QUOTE(marezagare @ 2006 05 19, 16:15)
man irgi israse gelezi,nes per dvi sav labai suprastejo kraujo tyrimai.o dar plius mesos nevalgau,bet kazko mano skrandis ju irgi nelabai nori,o geriu Tardyferon.bet jauciuos nuo ju nelabai gerai.bet gydytoja neleido nustot gert, nes gresia mazakraujyste?gal yra koks kitoks gelezis?koki jus vartojat?
as, po forumieciu patarimu, pradejau gerti toki gelezies sirupa, vaistazoliu pagrindu.. nezinau, kaip jis Lietuvoj vadinas, bet cia tai "Kräuterblut", toks skanus, pusvalandi pries valgi gert reikia. Man gydytojas liepe ir toliau gert tas gelezies tabletes,nepaisant sutrikusios skrandzio veiklos

,nes tipo, tabletes veiksmingesnes, o tas sirupas jokio didelio poveikio neturi, ne rimtas reikalas, kai gresia mazakraujyste(mesos ne labai megstu), bet as paprasciausiai nebegalejau..skrandis visiskai nuo tu tableciu "apmire", tad nepaklausius gydytojo

meciau jas ir dabar geriu pastoviai, 4 kartus per diena ta sirupa.. ir ka jus manot?? po 3 savaiciu,mano kraujo tyrimai net virs normos dabar
Beto pradejau beveik kiekviena ryta aviziniu drybsiu kose arba miusli valgyti, gal ir tai padejo, nes tai juk gelezies saltinis.
Be to labai svarbu ,KADA geri gelezies vitaminus (arba KADA valgai maista, kuriame gelezies yra)Gaila, kad per velai issiaiskinau.. vaistininke netycia pasake.. kad gelezies organizmas neisisavina, jei geri tuo paciu, arba iskart po to arbata, kava.
Tad geriau valandele pries valgi arba po jo arbata pasimegaut
Pradejau irgi taip daryti, tad gal ir tai dar pagerino mano tyrimus