Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno profesijų rengimo centras

QUOTE(Opdum @ 2012 09 02, 20:10)
niu as istojau biggrin.gif

Oj blem, susimaisiau kazkaip biggrin.gif o kaip ten tos grupes kazin. O tai jau nuo ryt pamokos vyks?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaltuke @ 2012 09 02, 19:15)
Oj blem, susimaisiau kazkaip biggrin.gif o kaip ten tos grupes kazin. O tai jau nuo ryt pamokos vyks?smile.gif

aha ryt sakau 9 valanda jau turim buti misko gatve 15 smile.gif bus 4 grupes , viena dirbantiems kita bedarbiams , kita Vilniaus grupe o ketvirta nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 02, 20:18)
aha ryt sakau 9 valanda jau turim buti misko gatve 15 smile.gif bus 4 grupes , viena dirbantiems kita bedarbiams , kita Vilniaus grupe o ketvirta nezinau biggrin.gif

Tai jau ryt reiks skambint jiem, ir klaust į kurią aš grupę, spėju kad į dirbančių, arba į tą ketvirtą kur nežinai biggrin.gif nes pati studijuoju ir univiere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaltuke @ 2012 09 02, 19:21)
Tai jau ryt reiks skambint jiem, ir klaust į kurią aš grupę, spėju kad į dirbančių, arba į tą ketvirtą kur nežinai biggrin.gif nes pati studijuoju ir univiere smile.gif

o , tiksliai matyt ketvirta bus tu kurie studijuoja dar kazkur biggrin.gif

pasiskambink paklausk, mazu pasakys . o pati neketini rytoj ateiti?
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 02, 20:32)
o , tiksliai matyt ketvirta bus tu kurie studijuoja dar kazkur biggrin.gif

pasiskambink paklausk, mazu pasakys . o pati neketini rytoj ateiti?

Tai va, kad nelabai gaunasi, velniava smile.gif Papasakosi ką veikėt? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saaltuke @ 2012 09 02, 19:36)
Papasakosi ką veikėt? wink.gif

no problem smile.gif

bet nemanau kad ryt ka rimto veiksim smile.gif
Atsakyti
neaktyvios jus visai biggrin.gif

na kaip sekasi? kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 09 16, 14:00)
neaktyvios jus visai biggrin.gif

na kaip sekasi? kokie ispudziai?

na įspudžiai kaip ir nieko,nepaisant ,kad mano metų kursiokų nedaug,na bet ačiū dievui turiu fainą suolo kolegę,grupėje visi draugiški,na nuvažiuoju i sav po 3 kart,ištikro kvaila,kad vazinejimui sugaištu vos ne tiek pat val,kaip pamokų laikas,vežė į šiluvą-man neišėjo,vaikų nėra kaip palikt,ryt veža į aukštadvarį 3dienom,vėl nesigauna,o kad ir gautųsi-ten visos 18 m važiuoja...... smile.gif
Atsakyti
o gal yra kurios mokinsis suaugusiuju mokymo grupese? vis gundausi i kirpejas arba visazistes ax.gif kiek suzinojau galima dalimis uz moksla moketi tik va idomu kaip ta praktika ten vyksta ar yra klientu ?
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2012 08 20, 17:49)
kaip suzinoti?  g.gif

as siandien istojau clap.gif tik vietoj zadetu 800 litu kainos , teks pakloti 1600, mb net nesakau nes pakas  doh.gif  unsure.gif

g.gif aha,su tom kainom ir man idomu,kur rast oficialu kainininka g.gif ,kai norejau stot i pedu prieziura,pasake kad kaina 300lt metams,o kai jau buvo visi dokumentai sutvarkyti,sutartis pasirasyta-700lt doh.gif ,galvoju-jau dviems metams butu 600lt,o cia mokintis 1.5m,tai is kur tie 700lt susidaro g.gif su paramedikais irgi ziuriu kainu suolis doh.gif gal kas gali paaiskinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dincce @ 2012 09 17, 16:38)
na  įspudžiai kaip ir nieko,nepaisant ,kad mano metų kursiokų nedaug,na bet ačiū dievui turiu fainą suolo kolegę,grupėje visi draugiški,na nuvažiuoju i sav po 3 kart,ištikro kvaila,kad  vazinejimui sugaištu vos  ne tiek pat val,kaip pamokų laikas,vežė į šiluvą-man neišėjo,vaikų nėra kaip palikt,ryt veža į aukštadvarį 3dienom,vėl nesigauna,o kad ir gautųsi-ten visos 18 m važiuoja...... smile.gif

man panasi beda , dabar kol iki 13h mokomes tai kazkaip susiderinu su seima , bet kai bus pamokos nuo spalio iki 16h , neisivaizduoju kaip bus ..

bliamba mes net ne studentgai cia skaitomes o mokiniai , ir max ka gausim mokinio pazymejima biggrin.gif net studentams taikomu akciju negalesim pasinaudoti..

as nedirbanciuju grupeje , tai irgi mano amziaus liaudes labai labai mazai , jauciuosi kaip ju mama biggrin.gif net destytojai jaunesni uz mane xa xa biggrin.gif

QUOTE(mamka35 @ 2012 09 18, 09:58)
g.gif aha,su tom kainom ir man idomu,kur rast oficialu kainininka g.gif ,kai norejau stot i pedu prieziura,pasake kad kaina 300lt metams,o kai jau buvo visi dokumentai sutvarkyti,sutartis pasirasyta-700lt doh.gif ,galvoju-jau  dviems metams butu 600lt,o cia mokintis 1.5m,tai is kur tie 700lt susidaro g.gif su paramedikais irgi ziuriu kainu suolis doh.gif gal kas gali paaiskinti blush2.gif

nera niekur kainyno ir tas ziauriai nepatiko , ir aplamai kai viesai uzklausi del kainu ir pan , labai jau stengiasi neatsakyti idomu kodel?

na kaip aiskino mokslas nemokamas , mokam tik uz premones , tai galima pagalvoti darbar naujus manekenus supirks biggrin.gif paramedikam moketi 800 o jei neturi vairuotojo pazymejimo ( kaip as )) tada 1600 , nes neva ten ir laikysi .. bet uz ka kaina , ar cia tik uz teorija vairavimo ar su viskuom? niekaip nepavyksta suzinoti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 18 rugsėjo 2012 - 13:02
o ka man daryt jei turiu teises,bet jau gal koki 10metu nevazineju,nes turejau avarija,tai dabar baimes fobija uz vairo sest doh.gif praktiskai viska pamirsus esu blush2.gif kiek skaiciau raso,kad bus vairavimo teorija ir praktika,bet juk uz pravaziavimus reikes dar papildomai moket g.gif zodziu vietoj nemokamu mokslu kaip reklamuojasi-gaunasi kaip ir mokami rolleyes.gif lengvatu bus,kas veda vaikucius i darzeli-tam puse kainos,pravaziavimas autobusu puse kainos,taip pat jei vaziuosit i kita miesta,irgi galios puse kainos...na dar stipendija mokes mirksiukas.gif
Atsakyti