Įkraunama...
Įkraunama...

pilvo plastika

Artėja bikini sezonas ir mes norim atrodyti taip smile.gif
user posted image

Galima. Reikia ryžto, nusiteikimo, pinigu smile.gif BET Nepamirštam, kad tai rimta operacija, kad galimos komplikacijos ir lieka didžiulis randas.
Jei būsimas randas jus baugina mažiau nei kabantis pilvas(sterblė, gelbėjimosi ratai ir galite dar pasakyti savo "draugui" aibe "komplimentų") pirmyn smile.gif

Yra aibė klinikų, kuriose yra pagrindinė info apie operaciją, nuotraukos, kainos. Šitų dalykų šios temos narių klausti jau nebūtina wink.gif

Klinikos

Grožio chirurgija(Kaunas)
Tautrimas Aštrauskas(Kaunas)
Estetinės chirurgijos centras(Kaunas)
bmp klinika(Kaunas)
Plastinės chirurgijos centras(Kaunas)
Vitkus Clinic(Vilnius)
Northway(Vilnius)
GK klinika(Vilnius)

(Kolkas radau tiek, rastas naujas rašykite į až įtrauksim kitoje temoje wink.gif )

Temoje populiariausi gyd. R. Bagdonas (Klaipėda), K. Maslauskas (Kaunas), V. Kaikaris (Kaunas).
Laukiame atsiliepimų-rekomendacijų apie kitus gydytojus, kitus miestus.

Šios temos narės turi savo foto albumą. Kad pasirodyti, pamatyti konkrečių gyd. rezultatus reikia gauti prisijungimą. Ji užsitarnauja aktyviai bendraujančios, įgyjančios keletos mūsų narių pasitikėjimą naujokės, kurios savo nuotrauką įkelia į albumą. Savo nuotrauką reikia siųsti narei Pinavija nuostabioji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 17 gegužės 2012 - 20:52
QUOTE(dija @ 2012 05 17, 19:55)
turiu toki klausimuka. reikalas prispyre biski mityba susitvarkyti. sakes kaip skrandi skauda jau kuris laikas, prisizaidziau su tuo nesamoningu valgymu. ar yra kur konkreciai parasyta kaip sveikai maitintis? prisiskaiciau va visokiu pievu, galva tik susisuko. vieni vienaip raso, kiti kitaip...
jei galima biski is patirties, kas anksciau buvot tokia apsileidele kaip as ir kaip pakeitete mityba. nu man to pradziamokslio reikia, bet nieko drastisko labai.
kaip pavizdi duosiu. surijau vakar  tris didelius cepelinus pietums ir skrandis atsisake gyventi. geriau mezimo. sekantis valgymas tik ryte buvo. perilgas laiko tarpas be maisto, bet nieko i burna negalejau paimti. vat taip visada, tik uzvalgau konors dideli kieki ir viskas, iki kitos dienos man sakes. reikia kazkaip maista paskirstyti ir ka valgyti nuspresti. jei turit kokiu minciu, dalinkites smile.gif

blink.gif ner teisybes ant svieto. nesu niekad tiek rijus, o kas is to...
dazniau valgyk, matosi ,kad buvo peralkimas. letai kramtyk, kad spetu signalas is skandzio ateiti. nieko naujo cia niekas nepasakys, tai yra tiesa
gali sau pasizadeti, kad niekada nesidesi i lekste pakartojimo. o pirma karta mes tikrai isidedam tiek, kiek turetume suvalgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 18 gegužės 2012 - 08:17
Labas rytas,

As buvau pas Kaikarį, grožio chirurgijoje, Kaune. O Jus esat ka nors girdeje dar apie estetines chirurgijos centra? Ar buvot kas nors pas juos?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pradedu ir as dometis sia operacija. Turiu jau du kinderiukus. Pirmas gimes po cp, ir aisku kaip daugumai vaizdelis nekoks ties pjuvio vieta... wacko.gif Sportavau - pilvas virs rando susitvarko, esu patenkinta savim, bet va ta oda ant rando vistiek lieka kaboti. Maze gimdziau naturaliai, pilvukas greiciau susitvarke ir dabar be sportu esu juo patenkinta, tik ne ta vieta kur cp randas doh.gif Galvoju kreiptis pas Maslauska arba Norku. MB zadejo lyg su Maslausku suvest (jie siek tiek pazistami). Bet pasirodo dar ir Norku pazista. Tai idomu pas kuri geriau. Visu temu dar nespejau perskaityti blush2.gif Tai gal rasiu kokius atsiliepimus apie viena ir kita.

