Ačiū už naują temą
Mmmmmm...Kaip tortas skaniai atrodo
O aš visada žiūrėdavau žiūrėdavau į tą tortą ir negamindavau, nes su slyvom kažkaip nelabai skaniai skamba Ir visai nepagalvojau, kad gi galima su kitom kokiom uogom ar vaisiais daryti Ačiū už idėją
Gal būtų galima receptą? Neturiu kalendoriaus
QUOTE(vija @ 2012 06 23, 20:25)
O desertui - varškės ir slyvų tortas iš II knygos (148p.), tik ne su slyvom, o su braškėm. Iš tikro tiksliai laikiausi tik varškės masės recepto. Sausainiai - įvairūs Selga. Braškių dėjau daug. Varškės kremo skonis labai panašus į mascarponę.
Mmmmmm...Kaip tortas skaniai atrodo
O aš visada žiūrėdavau žiūrėdavau į tą tortą ir negamindavau, nes su slyvom kažkaip nelabai skaniai skamba Ir visai nepagalvojau, kad gi galima su kitom kokiom uogom ar vaisiais daryti Ačiū už idėją
QUOTE(astute_k @ 2012 06 24, 09:29)
Aš vakar dariau iš kalendoriaus balandžio mėn. Vištienos kepsnius su prancūzišku apkepu. Labai skanu, sotu... rekomenduoju
Gal būtų galima receptą? Neturiu kalendoriaus
sveikos , aš irgi turiu Beatos virtuvės II knygą. Sakykite kuri granola jums skanesnė? iš pirmos ar antros knygos? ir kodėl?
QUOTE(Laola @ 2012 06 25, 10:14)
sveikos , aš irgi turiu Beatos virtuvės II knygą. Sakykite kuri granola jums skanesnė? iš pirmos ar antros knygos? ir kodėl?
Kad jos nelabai skiriasi... II knygoj mažiau ingredientų ir aguonos prisideda, aš gaminau iš I knygos, labai patiko ir kitų nebebandau
QUOTE(Finna @ 2012 06 23, 20:08)
o kaip jas paruošti tas šaldytas?
Nes recepte rašo, kad normalias reik pavirt keletą minučių, o šaldytas irgi?
Prieš ta atšildyt, ar nereikia?
QUOTE(vija @ 2012 06 25, 11:17)
Kad jos nelabai skiriasi... II knygoj mažiau ingredientų ir aguonos prisideda, aš gaminau iš I knygos, labai patiko ir kitų nebebandau
Visiskai sutinku
QUOTE(keistuole @ 2012 06 25, 10:17)
o kaip jas paruošti tas šaldytas?
Nes recepte rašo, kad normalias reik pavirt keletą minučių, o šaldytas irgi?
Prieš ta atšildyt, ar nereikia?
Nes recepte rašo, kad normalias reik pavirt keletą minučių, o šaldytas irgi?
Prieš ta atšildyt, ar nereikia?
Šaldytas aš irgi apverdu trumpai. Prieš tai neatšildau, į verdantį vandenį dedu tiesiai iš šaldiklio. Jokių šaldytų daržovių nereikia atšildyti prieš kepant ar verdant.
QUOTE(Finna @ 2012 06 25, 14:43)
Šaldytas aš irgi apverdu trumpai. Prieš tai neatšildau, į verdantį vandenį dedu tiesiai iš šaldiklio. Jokių šaldytų daržovių nereikia atšildyti prieš kepant ar verdant.
ačiū
einu ir aš pabandysiu tas salotas
Atsiprašau, kad vėl apie tą patį, bet gal kas galit pasakyt įdraytų bulvių puseliu receptuką? Ar bent gal pamenat kokia tema laidos buvo?
QUOTE(banguole @ 2012 06 25, 17:45)
Atsiprašau, kad vėl apie tą patį, bet gal kas galit pasakyt įdraytų bulvių puseliu receptuką? Ar bent gal pamenat kokia tema laidos buvo?
turėtų būti laidoje viskas iš bulvių,
o ji buvo 2011 09 24
peržiūrėkite tą laidą.
QUOTE(banguole @ 2012 06 25, 17:45)
Atsiprašau, kad vėl apie tą patį, bet gal kas galit pasakyt įdraytų bulvių puseliu receptuką? Ar bent gal pamenat kokia tema laidos buvo?
Idarytos bulves pagal Beata
Bulves įvynioti į foliją ir kepti apie 1-1,5h po to trupam išimti kad sukietėtų "skūra"
išskobti palikti beveik odą.
Įdaras
š/r šoninė
svogūnų laiškų
juos paspirginti
į išskrobtas bulves sudėti šoninę su svogūnais bei įtarkuoti gžfermetinio dūrio. Aš dėjau rūkytą fermentinį surį.
Pipirų
išmaišyti sudėti atgal į bulves ir maždaug 10-15 min
su lašiša įdaras toks
rūk.lašiša
krapai
varškė
grietinė
pipirai
špinatų lapai
Oj kaip ačiū