Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

Tas su auskariuku patiko (Andrius lyg?) rolleyes.gif Bet jau ta mergelė, kad atsiskleidė jam, kas jaudina, kas ne biggrin.gif
Atsakyti
kur Petras dingo, vel nerado tinkamu.
Ar matėte merginus pobuvyje laukė ta mergina, kur jau pernai buvo kur pasakojo kad visus vyrišku darbus nudirba, ir su bošu piršta nusipjovė.
Šiemet vėl atakuoja ūkininkus.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 06 26, 07:00)
Ar matėte merginus pobuvyje laukė ta mergina, kur jau pernai buvo kur pasakojo kad visus vyrišku darbus nudirba, ir su bošu piršta nusipjovė.

blink.gif ot nepastebėjau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blyn, nemačiau doh.gif
Atsakyti
mda... merginų šedevrai pritrenkiantys. ypač apie erotinius filmus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 06 26, 07:00)

o aš galvoju, kad man akyse vaidenasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaži, o ten jom liepia taip baisiai apsivilkti (na, ne visos baisiai, bet dalis tai doh.gif ) ir makiažo nedaro? g.gif
Atsakyti
Tai kiekvieną vakarą dabar rodys? unsure.gif
Ale mergos, tai... doh.gif
Atsakyti
o. rimtai rodo. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, prisidedu prie ziurinciu sia laidą.
Man uzkliuvo ta vieta, kur vakar susitiko abi puses ir vaikinai kreivais zvilgsniais nuziurinejo savo isrinktasias biggrin.gif . Dar kazkuris paklause kito vaikinuko, ar matai kuria nors is savuju biggrin.gif Kiek supratau pirmas vaizdas ukininkus kai kuriuos nuvyle
Atsakyti
o gal foto žmonės atrodo kiek kitaip? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ale rimtai idomu kur Petras dingo . Apie merginas,tai patyliu doh.gif
Atsakyti
Juk vakar sakė - nė viena iš Petro kviestų merginų neatvažiavo.
Atsakyti