Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkas ieško žmonos

QUOTE(annesears @ 2012 07 17, 21:27)
tai nesupratau..siandien paskutine laida? g.gif

Jo, viskas jau... Neberodys
Atsakyti
saldu buvo žiūrėti į Dovilę su Andriumi, saldi porelė wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 07 17, 20:27)
tai nesupratau..siandien paskutine laida? g.gif

tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Man Andrius fainas berniukas, bet ta Dovilė tai neeee schmoll.gif Netinka anie viens kitam. Man Martynas su ta blondzynka gražiai žiūrėjosi, tik kad ne tas nykštukas, ne tas namukas...
Atsakyti
o man seniau Dovilė atrodė schmoll.gif , bet dabar tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cake: 17 liepos 2012 - 21:07
QUOTE(saintlina @ 2012 07 17, 21:25)
tas, kuris man nerimčiausias atrodė ir kad jam anikokia žmona nereikalinga, dabar labiausiai įsimylėjęs atrodo  smile.gif  Gražiausiai sutarianti pora ir ateity visko gali būti  thumbup.gif
O Kaziko ir Martyno tikrai gaila.. nepasisekė, ką darysi.

Gaila tai gaila, bet manau ir jie patys galėjo koreguoti savo pasirinkima, bendravo gi su visomis merginomis, o nesėkmės rizika visada pasilieka. Aišku smagu kai toks šou baigiasi gražiai ir laimingai, bet yra kaip yra.

QUOTE(cake @ 2012 07 17, 21:45)
saldu buvo žiūrėti į Dovilę su Andriumi, saldi porelė wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Reik manyti, kad ir toliau bendraus gražiai. o jei kas žinote kokių pletkų pasidalinkite biggrin.gif smalsu gi.

O šiaip tai nefaina, kas iš 6 dalyvavusių vaikinų tik 3 išvyko į kelionę,
Atsakyti
dovile su andrium taip graziai bendrauja. atrodo ten pas andriu mazai merginu,nes nera isrankus;) manau kad per paprasta jinai
Atsakyti
Bet ir mergos dar renkasi (na aisku, turi jos tokia teise), bet manau, kad Kazikas ir Martynas tikrai puikus vyrai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2012 07 17, 21:18)
biski kulturos turekit.
taip kalbeti apie net nepazistama zmogu doh.gif

Forumas viešas,išreiškiu nuomonę kokia man atrodo.Man ji tikrai nepatinka ir to tikrai neneigiu.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2012 07 18, 11:40)
manau, kad Kazikas ir Martynas tikrai puikus vyrai biggrin.gif .

Kazikas dar visai jaunuolis, iki puikaus vyro dar siek tiek laiko turi praeiti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2012 07 18, 07:36)
Gaila tai gaila, bet manau ir jie patys galėjo koreguoti savo pasirinkima, bendravo gi su visomis merginomis, o nesėkmės rizika visada pasilieka. Aišku smagu kai toks šou baigiasi gražiai ir laimingai, bet yra kaip yra.

drinks_cheers.gif Matyt, tarp visu parasiusiu nebuvo tos vieninteles smile.gif Susiras dar, sekmes jiems.
Atsakyti
QUOTE(wanile @ 2012 07 18, 09:16)
dovile su andrium taip graziai bendrauja. atrodo ten pas andriu mazai merginu,nes nera isrankus;) manau kad per paprasta jinai

Kodėl per paprasta? Mergina kaip mergina kokių šimtai Lietuvoje, bet tai nereiškia kad prastesnė už kažkurią kitą. Tame paprastume kartais ir slypi viskas, gi mes nežinome koks ji žmogus. O iš to ka parodė tai panele savo vietoje
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 07 18, 13:21)
Kazikas dar visai jaunuolis, iki puikaus vyro dar siek tiek laiko turi praeiti  smile.gif

Man jis nuoširdžiausias atrodė. wub.gif
Atsakyti