Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio GN, gyd. H. Šiaučiulienė

Teko pas ja del gresiancio gulet... Ka as zinau. Tas pats kas pas mociute kaime prie peciaus gulet. O stai kitai toje palatoje gulejusiai moteriskei ne taip pasiseke. Atvaziavo nakti kraujuojanti, tai ta vakara niekas ne tik apziuret nesiteike, net galvos i palata neikiso paklaust, ar viskas gerai. Vaistu recepta israse ir pasake: "Rytoj tegu vyras atnesa". Tai, pardon, kam ligonine reikalinga? Vaistu ir pats gali "ant rytojaus" nusipirkt. Bet isausus rytui smagumai tik prasidejo. H.Siauciuliene apziurejo vargse moteriske ultragarsu ir pareiske (buvo antradienio rytas), kad sirdies tonai dar yra. Ner prasmes toliau ziurinet, patikrinsim pirmadieni ryte. Jei labai smarkiai kraujuosit, apziuresim penktadieni ryte blink.gif blink.gif blink.gif Tai buvo antras ir paskutinis kartas, kuomet gulejau P.Mazylio gimdymo namuose. Pirmas kartas buvo dar baisesnis. Bet ne pas ta gydytoja, todel cia nekomentuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 24 gegužės 2007 - 07:42
as ir lankiausi ir gimdziau pas sia gydytoja. man ji labai patiko, neturiu nei jokio nusiskundimo del jos. taip pat gulejau pas ja su gresianciu, tai ir priziurejo ir kelis kart uzsukdavo. o gimdyti vaziavau nesitarusi, ir kaip tik buvo jos budejimas, nors iki pamainos pabaigos dar nebuvau pagimdzius ji manes nepaliko ir islauke iki galo. gimdant man taip pat reikejo pagalbos isstumiant, tai jai padejo kita gydyjo. as pilnai suprantu, nes ji mazute kudute kur pas ja tiek jegos gali buti. taigi as jos prieziura likau patenkinta. aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu. juk nekiekvienam gali itikti.
Atsakyti
As visa nestuma lankiausi pas Dovydaitiene ir tariausi su ja. Bet gimdyti teko pas Siauciuliene, nes mano gyd. buvo isvykus ir palikus Siauciulienes telefona jei kas.
Taip, kad teko susipazint su sia gydytoja. Tikrai likau patenkinta, kad gimdziau pas ja. Ir pati gimdyma atsimenu tikrai sviesiom spalvom. Ji man ir vandenis prakirpo, bet viskas vyko greitai ir sklandziai, ne taip kaip cia kai kurios rase, kad ilgai krapstes g.gif
Visa gimdyma buvo salia. Man irgi reikejo padeti isstumti, tai ji kantriai aiskino, padejo man stumt spausdama pilva. Po gimdymo irgi lanke kelias dienas, o kai negalejo atvaziuot skambino ir klause kaip jauciuos. Tikrai maloni gydytoja smile.gif
Atsakyti
Superine gydytoja smile.gif As jai labai dekinga 4u.gif , nes dabar galiu priglausti savo maziuka, mat gimdymas buvo komplikuotas. Teko daryti cezari. Viska ji atliko, viskas sklandziai pavyko. Ji salia manes prastovejo baveik visa laika kol buvau gimdykloj iki cezario. Ir rupinosi po to. Ir ateiti noreciau gimdyti tik pas ja nestuke.gif
Atsakyti
Na, nezinau: mano drauge pas ja lankesi ir gimde, jai patiko-"griezta, netusciazodziauja, myli pinigus". Tai ir as planavau pas ja lankytis, bet kai nuejau keleta kartu, pvz., vaistus skyre net nepaklausus apie mano sveikatos bukle apskritai. Vel buvau, kai sugalvojau, kad reikia leliaus, tai tik liepe foline rugsti gerti. Jokiu sveikatos tyrimu, jokiu patarimu, i ka atkreipti demesi, ka pasigydyti galbut, pries pastojant ar pan. Zodziu, jokio demesingumo, atidumo, o elgesys toks, sakyciau, as "a le sustra ir kieta", kad kazko klausti net buvo nedrasu.. Taigi nusprendziau, kad tokia gydytoja man netinka, ir nuejau pas kita (taip pat mazylyje). Ji, pavarciusi kortele, sako: "o, pas Siauciuliene buvai?" ir palingavo galva atsidususi.. Taip kad mano nuomone apie sia gydytoja susidare nekokia, todel nerizikavau ir toliau pas ja lankytis ir tiketis, neva tai kai pastosiu, ji ims ir staiga pasikeis..
Atsakyti
Teko gimdyti prižiūrint gyd. H.Šiaučiulienei ir kažkokių nusisikundimų tikrai negalėčiau įvardinti. Pradėjau gimdyti vienoj pamainoj, baigiau šios gydytojos pamainoj. Gimdžiau nesitarus. Gimdymas užtruko, bet dėmesio netruko. Kai reikėjo - buvo šalia, ir tonus matavo ir pati išstumti padėjo. Na tiesiog gimdėme kartu. Nieko nemokėjau, na tik už epidūrą biggrin.gif Sekantį kartą irgi manau gimdysiu Mažylyje bigsmile.gif
Atsakyti
duokit pinigėlių ir kiekviena gydytoja bus gera. gimdžiau pas ją, bet kadangi pagimdžiau per 2 valandas tai nelabai man ji ir įstrigo atmintin. rūpinosi, darė kas reikia, bet labiau panašu , kad ji buvo susiruošus į balių, o ne į gimdyklą.
Atsakyti
Man teko ne gimdymo metu su šia gydytoja susidurti, tai ir galiu pasakyti savo nuomonę. Ši gydytoja man atliko laparaskopiją nes buvo negimdinis nėštumas, tai tikrai likau patenkinta, po operacijos atėjo ir aplankė ir paaiškino kaip viskas vyko ką padarė ir tt. Manau kad tikrai viską atliko gerai nes dabar esu nestuke.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų kiek žmonių tiek ir nuomonių. Kam pasisekė gimdymas, tai ir gyd. gera, kam nepasisekė, tai jau kalta gyd. O aš manau, kad kiekviena gyd. atlieka savo pareigą ir tikrai nori, kad visi gimdymai sėkmingai pavyktų. Aš gimdžiau 2 kartus ir abu kartus pas šią gyd.likau ja patenkinta, ji kuo puikiausiai atliko savo darbą. Bet svarbiausias vaidmuo, tai tenka akušerei, būtent nuo jos ir viskas priklauso.
Atsakyti