Įkraunama...
Įkraunama...

Pastatomi ventiliatoriai

Sveiki,
tikriausiai ne vienuose namuose stovi pastatomi kambariniai ventiliatoriai - noriu paklausti, kokius naudojate? Labiausiai domina atsiliepimai apie pastatomus ventiliatorius su oro drėkintuvu - ar pasiteisina, ar verta mokėti geru 100 Lt daugiau nei kainuoja paprastas? Ar paprasti (be oro drėkintuvo) nedžiovina oro?
Ačiū iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(ingu @ 2012 05 22, 12:39)
Sveiki,
tikriausiai ne vienuose namuose stovi pastatomi kambariniai ventiliatoriai - noriu paklausti, kokius naudojate? Labiausiai domina atsiliepimai apie pastatomus ventiliatorius su oro drėkintuvu - ar pasiteisina, ar verta mokėti geru 100 Lt daugiau nei kainuoja paprastas? Ar paprasti (be oro drėkintuvo) nedžiovina oro?
Ačiū iš anksto!

Būtų labai įdomu ir man ax.gif thumbup.gif Kur tokių yra pirkti - gal nuorodą būtų galma blush2.gif
Prasideda karsciai, namuose tvankoka ( skersveju nera), o kondicionieriu įsirengt.... brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunera @ 2012 05 23, 15:24)
Būtų labai įdomu ir man  ax.gif  thumbup.gif  Kur tokių yra pirkti - gal nuorodą būtų galma  blush2.gif
Prasideda karsciai, namuose tvankoka ( skersveju nera), o kondicionieriu įsirengt.... brangu  doh.gif

įsigyti galima beveik bet kurioje buitinės technikos parduotuvėje, Senukuose ir pan.
Atsakyti
nejaugi niekas daugiaiu nenaudoja ventiliatoriaus g.gif
Juk idomu kuris tyliau veikia g.gif
Atsakyti
Man pažįstamas (vadybininkas dirbantis buitinės technikos srity) rekomendavo rinktis iš dviejų firmų ventiliatorių: Rowenta ir kt firmos nepamenu (brangesni už Rowenta, tai neaktualu buvo). Tai ir įsigijom Rowentą.
user posted image

Oro nesausina, dizainas gražus, kaina normali (pataikėm gerą akciją Maximoj pernai biggrin.gif ). Daugiau neteko bandyt kitokių.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2012 05 26, 09:39)
Tai ir įsigijom Rowentą.

Oro nesausina, dizainas gražus, kaina normali (pataikėm gerą akciją Maximoj pernai  biggrin.gif  ). Daugiau neteko bandyt kitokių.

mane domina ar jis neuzia labai garsiai g.gif Ar sukinejasi? Ar aplamai ta funkcija jam reikalinga g.gif Galvoju gal tokie kur su stovu patogiau ?
Atsakyti
QUOTE(Gunera @ 2012 05 26, 09:48)
mane domina ar jis neuzia labai garsiai  g.gif  Ar sukinejasi? Ar aplamai ta funkcija jam reikalinga  g.gif  Galvoju gal tokie kur su stovu patogiau ?

Negarsiai, neerzina smile.gif Sukinėjasi, 2 putimo greičiai, nedideliam kambariui didesnio ir nesinori smile.gif Vyras pasistato prie balkono durų ar ant palangės, kad lauko orą pūstų biggrin.gif
Jei su stovu, man atrodo, būtų tas "ziedas" didesnio skersmens ir galingesnis.
Atsakyti
Nusipirkau su stovu, distanciniu valdymu, su taimeriu lotuliukas.gif smile.gif Dabar belieka laukt oru siltesniu smile.gif nes kol kas labiau šildytuvas praverstų lotuliukas.gif
Atsakyti