Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(BonPari* @ 2012 07 13, 07:40)
aš irgi taip pagalvojau  drinks_cheers.gif 

Maniau kad Kazikas pasirinks Tomą, bet matyt vaikinukas nenorėjo rizikuot su ta paslaptinga jos simpatija.  g.gif

visgi man atrodo, kad jam toma labiau patiko, o su vilma manau nieko nesigaus smile.gif
Atsakyti
bet Toma neparodė jokių emocijų kad liūdėtų ar panašiai, kas pavyzdžiui buvo pas Daiva ar Ieva
Atsakyti
gaila,kaip nepasiseke kazikui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wanile @ 2012 07 16, 21:39)
gaila,kaip nepasiseke kazikui doh.gif

Nemaciau laidos, o kas jam nutiko??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatačka @ 2012 07 16, 23:24)
Nemaciau laidos, o kas jam nutiko??? g.gif

su merga bendros kalbos neranda
Atsakyti
Tai kad tai mergai neaiško ko reikia unsure.gif Gal ir tylesnis, bet prie kamerų ne visi jaučiasi laisvai..
Atsakyti
Gaila man Kaziko toks nuoširdus žmogus atrodo galėjo pasirinkti labiau jo vertą merginą, o tai Vilmai svarbu žaist ji beveik per visus panašaus pobūdžio realybės šou perėjus.
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2012 07 12, 11:20)
siemet neidomu ziureti surezisuotai atrodo ir nenaturaliai .. Va Simas tai gerai skele, bet panu tai gaila... Ta ruzava-berete tai nzn kam pasirinko juk sena ir dar su bagazu 4u.gif

29 metai čia jau sena skaitosi pagal jus? keistas kai kurių žmonių mąstymas. o kad turi du vaikus,tai ar čia kažkas negero? Fainiausia Lijana šiame šou buvo.
Atsakyti
QUOTE(mmmylinti @ 2012 07 17, 17:02)
29 metai čia jau sena skaitosi pagal jus? keistas kai kurių žmonių mąstymas. o kad turi du vaikus,tai ar čia kažkas negero? Fainiausia Lijana šiame šou buvo.

Beta,kad vyrui imt ir su dviem vaikais irgi ne kas doh.gif Man ji pati šlykščiausia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 07 17, 20:11)
Beta,kad vyrui imt ir su dviem vaikais irgi ne kas  doh.gif Man ji pati šlykščiausia schmoll.gif

biski kulturos turekit.
taip kalbeti apie net nepazistama zmogu doh.gif
Atsakyti
tas, kuris man nerimčiausias atrodė ir kad jam anikokia žmona nereikalinga, dabar labiausiai įsimylėjęs atrodo smile.gif Gražiausiai sutarianti pora ir ateity visko gali būti thumbup.gif
O Kaziko ir Martyno tikrai gaila.. nepasisekė, ką darysi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 17, 20:25)
tas, kuris man nerimčiausias atrodė ir kad jam anikokia žmona nereikalinga, dabar labiausiai įsimylėjęs atrodo  smile.gif  Gražiausiai sutarianti pora ir ateity visko gali būti  thumbup.gif
O Kaziko ir Martyno tikrai gaila.. nepasisekė, ką darysi.

tai nesupratau..siandien paskutine laida? g.gif
Atsakyti