Na Tomo kalba lyg vestų kokia vakarušką. Net taip apie lovos klojima sugeba kalbėti taip lyg reikėtų reklamą kokia daryti
Tai dabar perverčiau Tomo FB. Radijuje "Tau" dirba, ir vis galvojau kodėl mane tas balsas erzina. Dabar viskas aišku.
Ar jus rimtai galvojat, kad tie ukininkai patys panas rinkosi? Imkim toki varianta: pas Edmunda atejo 18m panele, Edma pasibaisejes del jos amziaus- tai, tipo, issirinko ir nezinojo nei kiek jai metu, nei mate, kad jaunai atrode?

QUOTE(Enary @ 2013 08 22, 05:18)
Ar jus rimtai galvojat, kad tie ukininkai patys panas rinkosi? Imkim toki varianta: pas Edmunda atejo 18m panele, Edma pasibaisejes del jos amziaus- tai, tipo, issirinko ir nezinojo nei kiek jai metu, nei mate, kad jaunai atrode? 

Nu cia tai tikrai nesamone buvo

QUOTE(Dzenete @ 2013 08 19, 21:56)
Na Tomo kalba lyg vestų kokia vakarušką. Net taip apie lovos klojima sugeba kalbėti taip lyg reikėtų reklamą kokia daryti
Tai dabar perverčiau Tomo FB. Radijuje "Tau" dirba, ir vis galvojau kodėl mane tas balsas erzina. Dabar viskas aišku.
Geras

Na, keisti tie šių metų ūkininkai (kai kuriuos sunkiai bepavadinsi ūkininkais). Vis tik kas labiausiai krenta į akis tai kiekvienas jų mąsto stereotipiškai vyriškai - žmona, kad graži, valgyt gamintų, šalia gražiai atrodytų...nežinau juoktis ar verkti nuo tokių pageidavimų, manau jeigu mergina patiks tai ir nemokėdama gaminti valgyti "paims" tą ūkininką
Šiaip kažkodėl man linksmiausiai žiūrisi į Dimą ir tą su akiniais mergičką (vardą pamiršau
), nu ta mergina tokia turinti savo nuomonę, drąsi o jos komentarai Dimos adresu nuolat pralinksmina. Kažkaip ir į Dimą ir į tą panelę gan skeptiškai žiūrėjau, bet šiandien kažkaip pagalvojau, kad gal jie ir susibendrautų. Ramunė gan lėta ir gan blanki...
Kas dėl Tomo, tai vaizdas toks tarsi jis bendrauja su merginom tekstą mintinai išmokęs, trūksta natūralumo
Edmundas....net nežinau...simpatijų jam kažkaip nejaučiu, bet jis toks labiau atsipalaidavęs, nors kartais tas jo nuoširdumas atrodo labiau suvaidintas nei tikras...
Aludaris...Na laaabai jau aukštai kartelę iškėlęs ir kažkaip man nei viena iš tų merginų su juo nesižiūri
...Nors, turiu pasakyti pats vyrukas ganėtinai simpatingas, spėju gal net pedantas
Vienas bendras pastebėjimas visiems ūkininams tas, jog jų santykiai su merginomis atrodo tokie gan šalti, labiau ofcialūs, net nežinau kaip įvardinti, bet trūksta atsipalaidavimo, natūralaus bendravimo (žodžiu labiau visi savireklama užsiėmę ir nelabai pastebi tų merginų). Kogero vienintelis Dima šiandieną taip ėmė ir netikėtai pabučiavo vieną iš savo simpatijų, kas visai taip gražiai atrodė
Taigi, tiek pamastymų

Šiaip kažkodėl man linksmiausiai žiūrisi į Dimą ir tą su akiniais mergičką (vardą pamiršau

Kas dėl Tomo, tai vaizdas toks tarsi jis bendrauja su merginom tekstą mintinai išmokęs, trūksta natūralumo

Edmundas....net nežinau...simpatijų jam kažkaip nejaučiu, bet jis toks labiau atsipalaidavęs, nors kartais tas jo nuoširdumas atrodo labiau suvaidintas nei tikras...
Aludaris...Na laaabai jau aukštai kartelę iškėlęs ir kažkaip man nei viena iš tų merginų su juo nesižiūri

