P.S. Man nepasireiske-suvalgydavau ziema vos ne per karta puslitrini stiklainiuka zaliu

Viena pati
Papildyta:
radau - suyra solaninas verdant, troskinant. Bet su chemija man ne kazkas, tai toliau nesigilinsiu kaip ten jis suyra ar skyla, ar nesijungia dar su kuo ir pan...

Tik perskaiciau, kad bulves verdant ispilam mes ji su skysciu suirusi, o logiskai mastant pomidoru misrainej tai lieka. Ai, labanakt
[/quote]
Su chemija ir man ne pyragai,bet tame pačiame straipsnyje rašoma,kad pomidorų sėklos ir vaisiai neturi to solanino

Na kiek seku forumą,tai pagal Ex receptą žalius pomidorus gal kas trečia marinavusi.Ir nieko,toliau juda kruta,marinuoja

O gal tik anytom ir viršininkam dovanų tą mišrainę daro?

Šiemet skaičiau,kad patarė Ex medaus į tuos nuodingus žaliuosius pomidorus įdėt, kad kartumą ištrauktų

taip sakant,saldi mirtis...