Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški dviračiai

Jau gan senokai svarstome sunui dvirati pirkti. Triratukas isaugtas, po jo sekes mazytis dviratukas irgi... atejo laikas didesniam dviraciui. Su kuriuo jau galetu ilgesni laika vazinetis.
Gal kas koki turite ir dziaugetes - parasykite kur pirkote ir modeliuka.
Privalumas butu, jeigu tvirtintusi papildomi ratukai.
Atsakyti
Kamuoja ta pati problema. Todėl pirmiausia nuėjome į brangią parduotuvę ir malonus konsultantas papasakojo tiek visko apie dviračius, kiek aš gyvenime nebūčiau susipratusi. Tai va, o tada jau su bazinėm žiniom galima bandyt apsispręsti, ko iš tikro norite, kiek galite sau leisti, kokia rizika, kad gali iš jūsų pavogti, kiek turite vaikų (t.y. tikitės, kad tą patį dviratį droš), ar galėsite kam nors parduoti, kai išaugs (jei pirksit be didelio rezervo) ir pan. Aišku, bendras patarimas - nepirkti kinietiškų ir padėvėtų, nebent konkreti mama (ar pažįstami) parduotų, nes padėvėti gali būti vogti (na, čia mano principas - neskatinti šio "verslo").
Kai (jei) nusipirksim, papasakosim.
Atsakyti
tai apie dviracius, gan daug kas ir yra zinoma. vyras pries metus pirko dvirati sau, tai tada ir parduotuves apvaziavo ir internete skaite, ir forumuose diskutavo, kol issirinko.
Norisi praktisko patarimo, kas jau tai isbande.
Sau viska lengviau nusipirkti ,nes gali iskart isbandyti - o vaikas negali tiksliai atsakyti.
Beje, tai ka pasakoja malonus konsultantas brangioje parduotuveje, nevisada verta tiketi. Labai reikia moketi atsirinkti, kas yra tikrai vertinga informacija, o kas makaronu karstymas ant ausu, norint parduoti savo preke.
Atsakyti
dviratis ne toks taigtas, kurių galėtum 100 išbandyt ir papasakot. Jei turit žinių, tai kokios problemos - eini su vaiku, išbandai vietoj (ar pasiekia vairą ir pedalus) ir vsio.
Atsakyti
kad ir tokios, kad gal kas gali pasakyti, kad pvz tokio ir tokio modelio sunkiai pavaros junginejasi.... yra ivairiu smulkmenu.
Todel ir klausiau nuomones, kad gal kas koki turi ir naudoja, gal parekomenduotu jau konkreciai isbandyta modeli.
Atsakyti
Jau kažkur buvau rašiusi, kad vieną dviratuką su papildomais ratukais esam pirkę Umarų parduotuvėj, Savanorių pr. Tikrai geras buvo, bet atitarnavo gerus 3 metus, todėl šiemet pirkom čekišką Discovery, bėginį, kainavo 300 Lt. vyresnėlė labai patenkinta. thumbup.gif tiesa, jis jau neturi papildomų ratukų, bet jai jų jau seniai nebereikia...
Atsakyti
4u.gif maniskei 5 metukai,pirkom dvirati tiesiog Gariunuose.
Rankiniu stabdziu mums nerekomendavo,nes jie tokiam mazam vaikui nera patikimi,tiesiog vaikui lengviau stabdyt pedalais,begiu reikalingumas 5-6 metuku vaikui irgi abejotinas....Na mums taip pasakojo zmogus,kurio hobi yra dviraciai,tai as ir tikejau,nes apie juos nieko neraukiu.
Mokejom kazkur 160 lt,plius dar 20 litu uz papildomus ratukus.Aisku,man dauuuuuug grazesni beginiai su "navarotais".... g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa_uoga: 01 gegužės 2006 - 15:53
QUOTE(Silvute @ 2006 04 28, 13:59)
kad ir tokios, kad gal kas gali pasakyti, kad pvz tokio ir tokio modelio sunkiai pavaros junginejasi.... yra ivairiu smulkmenu.
Todel ir klausiau nuomones, kad gal kas koki turi ir naudoja, gal parekomenduotu jau konkreciai isbandyta modeli.

ar jūs jau bėginį ruošiatės pirkti? g.gif geros parduotuvės, kurios pardavinėja Giant, Kelly, ten perkamės ir sau, ir vaikiui mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano panelė jau antrus metus važinėja su Panter pinny dviratuku, jis be bėgių, stabdosi tiek su rankiniu, tiek ir kojomis, kainavo apie 300, pirkome Kalvarijų gatvėj dviračių parduotuvėj, dabar pavadinimo neatsimenu.
kol kas patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite ar jau turėjote VAIRO 9lietuvišką) dviratį?Kokia patirtis?
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 10 24, 20:06)
Gal kas turite ar jau turėjote VAIRO 9lietuvišką) dviratį?Kokia patirtis?


Mes savo penkiamečiui šiemet nupirkom vairo Jockey20. Nežinau ar papildomus ratukus galima pritvirtint, nes jam jų jau nebereikia.
Šiaip lyg neblogas. 7 bėgių. Stabdžiai rankiniai. Priekinius parduotuvėj atlaisvino, kad nepersiverstų. O galinius maniškis taip nuvaro (jis įsibėgėja ir stabdo, po to žiūri kokia stabdymo žymė gavosi rolleyes.gif ), kad jau reikės keist stabdžių kaladėles, nes jau nutrintos. Ir labai nepatogiai padarytas stabdžių paveržimas, reikia specialaus rakto ir nepatogus "priėjimas".
Parduotuvėj sakė, kad jis kažkur iki 9 metų skirtas, bet pagal dydį tai manau ir didesnis galėtų važinėt, jei tiek atlaikys tongue.gif
Bet... Nepigus 650 Lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 01 liepos 2007 - 19:30
Gal kas esate susidure su Panteros dvirsciais? Planuojame pirkti savo dukrytei 4u.gif Kaina apie 400Lt
Atsakyti