Įkraunama...
Įkraunama...

FEMAL (palengvina PMS/menopauzę)

Sveikos 4u.gif ,
kokie atsiliepimai apie šį maisto papildą? Informacijos lietuvių kalba itin mažai, bet mano draugė, gyvenanti Švedijoje, labai giria. Vakar eidama iš darbo užsukau į Universiteto vaistinę - turėjo, bet kaina mane išgąsdino (85 lt), tai dar nepirkau.
Lankstinuke rašo, kad Femal padeda įveikti ne tik PMS simptomus (galvos skausmai, pykinimas, jautrumus ir visi kiti), bet vyresnio amžiaus moterims palengvina ir menopauzės simptomus (prakaitavimą, karščio bangas ir t.t.). Ką manot?
Mane labiausiai žavi tai, kad jis natūralus. Esu skaičius, kad padeda ir juodoji gyvatžolė, bet kur tokios ieškoti? g.gif

Vienintelė informacija lietuvių kalba, kurią pavyko rasti, čia: http://rifarma.lt/pr...maisto_papildas
Dar radau youtube visokių skandinaviškų reklamų: http://www.youtube.c...h?v=2wgXObKU-SY thumbup.gif
http://www.youtube.c...c...KFymp0&NR=1
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

Labai laukiu "gyvų" atsiliepimų? Ar verta investuoti tuos 85lt? g.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikutės,

Nuolatinė nuotaikų kaita, nenuspėjami veiksmai, padidėjęs dirglumas, pykčio proveržiai, krūtų tempimas, galvos pilvo ar nugaros skausmai, odos problemos (spuogai), bendras silpnumas, padidėjęs jautrumas, nepastovi nuotaika, baimingumas, vidinė įtampa, agresyvumas ar savikontrolės praradimas, padidėjęs jautrumas triukšmui, elgsenos kaita, nuovargis, sumažėjusi motyvacija, nemiga naktį, mieguistumas dieną, noras pabūti vienai, koncentracijos stoka, padidėjęs apetitas, lytinio potraukio pasikeitimas- tai tik keletas iš maždaug 150 premenstruaciniam sindromui būdingų simptomų...
Jūs, tikriausiai, kaip ir aš, viena iš PMS demono aukų. Išbandžiau daugybę įvairių produktų bei patarimų, tarp jų ir hormoninius preparatus. Deja, norimo rezultato nesulaukiau, nuvylė ir hormonų šalutinis poveikis.
Pernai svečiavausi pas tetą Londone ir jos dėka atradau puikų preparatą „FEMAL“. Tai visiškai unikalus natūralus Švedijoje gaminamas produktas iš žiedadulkių piestelių ekstrakto, kurio efektyvumas ir saugumas įrodytas klinikiniais tyrimais. Jis neturi estrogeninio poveikio ir gali būti vartojamas visą suaugusios moters gyvenimą - be pauzių. Beje jis puikiai tinka ir kenčiančioms nuo klimakterinių simptomų moterims. Šis produktas gerai žinomas daugelyje išsivysčiusių pasaulio šalių. Visą informaciją apie jo poveikį ir kainą galima surasti internete.
Šiandien galiu pasidžiaugti, kad jis pasiekė ir Lietuvą. „FEMAL“ galima įsigyti Vilniaus miesto „Universiteto vaistinėje“ ir „Žirmūnų“ vaistinėje. Nors preparatas nėra pigus, tačiau jo kaina atitinka kokybę.
Nesu iš tų, kurie neatsakingai „mėtosi“ nepagrįstais patarimais. Išbandžiau jį pati ir jei jau „FEMAL“ padėjo man, padės ir Jums.
Nekentėkite ir nepasiduokite PMS demonui, mielosios, išbandykite geriausius šių dienų rinkos pasiūlymus. Lai Jūsų mylimi vyrai neklausinėja kas tave apsėdo? Kodėl tu šiandien tokia bjauri? Ko čia kabiniesi prie kiekvienos smulkmenos? Būkite mylimos, mylėkite ir didžiuokitės gimusios MOTERIMIS.
Atsakyti
Labai jau čia panašu į reklamą doh.gif
Nors informacija ir naudinga lotuliukas.gif Šiaip ar taip - vakar jau nusipirkau, išbandysiu pati. Rašo, kad pirmą mėn reikia po 2 tabletes gert ( 85 lt/mėn), o vėliau užtenka ir po vieną (42,5 lt/mėn), tai 1,4lt dienai biggrin.gif Vietoj ledų lotuliukas.gif Kad tik padėtų.
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2012 07 06, 09:58)
Nors informacija ir naudinga lotuliukas.gif  Šiaip ar taip - vakar jau nusipirkau, išbandysiu pati. Rašo, kad pirmą mėn reikia po 2 tabletes gert ( 85 lt/mėn), o vėliau užtenka ir po vieną (42,5 lt/mėn), tai 1,4lt dienai biggrin.gif Vietoj ledų lotuliukas.gif Kad tik padėtų.

Sveika, mieloji

Kaip žinia, šiuolaikiniame pasaulyje apstu reklamos. Kad ir kaip mus erzintų, kartais reklamos dėka atrandame tai, kas mums reikalinga.
Jei kažkam mano atsiliepimas pasirodys panašus į reklamą, nieko baisaus. Sąžininga reklama visiems išeina „į naudą“. Aš asmeniškai linkusi „reklamuoti“ tik tuos dalykus, kuriuos „gerai patikrinu“, išbandau savo kailiu ir kurie pasiteisina . Malonu kai gali draugiškai patarti „savo likimo“ draugėms.
Jei Tave iš tiesų vargina PMS-as, po dvi tabletes į dieną gerk du pirmus mėnesius (kai kurie šaltiniai taip rekomenduoja). Kaip žinia, „Femal“ – homeopatinis preparatas, tad poveikio kartais reikia kantriai palaukti. Keletą mano pažįstamų „femal“ jau pradžiugino. Po dviejų mėnesių lauksiu gerų žinių ir iš Tavęs.
Su geriausiais linkėjimais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2012 07 06, 10:58)
Nors informacija ir naudinga lotuliukas.gif  Šiaip ar taip - vakar jau nusipirkau, išbandysiu pati. Rašo, kad pirmą mėn reikia po 2 tabletes gert ( 85 lt/mėn), o vėliau užtenka ir po vieną (42,5 lt/mėn), tai 1,4lt dienai biggrin.gif Vietoj ledų lotuliukas.gif Kad tik padėtų.

