Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko auklėjimas: kas už jį atsakingas?

QUOTE(virgasa @ 2012 10 11, 09:04)
Dabar turiu kitą tokį ,,blogietį,,.Jis vagia iš parduotuvių ir kitaip išsidirbinėja,yra mokytojų siaubas.
Ar turėčiau sakyt tai tėvams?


vagia ir issidirbineja, mao supratimu, nera tapatu schmoll.gif ka jis vagia? sokoladukus ar nesa kompus g.gif ? jei ne paslaptis, kas Jus tam paaugliui g.gif , kad Jus zinot ir Jumis jis pasitikiti, o tevais ne ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 10 11, 09:39)
vagia ir issidirbineja, mao supratimu, nera tapatu  schmoll.gif  ka jis vagia? sokoladukus ar nesa kompus  g.gif ? jei ne paslaptis, kas Jus tam paaugliui  g.gif , kad Jus zinot ir Jumis jis pasitikiti, o tevais ne ?

Vagia saldainius(pinigų visada turi daaaaug)Tai savotiška atrakcija:( Kitų nepažystu jo draugų,bet kiek jį pažystų suprantu,kad jam trūksta pasitikėjimo savimi,kitų įvertinimo.Jis geros dūšios, protingas vaikas.Aišku jo už tokius darbus irgi nepagiriu,bet nepamokslauju,o kalbamės apie tai kaip jis jaučiasi tai padaręs,kodėl taip daro irgi žinau.Ir šis vaikis dar ne paauglys,jam dešimt metų:)Neskambinu pavojaus varpais,žinau jo vertybes,tai tikrai praeis savaime .

o vaikis pas mane mokosi, tik ne kaip vogti:oh
Atsakyti
ar nemanot, kad gali jam visa tai patikti
Atsakyti
nežinau,kaip gali viskas baigtis,o kas gali žinot? B)Vaikai derinasi prie aplinkos,jei draugai taip daro...jei mokytojai aiškina,kad jis nevykelis,tai tokiu ir bando būt.Čia kaip protestas:)Iš tokių blogiukų supratau vieną,jei juos mokytojai skirtų klasės seniūnais,patikėtų atsakingus darbus,tai viskas būtų atlikta šimtas procentų gerai:)Kolektyvas jų klauso.O jie turi šansą įrodyt,kad nėra žlugę,kaip juos daugelis laiko:)Bet dėja,mūsų auklėjime(namuose,mokyklose,visuomenėje) yra užburtas ratas,mes norim gerų vaikų,todėl išsišokelius nuleidžiam ant žemės:)O jie tada protestuoja,kas kaip....
Atsakyti
QUOTE(virgasa @ 2012 10 11, 09:06)
Vagia saldainius

Aišku jo už tokius darbus irgi nepagiriu,bet nepamokslauju,o kalbamės


vadinasi iš jūsų su juo pokalbio nulis naudos, nes ir toliau vagia.
Atsakyti
tevai atsakingi ir tik tevai 4u.gif
Atsakyti
manau irgi kad tevai...bent ankstyvoje vaikysteje.. O paskui aplinka dal gali labai paveikti: draugai ir kt
Atsakyti