Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių perrišimas

Girdėjau gulėdama ligoninėj, kad, jei daro Cezarį, galima tuo pačiu paprašyt ir kad perrištų kiaušintakius, tipo, tai nesudėtinga, greita ir patikima, kaip manot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 07 12, 08:03)
Girdėjau gulėdama ligoninėj, kad, jei daro Cezarį, galima tuo pačiu paprašyt ir kad perrištų kiaušintakius, tipo, tai nesudėtinga, greita ir patikima, kaip manot g.gif ?

Kad nesudetinga, greita ir patikima, tai tuo tikiu, bet vat jeigu paskui uzsimanytum vaikelio ir atristi kiausintakius, sansai butu jau zymiai mazesni sad.gif , nes gi gali visokios saaugos atsirasti ir pan.
Atsakyti
skamba baisiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 07 12, 09:03)
Girdėjau gulėdama ligoninėj, kad, jei daro Cezarį, galima tuo pačiu paprašyt ir kad perrištų kiaušintakius, tipo, tai nesudėtinga, greita ir patikima, kaip manot  g.gif ?

Mano nuostata, kad kiek galima maziau prisileisti gydytojus (tame tarpe ju siulomus vaistus, implantus ir t.t.) prie savo organizmo... Jei nebutina, tai ir nereikia wink.gif.
Atsakyti
Labai patikimas ir sveikas apsaugos budas. Jokios chemijos, pasaliniu poveikiu ir pan. Bet tinka tik tuo atveju, jei esi 100% ir nei kapeika ne maziau isitikinusi, kad daugiau vaiku nenoresi tureti.
Atsakyti
Kiek suprantu, Lengvute laukiasi treciojo. Tai gal jai jau ir gana? Siaip po perrisimo sansu viska susitvarkyti atgal principe nera. unsure.gif
Atsakyti
Netiketai radau toki straipsni
http://www.ieva.lt/t...et&item=79&pg=1

As kai esu is tu kuri,savo leliuko atejimo i si pasauli nesulaukia,tai as net neskaiciau normaliai,tik akimis permeciau,apie ka ten,man baisus tokie dalykai
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 07 17, 11:41)
Netiketai radau toki straipsni http://www.ieva.lt/t...et&item=79&pg=1
Perskaiciau visa straipsni... Labiausiai istrigo sios mintys:
QUOTE
Vis dėlto, kaip ir po kiekvienos operacijos, gali kilti komplikacijų. Be to, nėra ištirtas ilgalaikis psichinis ir fizinis sterilizacijos poveikis. Mintis likti tuščiažiedžiu gniuždo. Gal vyrų tėvystės instinktai ir nėra tokie stiprūs kaip moterų? Užtat jie jaučiasi praradę pilnatvės jausmą, vertę, savigarbą ir malonumą laisvai sėti sėklą.
QUOTE
Sprendimas sterilizuotis turi būti labai gerai apgalvotas, nes galimybė pastoti po vaisingumą atkuriančios operacijos — 70 proc. Kas, jei gyvenimo saulėlydyje sutiksime vėlyvą meilę, vėl rasos delnai, o širdis šauksis pagranduko?
QUOTE
Pasaulyje iš 202 milijonų sterilizuotų porų 163 mln. porų sterilizuota moter, 39 mln. — vyr.
Atsakyti
vienas tokios sterelizacijos minusas - Lietuvoje jinai neteiseta. Anksciau po dvieju cezariu moterims toki sterelizacijos budaatlikdavo, dabar gi leidzia ir daugiau gimdyti....
Nebent su ginekologu privaiciai tartis...
Atsakyti
Na kai man darė antrą Cezarį gydytojas pajuokavo būtų trečias leisčiau pagalvoti apie užrišimą bet dabar tik antras ohmy.gif
Atsakyti
As nemanau, kad kiausintakiu perisimas yra blogai jei tikrai nusprendi netureti daugiau vaiku, o jei dar planuotas cezaris, tai isvis 2 in 1. O del abejoniu ir ateities, tai juk galima uzsisaldyti kiausinelius.
Atsakyti
Manes klause pries gimdyma, ar noresiu, kad perristu. Esu jauna ir gimdziau tik pirma vaika. Bet pas mus tokia procedura - paklausti wink.gif Nieko blogo tame nematau. As tik uz toki sterilizacijos buda, kai kalbama apie abortus wink.gif
Atsakyti