Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(jekaterina2 @ 2012 12 12, 18:57)
Labas vakaras. Tik parejau namo,o dukryte jau saukia: mamyte,pas juru kiaulyte vel naujas receptas,iskarto kibom abi i darba. Man patinka,kad greitai gaminama ir pigu. Foto pateikimas kaip visada fantastiskas. thumbup.gif dar noriu pagirti Irmule ir Endzi 4u.gif  skanaus vakaro

aš nesikabinėju, ir dėmesio netrūksta, bet juokas suėmė biggrin.gif nikas sukurtas kad tik "pagirt" jos patiekalus ar kaip? smile.gif nes visos žinutės, ir tik po jos komentarais.
ir... jei foto pateikimas jos netgi fantastiškas, tai man keista, kaip pvz. irmulės pateikimo nepagiri? (nes ten tai atrodo, kad ekraną nulaižytum, ir visada taip iš ties gražios nuotraukos.. )Na čia tik tarp kitko smile.gif

bet aš tai dar norėjau dėl kokoso aliejaus paklaust, irmulia, kokios jis pas tave konsistencijos? skystas? g.gif nes aš kur turiu kokosų aliejų, žinau, kad jis ir tinkamas gaminimui, tiek kūnui, bet jis toks kietas, na tik šiltai pabuvęs suminkštėja. tai galvoju ar būna tokių skystų, kaip kad normalus aliejus, ar ne? g.gif
Atsakyti
grange, drinks_cheers.gif

irmulia, nerealios foto ir receptas! Ar tinka nerafinuotas kokoso aliejus (na ,as ji labiau kosmetiniais tikslais naudoju... ax.gif )? Nes vis svarstydavau, kur galima ji maiste panaudoti biggrin.gif
Nerealus receptas, gyvenime tokio nemaciau- bus isbandytas ,kai susikaupsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 21:09)
aš nesikabinėju, ir dėmesio netrūksta, bet juokas suėmė  biggrin.gif  nikas sukurtas kad tik "pagirt" jos patiekalus ar kaip?  smile.gif nes visos žinutės, ir tik po jos komentarais.
ir... jei foto pateikimas jos netgi fantastiškas, tai man keista, kaip pvz. irmulės pateikimo nepagiri? (nes ten tai atrodo, kad ekraną nulaižytum, ir visada taip iš ties gražios nuotraukos.. )Na čia tik tarp kitko smile.gif

Cia viena kompanija taip linksminasi biggrin.gif .Bet as su tuo nieko bendro neturiu laugh.gif .Gal persimes ant kieno nors kito receptu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 12 12, 16:59)


Vat čia tai aukštasis pilotažas 4u.gif
Virtuvėj abi rankos mano kairės, bet artimiausiai progai pasitaikius būtinai bandysiu, vistiek kažkas gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 12 12, 03:48)
Ispaniško tipo omletas
Tada atidenkite keptuvę, uždėkite ant jos lėkštę, kuri būtų didesnė už keptuvę ir apverskite keptuvę į lėkštę. Tada iš lėkštės atsargiai nuleiskite omletą atgal į keptuvę.

siandien dariau, viskas gavosi, tik sudauziau lekste, bet nieko tokio smile.gif buvo labai skanu 4u.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 12 12, 17:59)

kaip noreciau kada nors taip ismokti gaminti blush2.gif labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 21:09)

bet aš tai dar norėjau dėl kokoso aliejaus paklaust, irmulia, kokios jis pas tave konsistencijos? skystas?  g.gif  nes aš kur turiu kokosų aliejų, žinau, kad jis ir tinkamas gaminimui, tiek kūnui, bet jis toks kietas, na tik šiltai pabuvęs suminkštėja. tai galvoju ar būna tokių skystų, kaip kad normalus aliejus, ar ne?  g.gif



na, šį kartą aš savo gamybos naudojau ( tai ten daugiau sviestas nei aliejus nes truputį kitaip lydosi) o šiaip tai įprastai naudoju aniros kokoso aliejų - jis kambario temperatūroje būna skystas, o palaikius šaltai- sukietėja- žodžiu kaip ir priklauso mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2012 12 12, 22:01)

irmulia, nerealios foto ir receptas! Ar tinka nerafinuotas kokoso aliejus (na ,as ji labiau kosmetiniais tikslais naudoju... ax.gif )? Nes vis svarstydavau, kur galima ji maiste panaudoti  biggrin.gif
Nerealus receptas, gyvenime tokio nemaciau- bus isbandytas ,kai susikaupsiu  4u.gif


dėl nerafinuoto aliejaus naudojimo maisto gamybai - tai manau galima, nes ir aprašymuose pažymima, kad tinkamas maistui. mirksiukas.gif

na skanu iš ties, gal kiek ilgokai gaminimas gaunasi ( nors man nesijaučia kai įsisuku virtuvėje hihihi.gif ) , jei nebus daug kantrybės kepalioti per 3 kartus, galima nesukti galvos ir valgyti kaip picą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2012 12 12, 22:31)

Virtuvėj abi rankos mano kairės, bet artimiausiai progai pasitaikius būtinai bandysiu, vistiek kažkas gausis blush2.gif


4u.gif ten tikrai nėra nieko sudėtingo mirksiukas.gif o įdarą galite varijuoti pagal savo skonį mirksiukas.gif patį vyniotinio pagrindą aš gardinau druska ir pipirais, bet tai nėra būtina, užtektų ir kokių žolelių, pvz. petražolių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ievmama @ 2012 12 12, 23:14)
siandien dariau, viskas gavosi, tik sudauziau lekste, bet nieko tokio  smile.gif buvo labai skanu  4u.gif
kaip noreciau kada nors taip ismokti gaminti  blush2.gif labai grazu  4u.gif


ačiū ačiū, blush2.gif biggrin.gif na fotoaparatas neblogas po ranka guli visada ( iki iš ties gerų/profesionalių foto man dar mokytis ir mokytis ) , o šiaip tai kažkada labai nemėgau gaminti rimtų, antrųjų patiekalų, išskyrus saldumynus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 12, 21:09)
aš nesikabinėju, ir dėmesio netrūksta, bet juokas suėmė  biggrin.gif  nikas sukurtas kad tik "pagirt" jos patiekalus ar kaip?  smile.gif nes visos žinutės, ir tik po jos komentarais.
ir... jei foto pateikimas jos netgi fantastiškas, tai man keista, kaip pvz. irmulės pateikimo nepagiri? (nes ten tai atrodo, kad ekraną nulaižytum, ir visada taip iš ties gražios nuotraukos.. )Na čia tik tarp kitko smile.gif

man tai irmulia ir kitos profes seniai pazystamos,ju jau net girt nereikia,tik ekrana nulaizai ir viskas biggrin.gif
bet due drops,man siu metu atradimas blush2.gif bigsmile.gif tiesiog tobula,greita,kol nepradejau skaityt jos blogo niekad nesunaudodavau tokiu kiekiu majonezo,vegetos ir keciupo,praktiskai kas antras savaitgalis tenka i bazes vaziuoti doh.gif due drops,tu tiesiog issigelbejimas uzimtoms moterims wub.gif

dar del kokosu aliejaus-o jis patiekaluos nestengsta greitai kaip pvz lajus?
Atsakyti
Miela Akela.,gal ne mano receptus skaitote? g.gif .Nes keciupo as is viso nenaudoju.Naudoju pomidoru tyre ir jums siulau biggrin.gif .Paskutiniuose savo receptuose taip pat nepastebiu vegetos.Matyt tikrai su kazkuo supainiojote 4u.gif .
Lauksim pasirodant su savo patiekalais 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti