kas negerai atsakymas vel taspats nezinau kas man daros. sakau kaip galima mylet ir nenoret bendraut? Sako bunam kartu viskas gerai, o kai issiskirstom nezinau kas atsitinka galbut reiktu gyvent kartu. Ir toliau nieko nei raso, nei atraso ir isvis nei kelia rageli, tik jo draugai tikina jis nori but kartu, viskas bus gerai.. tik as to gerio nematau, ir negaliu suprast tokio pasikeitimo, kai buvo planuota ateitis kartu kai toks buvo laimingas, ir taip staiga pasikeist... gal galit padet suvokt ir patarti ka tokiu atveju daryt? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Nu gi kitą gal susirado. Arba staiga suvokė, kad neteks laisvės. O kad neteks, tai labai panašu, jei dar net negyvenant kartu tu jam ramybės visiškai neduodi.
Gal aprimk su skambučiais ir įkyrėjimais kurį laiką, duok tu žmogui įkvėpt nors.
Atsakyti
na visa savaite daviau ramybe, parasydavau tik retkarciais ir tai tik apie buta kad ateitu pats sneket su seimininkais nes jis turejo gi kartu kraustytis.. na, o dabar pasako kad esam vel kartu viskas gerai, ir jokio bendravimo is jo puses, nes pats nesupranta kas jam darosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuleii @ 2012 05 16, 16:13)
na visa savaite daviau ramybe, parasydavau tik retkarciais ir tai tik apie buta kad ateitu pats sneket su seimininkais nes jis turejo gi kartu kraustytis.. na, o dabar pasako kad esam vel kartu viskas gerai, ir jokio bendravimo is jo puses, nes pats nesupranta kas jam darosi...  unsure.gif

doh.gif doh.gif Jūs tiesiog nesuprantate, kas yra ramybė. Jūsų vietoj nesirodyčiau nė akyse kokias 2-3 savaites ir dar pati jo vengčiau. biggrin.gif O kai jau ponaitis supras, kas jam darosi, ir norės kalbėtis, tada susėst ir pasikalbėt, jeigu dabar dar jam neišeina.
O dabar kad sako viskas gerai, tai tiesiog nori užglaistyt nesusipratimą, bet problema lieka nesprendžiama.... o kad kažkas yra negerai, tai turbūt akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 05 16, 15:16)
doh.gif  doh.gif  Jūs tiesiog nesuprantate, kas yra ramybė. Jūsų vietoj nesirodyčiau nė akyse kokias 2-3 savaites ir dar pati jo vengčiau. biggrin.gif  O kai jau ponaitis supras, kas jam darosi, ir norės kalbėtis, tada susėst ir pasikalbėt, jeigu dabar dar jam neišeina.

Būtent.
Ir šiaip vyrams būna, kai susivokia, kad santykiai tikrai RIMTI, pasidaro baisu. Bet jei labai nespaudžia jų ir nepersekioja, paprastai truputį papsichuoja ir praeina jiems biggrin.gif
Atsakyti
Kiek jums abiems metų?
Atsakyti
manau kad kokias 2 savaites reiketu ji visiskai ignoruoti, Tada jis arba nuspres kad negali be taves arba kad tu jam nereikalinga. Jei tu jam nereikalinga ir pas jus nera ateities tai ir lakstyti nereikia paskui ji, tai tik laiko svaistymas
Atsakyti
Pati šiuo metu išgyvenu kažką pan. ir viliuosi, kad vsk pasitaisys į gerąją pusę. nes irgi nzn kas jam atsitiko.... Bet gal dauguma, kurie rašot apie atitolimą, greičiausiai esat teisūs, reiks pamėgint... bet klausimas kaip tai pavyks (mes dirbam kartu).... Ir jis užeina kaip niekur nk, o jei man nėra nuotaikos ar į ką nors jautriau sureaguoju - tai jau mano bėdos.... nors prieš 1,5 sav. viskas buvo gerai. Iš tikro lb sunku matyti jį, jausti atitolimą ir tuo pačiu išlikti išdidžiai ir paslaptingai...
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 05 17, 13:12)
Pati šiuo metu išgyvenu kažką pan. ir viliuosi, kad vsk pasitaisys į gerąją pusę. nes irgi nzn kas jam atsitiko.... Bet gal dauguma, kurie rašot apie atitolimą, greičiausiai esat teisūs, reiks pamėgint... bet klausimas kaip tai pavyks (mes dirbam kartu).... Ir jis užeina kaip niekur nk, o jei man nėra nuotaikos ar į ką nors jautriau sureaguoju  - tai jau mano bėdos.... nors prieš 1,5 sav. viskas buvo gerai. Iš tikro lb sunku matyti jį, jausti atitolimą ir tuo pačiu išlikti išdidžiai ir paslaptingai...

O kodėl turėtų būti jo bėdos, jeigu JŪS neturit nuotaikos ir JŪS reaguojat jautriai? Ką jis dėl to galėtų padaryti? Šokti polką su ragučiais, kad pataisytų jūsų nuotaiką? Kažkaip pakeisti jūsų asmeninę savybę - jautrumą - kad tokia nebebūtumėt, ar izoliuoti jus nuo viso pasaulio, kad nepatirtumėt jokių sukrėtimų?
Atsakyti
Gal ne taip išsireiškiau... jis atšalo staiga ir netikėtai... o aš viliuosi ir tikiuosi, kad sugrįš į save.... o atėjo atrodo pasakė smulkmeną, bet ta smulkmena užkabino - tiesiog pasakiau, kad esu kokia esu, o jis atseit ko čia purkštauji, apsisuko ir išėjo... Žodžiu jis jau nebesidžiaugia manim kaip iš pradžių, nors bendraut pradėję tikrai ne taip seniai.... Esmė ta, kad jis nepasirengęs rimtai draugystei, o aš taip. va kame visa bėda lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuleii @ 2012 05 16, 16:13)
nesupranta kas jam darosi...  unsure.gif

subrest nespejo,o cia seima zaisti reik.. va ir visos jo problemos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 05 17, 19:05)
subrest nespejo,o cia seima zaisti reik.. va ir visos jo problemos  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti