Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės dovanos vaikams - 2

QUOTE(Cigale @ 2015 12 03, 10:56)


Ačiū už idėją! Jau užsisakiau. thumbup.gif o krikštasūniui "mokomąjį" traktorių maximoj nupirkau ir penkis mažų mašinėlių modeliukus, nes jų l. norėjo jo tėveliai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal zinot kur internete galima rasti visa Brabiu Madisciu asortimenta? domina konkreti lelyte - raudonplauke su turkio spalvos sijonu. Niekaip neranduinternete, kazi isviso parduotuvese tokia yra, gal kas netycia atkreipet demesi?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
As mergaitei 4 metuku dovanosiu virtuvele zaisline wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciupakabra: 11 gruodžio 2016 - 23:25

Mes jau dovanas suruošę, beliko supakuoti. Dukrai (greitai 4m) - Elsa lėlė, nedainuojanti, bet tikiuosi tiks. Dar plaukų šepetys ir saldainiai su Elsa.  :rolleyes: 

Sūnėnui (9m.) robotukas su saulės baterija. Sūnėnui (5mėn.) - fotoalbumas ir lavinantis žaislas. Krikštasūniui (3m.) - sintezatorius. Draugų mergaitei (4m.) - sintezatorius. Tikiuosi dovanos patiks...  :wub:​ 

Atsakyti

Galbūt kas turit kokių pasiūlymų ar idėjų dovanom, kurios ne tik džiugintų vaikučius, tačiau kartu ir lavintų? Kalėdos jau ant nosies, tačiau nieko nesugalvojam su vyru ko vaikai dar neturėtų, tačiau būtų visapusiškai naudinga  :4u:  (7 ir 1,5 m.)

Atsakyti
Gal kas patartų kur būtų galima įsigyti L.O.L. surprise/ pearl ?
Apskambinau vėl visas xs žaislų ir žaislų planeta parduotuves Vilniuje. Jau trečia savaitė, kaip nerandu.
gal kituose miestuose yra? Gal kas užmatėt?!!
Atsakyti