Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(Jurginė @ 2012 06 29, 10:17)
visiškai su jumis sutinku.

o rekomenduoti griebti bet kurią, nes liks senberniu... na ką aš žinau. g.gif geriau jau būti vienišu nei su bet kuo. 

Manau, kad kiekvienas nori sukurti šeima, o perlipus tam tikrą amžiaus ribą tai padaryti tampa vis sunkiau. ir čia ne apie Martyna kalbant, tiesiog taip jau yra

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 30, 14:42)
Įdomiau būtų žiūrėti , jei po projekto susiporavę dalyviai ir toliau bendrautų ir tai būtų parodyta per tv .  smile.gif

Kiek buvo visokiu meiles ir pasimatymu projektu LT ir turbut ant rankos pirštu eitu suskaičiuoti kiek iš jų susiporavo.

Beje prisimenant praeitų metų projektą, mačiau broliukus su antrosioms pusėms, kažkaip pernai gaila buvo Ąžuolo, kai ale širdžių daužytoja pavarė vaikina
Atsakyti
QUOTE(laimetu @ 2012 06 29, 13:06)
bet čia jūs kalbate apie ūkininkus, kurie neužsiima nei karvėm, nei kiaulėm.

Aš kalbu apie ūkininkus, kurie būtent tuo ir užsiima.
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 06 30, 14:42)
Įdomiau būtų žiūrėti , jei po projekto susiporavę dalyviai ir toliau bendrautų ir tai būtų parodyta per tv .  smile.gif

Tai kad nė viena pora taip ir neišėjo iš jų unsure.gif
Atsakyti
smile.gif Keista , viena jau buvo prisižadėjusi kartu gyventi . Bet , kad netvarkinga labai . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2012 06 30, 22:53)
Manau, kad kiekvienas nori sukurti šeima, o perlipus tam tikrą amžiaus ribą tai padaryti tampa vis sunkiau. ir čia ne apie Martyna kalbant, tiesiog taip jau yra
Kiek buvo visokiu meiles ir pasimatymu projektu LT ir turbut ant rankos pirštu eitu suskaičiuoti kiek iš jų susiporavo.

Beje prisimenant praeitų metų projektą, mačiau broliukus su antrosioms pusėms, kažkaip pernai gaila buvo Ąžuolo, kai ale širdžių daužytoja pavarė vaikina

man irgi , dar gaila buvo Renatos , bet pati kalta , kad prašė leisti pavairuoti traktorių , pasirodė jau tokia kaimietė .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 07 01, 10:54)
man irgi , dar gaila buvo Renatos , bet pati kalta , kad prašė leisti pavairuoti traktorių , pasirodė jau tokia kaimietė .

O kodėl prašymas pavairuoti traktorių kaimietiškumo požymis
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 07 01, 14:23)
O kodėl prašymas pavairuoti traktorių kaimietiškumo požymis

Tuom , kad pavairavusi , labai džiaugėsi .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 07 01, 17:08)
Tuom , kad pavairavusi , labai džiaugėsi .

O jeigu jai patiko
Negi net jei kas nors patiko turi sėdėt ledine veido išraiška,tipo viskas jau įkyrėję ir visai neįdomu
Atsakyti
Ir per tuos džiūgavimus keliavo namo , nors ir patiko "ūkininkui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 07 01, 18:12)
O jeigu jai patiko

Kad kažkoks netikras tas "patikimas" man pasirodė. Per daug ji korėsi ant kaklo, išsigando berniukas.
Atsakyti
Gal pasimokė iš šitos klaidos . smile.gif
Atsakyti
Jaučiu Simas griebs blondine,

pralinksmino scena, kai pas Sima 2 panelės ateina, o viena iš paskos automobiliu vaziuoja, negalėjo paneliu nuo plento pamesti biggrin.gif
Atsakyti
kuris cia vaikinukas su drauge dalyvauja ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 07 03, 21:33)
kuris cia vaikinukas su drauge dalyvauja ?

Pernai buvo Darius su Gintare
Atsakyti