QUOTE(dincce @ 2012 09 17, 16:38)
na įspudžiai kaip ir nieko,nepaisant ,kad mano metų kursiokų nedaug,na bet ačiū dievui turiu fainą suolo kolegę,grupėje visi draugiški,na nuvažiuoju i sav po 3 kart,ištikro kvaila,kad vazinejimui sugaištu vos ne tiek pat val,kaip pamokų laikas,vežė į šiluvą-man neišėjo,vaikų nėra kaip palikt,ryt veža į aukštadvarį 3dienom,vėl nesigauna,o kad ir gautųsi-ten visos 18 m važiuoja......
man panasi beda , dabar kol iki 13h mokomes tai kazkaip susiderinu su seima , bet kai bus pamokos nuo spalio iki 16h , neisivaizduoju kaip bus ..
bliamba mes net ne studentgai cia skaitomes o mokiniai , ir max ka gausim mokinio pazymejima

net studentams taikomu akciju negalesim pasinaudoti..
as nedirbanciuju grupeje , tai irgi mano amziaus liaudes labai labai mazai , jauciuosi kaip ju mama

net destytojai jaunesni uz mane xa xa
QUOTE(mamka35 @ 2012 09 18, 09:58)

aha,su tom kainom ir man idomu,kur rast oficialu kainininka

,kai norejau stot i pedu prieziura,pasake kad kaina 300lt metams,o kai jau buvo visi dokumentai sutvarkyti,sutartis pasirasyta-700lt

,galvoju-jau dviems metams butu 600lt,o cia mokintis 1.5m,tai is kur tie 700lt susidaro

su paramedikais irgi ziuriu kainu suolis

gal kas gali paaiskinti
nera niekur kainyno ir tas ziauriai nepatiko , ir aplamai kai viesai uzklausi del kainu ir pan , labai jau stengiasi neatsakyti idomu kodel?
na kaip aiskino mokslas nemokamas , mokam tik uz premones , tai galima pagalvoti darbar naujus manekenus supirks

paramedikam moketi 800 o jei neturi vairuotojo pazymejimo ( kaip as )) tada 1600 , nes neva ten ir laikysi .. bet uz ka kaina , ar cia tik uz teorija vairavimo ar su viskuom? niekaip nepavyksta suzinoti..