Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Gražina Maziliauskienė

Sveikos, gal kas lankotės ar lankėtės pas šią gydytoją? Įdomu būtų sužinoti atsiliepimus 4u.gif Ačiū
Atsakyti
Lankiausi per pirma nestuma ir dabar su antru lankausi. Pirmas nestumas ejo sklandziai tai viskas gerai ir buvo. Tikiuosi ir si karta taip bus. Siaip maloni gydytoja, visas dukromis vadina mirksiukas.gif Zodziu nieko blogo negaliu pasakyt.
Atsakyti
as su abiem vaikais pas ja lankiausi. Is mano puses tik geriausi atsiliepimai. Zinoma visada jei kas neaisku ar kas neramina reikia butinai paciai klausti. Gydytojai zmones minciu skaityti nemoka.
Pvz su antru vaiku as beveik jokiu klausimu neturejau ir si gydytoja daznai nieko labai nepasakydavo vizito metu, bet kai jau paklausdavau issamiai paaiskindavo.
Atsakyti
Lankiausi ir as pas sia gydytoja. Nieko blogo apie ja pasakyti negaliu. Profisionali, rupestinga gydytoja, turinti gera humoro jausma biggrin.gif .
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif . Lankausi ir aš pas ją - ką reikia manau tą padaro, tai kažkokių pretenzijų irgi neturiu rolleyes.gif , bet aišku, neturiu su kuo palygint blush2.gif .
Atsakyti
As irgi visada galvojau, kad tai puiki gydytoja, nes pas ja jau 11 metu. Bet taip buvo turbut todel, kad jokiu ypatingu ginekologiniu problemu niekada neturejau, o du pirmi nestumai buvo be komplikaciju. Bet vat dabar laukiuosi trecio vaiko, jam 14sav. ir tik del sios gydytojos aplaidumo ar nekompetencijos as vos nepraradau savo vaikelio verysad.gif Ir dabar jam gresia didelis pavojus. Man jau trecias menuo nepraeina kraujavimas, Maziliauskiene pasake, kad tai del to, kad maitinu kita vaika ir kad viskas gerai. Kazkaip tuo suabejojau, bet i ligonine nuvaziavau tik tada, kai prasidejo labai smarkus kraujavimas. Diagnoze - placentos atsiskyrimas (didziulis), butina guleti. Vat ir guliu dabar su didziuliu nerimu sirdyje. Taigi, geriau neikite pas sita gydytoja, nors aisku cia kiekvieno pasirinkimas. Kiek daug priklauso nuo gydytojo kompetencijos - zmogaus gyvybe...
Buvo ir dar pora kartu, kai suabejojau sios gydytojos kompetencija, bet ju neminesiu, nes tuo atveju pavojus gyvybei negrese, tiesiog buvo padaryti gana keisti sprendimai... Tiesa, apie tai suzinojau tik veliau is kitu gydytoju...
Atsakyti

Lankiausi, visai patiko, tik tokia grieztoka pasirode smile.gif ir visa apziura vyko labai greitai, gal todel, kad daug pacienciu... beje uz duru reikedavo laaaabai ilgai laukti savo eiles, tas labai nepatiko, menkas malonumas su pilveliu valanda ar daugiau sedeti poliklinikoj schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kur daktare dingo,Antakalnio poliklinikoje registraturoje nepasake:(
Atsakyti