Vienas bendras pastebėjimas visiems ūkininams tas, jog jų santykiai su merginomis atrodo tokie gan šalti, labiau ofcialūs, net nežinau kaip įvardinti, bet trūksta atsipalaidavimo, natūralaus bendravimo (žodžiu labiau visi savireklama užsiėmę ir nelabai pastebi tų merginų). Kogero vienintelis Dima šiandieną taip ėmė ir netikėtai pabučiavo vieną iš savo simpatijų, kas visai taip gražiai atrodė

Taigi, tiek pamastymų

Aha,o kaip Dimočka keikėsi kai panelės į vandenį jį įstūmė
paskui jau dašuto šokėjėliui,kad reik viską juokais nuleist

Na bet tikrai graziai jis ta Ievute (berods) pabuciavo, taip nuosirdziai
man jis toks savimyla bet gerietis

QUOTE(Lona @ 2013 08 15, 22:38)
Va va man irgi toks jis keistas, kiekvienu momentu reklama varo ir neisivaizduoju kaip mergai reiktu su tokiu.
O Dimka man visai nieko db, aisku keistas, bet kaip primeti,tai ir darbus mergoms normalius paskyre, isikurt leido. Nors stumiau ant, bet gal bereikalo. Tik susirupines lb ir raumenus demonstruoja lb ir kalba kaip Karolukas
O Dimka man visai nieko db, aisku keistas, bet kaip primeti,tai ir darbus mergoms normalius paskyre, isikurt leido. Nors stumiau ant, bet gal bereikalo. Tik susirupines lb ir raumenus demonstruoja lb ir kalba kaip Karolukas

Tai jis cia gal labiau pasireklamuot ir atejo nei zmonos ieskot. Kiekviena laida savo sodybos pramogas "reklamuoja" kokiu jis ten ju turi

Papildyta:
[quote=bitemaja1,2013 08 22, 22:15]
Vienas bendras pastebėjimas visiems ūkininams tas, jog jų santykiai su merginomis atrodo tokie gan šalti, labiau ofcialūs
Sita as taip pat pastebejau, bet ner ko noret man labai jauciasi, kad siumetiniai ukininkai visai ne zmonu atejo i laida susirast, o labiau pasireklamuot.
Bet be viso to kazkaip smagiai ziurisiu siu metu laidos

vargsas tas Dima, pas ji normaliu merginu nera. nu jus kaip norit,bet tokiam vaikinui ne viena is likusiu nepritinka. ypac keista ta kur tokia kaip pasikelusi,o yra tokia stamboka, biski reiktu ant zemes nusileisti. pas Andriaus esanti putlesnio veido mergina taip pat per blanki. Labai gaila ,kad ismete tokia labai grazia mergina sviesiais plaukais.

QUOTE(wanile @ 2013 08 23, 09:23)
vargsas tas Dima, pas ji normaliu merginu nera. nu jus kaip norit,bet tokiam vaikinui ne viena is likusiu nepritinka. ypac keista ta kur tokia kaip pasikelusi,o yra tokia stamboka, biski reiktu ant zemes nusileisti. pas Andriaus esanti putlesnio veido mergina taip pat per blanki. Labai gaila ,kad ismete tokia labai grazia mergina sviesiais plaukais. 

Na pas jus labai jau ribotas suvokimas apie moteri, svarbu grazi, o visa kita.... Keista, net gailites vyro kaip didziausio vargso, matai jam su nelabai simpatisko merginom but reikia. O ciut stambesnem merginom jumoro jausmo ir vis negalima turet, o is namu diena iseit galima?

As kaip tik manau, kad ta "putloko veido" labiausiai jam tinkama, o ta kuria ismete jei jau simpatiskiausia is visu likusiu, nereiskia, kad grazi

QUOTE(wanile @ 2013 08 23, 08:23)
vargsas tas Dima, pas ji normaliu merginu nera.
aha, vargšiukas tikras.. sunku jam gyvenime, matyt, mergikę susirast.. ir TV dar nekokias pakišo