Sveiki,
tikriausiai ne vienuose namuose stovi pastatomi kambariniai ventiliatoriai - noriu paklausti, kokius naudojate? Labiausiai domina atsiliepimai apie pastatomus ventiliatorius su oro drėkintuvu - ar pasiteisina, ar verta mokėti geru 100 Lt daugiau nei kainuoja paprastas? Ar paprasti (be oro drėkintuvo) nedžiovina oro?
Ačiū iš anksto!
QUOTE(ingu @ 2012 05 22, 12:39)
Sveiki,
tikriausiai ne vienuose namuose stovi pastatomi kambariniai ventiliatoriai - noriu paklausti, kokius naudojate? Labiausiai domina atsiliepimai apie pastatomus ventiliatorius su oro drėkintuvu - ar pasiteisina, ar verta mokėti geru 100 Lt daugiau nei kainuoja paprastas? Ar paprasti (be oro drėkintuvo) nedžiovina oro?
Ačiū iš anksto!
Ačiū iš anksto!
Būtų labai įdomu ir man

Prasideda karsciai, namuose tvankoka ( skersveju nera), o kondicionieriu įsirengt.... brangu

QUOTE(Gunera @ 2012 05 23, 15:24)
Būtų labai įdomu ir man
Kur tokių yra pirkti - gal nuorodą būtų galma
Prasideda karsciai, namuose tvankoka ( skersveju nera), o kondicionieriu įsirengt.... brangu

įsigyti galima beveik bet kurioje buitinės technikos parduotuvėje, Senukuose ir pan.
Man pažįstamas (vadybininkas dirbantis buitinės technikos srity) rekomendavo rinktis iš dviejų firmų ventiliatorių: Rowenta ir kt firmos nepamenu (brangesni už Rowenta, tai neaktualu buvo). Tai ir įsigijom Rowentą.

Oro nesausina, dizainas gražus, kaina normali (pataikėm gerą akciją Maximoj pernai
). Daugiau neteko bandyt kitokių.

Oro nesausina, dizainas gražus, kaina normali (pataikėm gerą akciją Maximoj pernai

QUOTE(Sonrisita @ 2012 05 26, 09:39)
Tai ir įsigijom Rowentą.
). Daugiau neteko bandyt kitokių.

mane domina ar jis neuzia labai garsiai

QUOTE(Gunera @ 2012 05 26, 09:48)
mane domina ar jis neuzia labai garsiai
Ar sukinejasi? Ar aplamai ta funkcija jam reikalinga
Galvoju gal tokie kur su stovu patogiau ?

Negarsiai, neerzina

Jei su stovu, man atrodo, būtų tas "ziedas" didesnio skersmens ir galingesnis.