Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos biologija

Labas, pradesiu nuo to kad labai norejau studijuoti medicina, bet nepavyko istoti i nemokama vieta. Nuo to laiko praejo nemazai laiko, bet noras niekur nedingo, pasirinkta kita specialybe varo i nevilti. Problema tame, kad medicinos dieninems studijoms nera laiko, be to esu ne vietine, todel svarstau galimybe studijuoti medicinos biologija. Tai va, noriu paklausti gal kuri studijavot medicinos biologija ar kazka panasaus, o gal dirbat laboratorijoj? Noreciau isgirsti nuomones ar verta studijuoti si dalyka? Klausiu, bet tuo paciu zinau, kad tai mano svajoniu sritis tik truputi gasdina tai, kad laukiu ilgi mokslo metai, nes visu pirma turiu pabaigti medicinines srities bakalaura, kad galeciau stoti i magistratura. Labai dekoju.
Atsakyti
Trumpai tariant - medicinos biologu labai truksta. Ypac mazesniuose miestuose. Tad pirmyn clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turi kokios informacijos is kosmetologijos, medicinos srities?
tiksliau reiketu apie vyro odos, plauku ypatumus.
Taip pat visiskai niekur nerandu informacijos apie plaukuotumo reikšme (barzda, usai) socialiniu aspektu /(galima pamineti istorija).

jei kas galetu pagelbeti butu labai smagu ir likciau labai dekinga 4u.gif
ewackosdarbai@gmail.com
Atsakyti
Nejaugi nera medicinos biologiu? smile.gif
Atsakyti
As studijavau molekuline medicina thumbup.gif: Ne LT. Siaip labai platus dalykas, gali specializuotis vos ne betkurioj norimoj srity. Pas mus kazkaip buvo pakreipta i imunologija. O siaip dirbant laboratorijoj gali persikvalifikuoti. Jei labai norisi bendravimo su pacientais, tai tam yra klinikine biologija (berods taip vadinasi) kai dirbi klinikiniu tyrimu srityje. Velgi mano info ir patirtis nelietuviska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 26, 18:36)
As studijavau molekuline medicina thumbup.gif: Ne LT. Siaip labai platus dalykas, gali specializuotis vos ne betkurioj norimoj srity. Pas mus kazkaip buvo pakreipta i imunologija. O siaip dirbant laboratorijoj gali persikvalifikuoti. Jei labai norisi bendravimo su pacientais, tai tam yra klinikine biologija (berods taip vadinasi) kai dirbi klinikiniu tyrimu srityje. Velgi mano info ir patirtis nelietuviska ax.gif

Labas smile.gif kaip smagu, kad atsirado su kuo pabendrauti smile.gif o molekuline medicina, tai cia tas pats kas Lietuvoj molekuline biologija turbut ar ne? Sunku tikriausiai buvo studijuoti, beje kokioj saly? Kaip darbo galimybes? Cia magistras ar bakalauras? Na ir uzpuoliau savo klausimais rolleyes.gif Bet man tikrai labai idomu smile.gif
Atsakyti