QUOTE(Dzigute @ 2012 03 02, 16:40)
Na jeigu gydytojas yra plastikos chirurgas, tai gal padarys kiek geriau nei eilinis chirurgas, bet gal ir ne toks grazus tarkim bus randas kaip chirurgo dirbancio privacioj klinikoj.

pvz. Maslauskas dirba kmuk. Tai manau nera skirtumo ar pas ji klinikoj darytis ar kmuke mirksiukas.gif Norkus dirba III ligoninej, tik nezinau ar III daro tokio tipo operacijas
Atsakyti
tai cepelinus megstat,ka ? lotuliukas.gif thumbup.gif as tris cepelinus dietos laikantis suvalgau laugh.gif

brolis buvo pas Kaikari,del savu reikalu,jam patiko sake,tai net palengvejo ir sumokejo uzstata - tadam!! vsio as pasiruosusi ,nieko nebijau,gaila ,kad nesuvalgysiu per atostogas tiek,kiek planavau biggrin.gif

Pinavija,sveik mergaliuk 4u.gif

Agnez ,kaip grikiai?

Atsakyti
aš sveikstu, einu šiandien gydytojai pasirodyt
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 05 18, 11:55)
tai cepelinus megstat,ka ? 

nea schmoll.gif
Atsakyti
Žiūriu, kalbat apie mitybą, tai šiuo klausimu nesuprantu, kas su manimi darosi. Valgau tikrai po nedidelį kiekį, nes kažkaip labai netelpa, o esu ir jaučiuosi išsipūtusi kaip erkė, retkarčiais dar tokie diegliai lyg oro burbulai pereina, kad net sunku kvėpuoti blink.gif
Atsakyti
Buvau ir aš pas savo daktariuką apžiūrai, praėjus dviems mėnesiams po operacijos. Jei norėsiu, sakė, kad pasiaurins bambą rudenį, nes dabar kaip guzikėlis. Nežinau, labai man jinai nekliūna, o ir bijau visokių tokių dalykų, tai dar galvosiu.

QUOTE(Fay @ 2012 05 18, 11:58)
pvz. Maslauskas dirba kmuk. Tai manau nera skirtumo ar pas ji klinikoj darytis ar kmuke  mirksiukas.gif Norkus dirba III ligoninej, tik nezinau ar III daro tokio tipo operacijas

Jums gal nėra, bet jam yra. Netikiu, kad ne privačiai pakibimą virš rando darys g.gif Ne į estetines operacijas ten orientuojasi. Aišku, gal ir galima su kažkuo susitarti, kad kokią išvaržą pripaišytų, bet kažkaip abejoju, kad lengvai pavyks.
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 18, 13:32)
Žiūriu, kalbat apie mitybą, tai šiuo klausimu nesuprantu, kas su manimi darosi. Valgau tikrai po nedidelį kiekį, nes kažkaip labai netelpa, o esu ir jaučiuosi išsipūtusi kaip erkė, retkarčiais dar tokie diegliai lyg oro burbulai pereina, kad net sunku kvėpuoti blink.gif

pienlige nekankina? Gal koks grybas i zarnyna isimete?

QUOTE(ingutia @ 2012 05 18, 14:09)
Jums gal nėra, bet jam yra. Netikiu, kad ne privačiai pakibimą virš rando darys g.gif Ne į estetines operacijas ten orientuojasi. Aišku, gal ir galima su kažkuo susitarti, kad kokią išvaržą pripaišytų, bet kažkaip abejoju, kad lengvai pavyks.

kadangi su medicina esam susije ir ne viena plastika seima net labai gerai pazista ir su juo bendrauja tai tikrai zinau kad jam nera skirtumo (musu pazistamam, bet ne maslauskui) kur operuoti. Tik beda ta, kad tas pazistamas ne pilvus o veida tvarka. Taip net negalvojus eiciau pas ji. Kuo puikiausiai jis operacijas daro ir kmuk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fay: 18 gegužės 2012 - 13:25
QUOTE(Fay @ 2012 05 18, 14:14)
pienlige nekankina? Gal koks grybas i zarnyna isimete?
kadangi su medicina esam susije ir ne viena plastika seima net labai gerai pazista ir su juo bendrauja tai tikrai zinau kad jam nera skirtumo (musu pazistamam, bet ne maslauskui) kur operuoti. Tik beda ta, kad tas pazistamas ne pilvus o veida tvarka. Taip net negalvojus eiciau pas ji. Kuo puikiausiai jis operacijas daro ir kmuk.

Taip, yra blink.gif O ką tokiu atveju daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2012 05 18, 14:25)
Taip, yra blink.gif O ką tokiu atveju daryti? unsure.gif

jei pinlige tai nueik pas gine israsys vaistuku mirksiukas.gif nueis ir pilvo putimas. Geriausia geremi, nes pienlige tupi ne tik siltoje vietelej, bet ir zarnyne. Tai gerdama vaistukus sunaikinsi ja maximaliai mirksiukas.gif
Atsakyti