Laba diena, gal kas laikėte 2014m. pavasarį Administracinės teisės valstybinį, kaip sekėsi? Iš ko ruoštis? Gal turite gerus konspektus, nes ruošiuosi laikyti.
Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėte informacija.
Sveikos mergaitės
Po N metų, pavyko dasikapstyt iki valstybinių egzaminų. Laukia AT ir muitinės teisė ir muitinės administracinė veikla. Gal kažkas turi gerų konspektų ir gali pasidalinti? El. pšt. liudanka@gmail.com Būčiau labai labai dėkinga
Taip pat būtų smalsu išgirsti atsiliepimų apie egzus
Po N metų, pavyko dasikapstyt iki valstybinių egzaminų. Laukia AT ir muitinės teisė ir muitinės administracinė veikla. Gal kažkas turi gerų konspektų ir gali pasidalinti? El. pšt. liudanka@gmail.com Būčiau labai labai dėkinga
QUOTE(Milala @ 2015 03 27, 11:11)
Sveikos mergaitės
Taip pat būtų smalsu išgirsti atsiliepimų apie egzus 
gal ir man galetumete imesti i pasta administracines ir pasidalinti kaip vyko ? tamarechka@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(kriste85 @ 2014 11 07, 18:06)
Gal yra laikanciu administracine?
gal turite ka papasakot kaip laikete adminsitarcine?
Sveikos, jeigu kurį turi ir galėtų persiųsti man KT baigiamojo egzamino konspektą, būčiau labai dėkinga
simona.joz@gmail.com
Labuka mergaites, norejau pasigirti kad islaikiau konstitucine!
Gavau 7 nors ir nelabai daug mokiausi
Paruose mane toks korepetitorius, kazkur forume radau apie ji, gyvybesvanduo@gmail.com kreipkites jeigu jau manot kad savom jegom neislaikysit.. Klausimai buvo apie Apkaltos procedura ir Anglija, o uzdavinys apie Seimo priimta istatyma del mazumu teisiu prapletimo. Na bent man nebuvo sunku 
Sekmes visoms!
Gavau 7 nors ir nelabai daug mokiausi
Sekmes visoms!
QUOTE(WIRGA5 @ 2015 10 07, 10:16)
Parašiau metodininkei įkėlė naują tvarkaraštį.Egzaminas numatytas gruodžio 7 d.
Laba diena, norėčiau paprašyti paslaugos. Kadangi pati neturėsiu galimybės atvykti gal kas būsite 2015-10-17 arba 2015-11-21 (MRU) Darbo teisės ir socialinės saugos (valstybiniai) konsultacijose. Jei nesunku, norėčiau sužinoti kokios naudingos informacijos gavote per konsultaciją (pagr. literatūra, ir įką labiau atkreipti dėmesį).
Labai Jums dėkinga,
Geros dienos