Įpusėjau jau ir antrą pakuotę, na man thumbup.gif Nežinau, ar čia įtaiga ( nors ir anksčiau bandžiau įvairius įtaigos būdus, tai nepadėjo biggrin.gif ), bet gersiu ir toliau.
Atsakyti
sveikos, viskas yra tik musu galvose,
jei manome, kad sulaukus 50 turi prasideti klimaksas , jis ir prasides
o ir medikams labai jau lengva daug simptomu tam pripaisyti....
vartoju nakvisa, 2 k metuose, cinka, selena, bet viska atskirai ir su pertraukom,
valgau ta, ko noriu tuo metu, noriu pyragaiti, noriu-lasiniu, bet niekada saves nebekaltinu ko nepadariau, ka blogai padariau, na taip sakant-pakeiciau mastyma, nelendu i praeiti, nepsakoju bet kam savo bedu, turiu 3 drauges, patikrintas laiko ir gyvenu,
gal kam tai nuskambes keistai, bet man padeda
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Prieš metus prisiskaičiau apie nakvišų aliejų ir jau tikėjausi stulbinančių rezultatų, bet nieko nepajutau. Išgėriau tas 180 kapsulių ir daugiau nebepirkau. Šiandien užmačiau, kad kartu.lt yra akcija tam Femal, tai gal reikia pabandyti? O pajusiu kažką nuo vienos dėžutės? Ar iškart dvi pirkt? Mane suintrigavo, kai Ozo vaistinėj išgirdau, kaip moteris jo teiraujasi, o jai atsakė, kad " turim, bet jis jau užsakytas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joana Agota: 24 rugpjūčio 2012 - 12:10
O kurioj vaistinej jo gauti? Nes kur buvau, tai tik trukcioja peciais, ir kokia jo sudetis? 4u.gif
Atsakyti
[Mane labiausiai žavi tai, kad jis natūralus. Esu skaičius, kad padeda ir juodoji gyvatžolė, bet kur tokios ieškoti? g.gif

Labai laukiu "gyvų" atsiliepimų? Ar verta investuoti tuos 85lt? g.gif
[/quote]
Sveikos,

gyvi atsiliepimai mirksiukas.gif (drauges, bendradarbes)
Veikia puikiai ir kainos super. thumbup.gif
http://www.citrina.e...540-mg-n60.html
http://www.safora.lt...u_po_02g./p,391
http://univaistine.l...anules-20g.html
Kaune Savanoriu prospekte homeopatinej vaistineje- Pulsatila Komplex apie 10 lt
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2012 08 29, 14:19)
O kurioj vaistinej jo gauti? Nes kur buvau, tai tik trukcioja peciais, ir kokia jo sudetis? 4u.gif

Net negalvojau, kad čia toks "deficitas", aš perku Universiteto vaistinėje Vilniuje. Apie sudėtį, čia: http://rifarma.lt/fe...o-papildas.html
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif

Nesvetimos ir man moteriškos bėdos... Neretai, dar likus visoms dviems savaitėms iki menstruacijų gyvenimas nusidažo tamsiomis spalvomis. Ką čia bekalbėti... Tad nusprendžiau ir aš išbandyti kažką naujo. Hormoninių vaistų vartoti negaliu, nes sukelia labai nemalonų šalutinį poveikį. Tad ieškau natūralaus ir efektyvaus produkto. Girdėjau apie Femal. Mačiau, kad šį preparatą reklamavo ginekologė per Masalskienės sekmadienio ryto laidą. Būčiau dėkinga už informaciją išbandžiusioms Femalį ir sulaukusioms teigiamų rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(ccccc @ 2013 03 19, 22:59)
Sveikos, mergaitės smile.gif

Nesvetimos ir man moteriškos bėdos... Neretai, dar likus visoms dviems savaitėms iki menstruacijų gyvenimas nusidažo tamsiomis spalvomis. Ką čia bekalbėti... Tad nusprendžiau ir aš išbandyti kažką naujo. Hormoninių vaistų vartoti negaliu, nes sukelia labai nemalonų šalutinį poveikį. Tad ieškau natūralaus ir efektyvaus produkto. Girdėjau apie Femal. Mačiau, kad šį preparatą reklamavo ginekologė per Masalskienės sekmadienio ryto laidą. Būčiau dėkinga už informaciją išbandžiusioms Femalį ir sulaukusioms teigiamų rezultatų.

Labas,
aš femal vartoju jau nuo vasaros. Negaila nei vieno išleisto lito schmoll.gif thumbup.gif Skaičiau, kad Prancūzijoje tai yra pirmas pagal pardavimus nehormoninis preparatas šiems simptomams palengvinti. Atrodo, kad femal greitai įsitvirtins ir Lietuvoje, nes jau vis dažniau randu jo nusipirkti įvairiose vaistinėse - net galima užsisakyti Gintarinėje vaistinėje ir atveža biggrin.gif Rekomenduoju wink.gif Nors aišku, geriausia išbandyti pačiai.
Atsakyti