Įkraunama...
Įkraunama...

Geodeziniai matavimai

na... cia l. brangininkas tai turbut viena is aukstesniu skaliu. juk dar virs l. pigus ar pigus, yra pvz tieisog brangininkas:) manau tokiu atveju suderinti eina ir galimybes ir kokybe:)

o as su savo pigiu:) vel ikliuvus. atmete nes pazymejo kad turim elektra, o jos kaip ir ner. idomu kiek dabar derins.
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 05 28, 17:19)
Šiandien išgirdau pletką, kad yra naujas įstatymas, draužiantis sodo sklype statyti antrą statinį, pirtį, garažą ar pan..? Jei neši kadastrinę bylą matavimams suderinti į žemėtvarka, ar neužklius plane pažymėti du statiniai ? Gal vieno nerodyti ?

Sodo sklype negali būti dviejų sodo namelių, kitoks statinys gali būti g.gif
Atsakyti
Na man jau nera kantrybes su geodeziniais matavimais. Prieš 9 men i vilniaus rajono zemetvarkos skyriu priduotos 7 bylos- kolkas padaryta tik 1. Ar yra kokie nors terminai iki kada turi padaryti? Gal kas zino?
Atsakyti
2dovytė: tame ir reikalas, kad nėra, ypač VLN rajone....
Atsakyti
Sveiki, ruosiames geodeziniams matavimams tik pas mus sklype nera sukaltu kuolu yra tik sukasti kapsciai kampuose doh.gif pazystama matininke aiskina jog pries geodezinius reikalingi tie kuolai, as tai nesuprantu koks tikslas dabar juos sukalti jeigu darant geodezinius gali buti jog reiks perkalti visai i kitas vietas doh.gif cia gal tipo jei nebus kuolu tai reiks moketi uz ju atstatyma? g.gif kuolus tai turim, tiktai jei dabar sukalt tai kai reiks keist ju vieta, kaip islupt juos is zemes? doh.gif ar geodezininkai privalo sukalt kuolus ar jie tik tai parodo kur juos kalt ir jau musu beda is kur gaut tuos kuolus ir kaip sukalt?
Atsakyti
Ir dar gal kas isivaizduojate kiek gali kainuoti geodeziniai 159a ZU sklypui kuris yra ezero pakranteje, vienas krastas ribojasi su melioracijos grioviu, kitas su keliu, taigi tik vienas kaimynas. sklypas nera lygus yra slaitas, taip pat yra medziu. nesitikiu jog kazkas pasakys tikslia kaina, bet noriu zinoti nors preliminariai tukstanciu tikslumu ad zinociau iki kiek deretis ir kuriuo atveju geodezininka pasiusti ant 3 raidziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 05 25, 11:42)
Uzsakovas-savininkas nesasi bylas i zemetvarka.


Pagal kadastro nuostatus zemetvarkai bylas pateikti turi vykdytojai mirksiukas.gif
is zmoniu žemėtvarka turi teise net nepriimti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justuke: 18 birželio 2009 - 11:49
QUOTE(justuke @ 2009 06 18, 12:48)
Pagal kadastro nuostatus zemetvarkai bylas pateikti turi vykdytojai  mirksiukas.gif 
is zmoniu žemėtvarka turi teise net nepriimti blush2.gif

Cia tik dabar taip padare, seniau zemetvarkos skyrius reikalaudavo igaliojimo mirksiukas.gif Bent jau Vilniaus raj. zemetvarkos skyrius.
Atsakyti
Sveikutes, gal girdejot ka nors apie privalomus geodezinius matavimus ?
Atsakyti
Sveiki
Esu piktas per visa pilva! geodezininkas jau kelinta savaite nesirodo! susitari tikslia diena, o jis nepasirodo! Nesuprantu kas cia per profesija: vieni neatvaziuoja, kiti veluoja, treti tempia guma, ketvirti isvis pradingsta skradziai i zeme su visais dokumentais doh.gif jau gaunasi geodezininkas nebe profesija, o gyvenimo budas doh.gif
Atsakyti
2seržas: kartais tas geodezininkas ne R.V. vadinasi?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2009 07 09, 18:08)
2seržas: kartais tas geodezininkas ne R.V. vadinasi?

smile.gif

Nu net nezinau. mes ji per pazystamus radom, sake sukalbamas zmogus, bet kas is to kad tik kalba, bet ne dirba doh.gif
O kas negerai su tuo R.V.? slunkius, pijokas ar ka? unsure.gif reik pasiklaust kas jis per vienas ir internete pasieskoti gal ka rasiu thumbup.gif
Atsakyti