Sveikos, visa diena siandien skaitau visokias temas ir nusprendziau pati pasiskusti ir paieskoti patarimu.
Mano istorija tokia:
Ilga laika pragyvenau kitoj saly, isimylejau ir grizau i Lietuva kurti naujo gyvenimo. Tykejausi visiskai kitokiu dalyku, nei jie yra dabar. Viena didziausiu problemu ta kad mano vyras turi daug draugu, o as deje cia ju neturiu, sakykim esu viena karo lauke.
Kiekviena karta jis vis su tais savo draugais, anksciau, jei jau iseidavo 20 min grizdavo uz 2 - 3 val kol su visais neissisnekedavo. Arba grizdavo trumpam, stai ir vel skambutis kazkokio draugo ir vel lekia "trumpam". Po mano nusiskundimu, ziema, jau buvo aprimes, bet gi dabar atsilo oras, visi draugai vis kazkur lekia, kazka veikia ir jam aisku reikia. Tikrai nepriestarauju, kad jis bendrauja su draugais, juk jam nesedeti visa laika tarp keturiu sienu su manim kartu. Taciau, nuo ko pradeti man? Kuom uzsiimti, kad nesedeciau tarp keturiu sienu? Tiesiog nesugalvoju niekaip. Sest i masina ir vaziuoti kazkur? Bet kur? I miesto centra? Ka as ten veiksiu viena??? Dar turiu vaika, jis 9 metu, nors jau didelis, taciau priziuret reikia, kad nelakstytu nezinia kur kieme. Eiti i kazkokius kursus, kazko mokintis? Siuo metu tiek islaidu, kad baisu... Susirasti darba? Ne taip lengva pasakysiu... As mielai isklausysiu Jusu visas nuomones. Tikrai zinau turi buti tie budai kazkaip isiterpti i visuomene, bet kokie jie, nuo ko pradeti? Daznai galvoju, geriau nebuciau as cia grizusi, bet dabar esu cia ir kazka reikia daryti su savo gyvenimu, kad jis nestovetu vietoje...
Padekit, nes issikraustysiu is proto....