Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Tęsiam pokalbius apie kvepalus 4u.gif

user posted image

Sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 18 gegužės 2012 - 21:17
Atradau tokią temą fragranticoj Mark Buxton Perfume Collection.
Labai jau intriguojantys kvepalų pavadinimai: Black Angel, Devil In Disguise, Sexual Healing, Sleeping with Ghosts, Wood & Absinth.
Gal kartais kuri jau tyrinėjo vieną kitą iš šių kvapų? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 20 gegužės 2012 - 10:40
QUOTE(London @ 2012 05 13, 18:53)

QUOTE(theorema @ 2012 05 13, 19:35)
Dar siūlyčiau pabandyti Chantal Thomas Ame Coquine  .

QUOTE(Monmorensi @ 2012 05 14, 18:44)
dabar sušoks visos harpijos ir sudoros mane  lotuliukas.gif nu gerai, antruose pagalvojau, kad ten citrina  biggrin.gif Le Monde užtat tikrai nėra  biggrin.gif
aš gi nepiktai, ir du tikrai gražius kvepaliukus greipfrutinius parekomendavau  blush2.gif

Dekui visoms uz pagalba del greipfrutu, jau kaisioju nosyte i pasiulytuosius wink.gif
Atsakyti
Panos, gal kam pasirodys mano klausimas juokingas ir kvailas, bet vistiek noriu jusu paklausti. Atostogavom viena vasara su vyru Turkijoje, tai vos ne kas antras turkas kvepejo tokiais skaniais kvepalais blush2.gif Bandziau ju klausti kas per parfumas, tai vienas nesamone kazkokia pasake, tipo laisves ar meiles aromatas/eliksyras, kitas sake, kad tai Jaguar kvepalai... trecias is vis nesuprato mano anglu kalbos biggrin.gif Taip ir nesuzinojau "paslapties". Vieninteli, ka padariau del savo ramybes, tai nusipirkau plauku geli su tokiu pat aromatu. Vienu zodziu, nieko gero. Gal kuri galetu man padeti issiaiskinti, kas ten buvo per kvepalai? rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal iš tikrųjų Jaguar kvepalai, reik juos bandyt uostyt. O kitas kelias - vėl važiuot į Turkiją ir priverstiniu būdu kvepiantį turką iškamantinėt.

Va kiek Jaguarų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 22 gegužės 2012 - 16:32
QUOTE(straige @ 2012 05 22, 17:31)
Tai gal iš tikrųjų Jaguar kvepalai, reik juos bandyt uostyt. O kitas kelias - vėl važiuot į Turkiją ir priverstiniu būdu kvepiantį turką iškamantinėt.

Va kiek Jaguarų

kitas kelias buvo beveik isbandytas... O gal reikejo truputuka agresyviau kamantineti? biggrin.gif
O jei rimtai, itariu, kad sie kvepalai papuliarus ne tik Turkijoje, bet ir kituose siltuose krastuose, nes praeita vasara is Izraelio parvezem sampuna su tokiu pat kvapu. Zinau, kad puse Lietuvos atostogauja Turkijoje ir Egipte, todel tikiuosi, gal kam nors taip pat uzkliuvo sis aromatas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 05 22, 19:03)
kitas kelias buvo beveik isbandytas... O gal reikejo truputuka agresyviau kamantineti?  biggrin.gif
O jei rimtai, itariu, kad sie kvepalai papuliarus ne tik Turkijoje, bet ir kituose siltuose krastuose, nes praeita vasara is Izraelio parvezem sampuna su tokiu pat kvapu. Zinau, kad puse Lietuvos atostogauja Turkijoje ir Egipte, todel tikiuosi, gal kam nors taip pat uzkliuvo sis aromatas.  smile.gif

o jais kvepejo butent tik vyrai?
Atsakyti
Sveikos, gal kokia kvepalu eksperte pades atsakyti i mano kl. 4u.gif
Labai senai, tai gal jau pries 15 metu , mano drauge turejo kvepalus pavadinimu Magnetik ( kaip rasosi nezinau)Zinau, kad buvo populiarus kvepalai. Dabar atrodo jie jau negaminami. Bet gal zinote kokie is dabar gaminamu butu atitikmuo.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 05 22, 22:50)
o jais kvepejo butent tik vyrai?

tik vyrai
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 05 23, 09:36)

Saulyte, man rodos sugalvojau kip tau padeti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 05 23, 10:31)
Saulyte, man rodos sugalvojau kip tau padeti. biggrin.gif

A nu ka biggrin.gif tavo pasiulymai visada tokie drasus net baisu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 05 23, 10:47)
A nu ka  biggrin.gif  tavo pasiulymai visada tokie drasus net baisu pasidare biggrin.gif

biggrin.gif si karta viskas padoriai. biggrin.gif
Atsakyti