Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(justas25 @ 2012 07 26, 12:01)
Visada pigių skrydžių pradedu ieškoti per greitai.lt (aviabilietai). Ten susirandu pigiausius variantus ir tada keliauju į tų avialinijų puslapius. Vienintelis minusas tas, kad tuo atveju reikia atskirai pirktis bilietus (jei skrendu su persėdimu) ir kas kartą mokėti kortelės aptarnavimo mokestį, kuris, mano galva, yra visai didelis.

Čia matyt apie ryanair ir wizzair bilietus.
Bet va man pavasarį su Estonia air buvo atvirkščiai: tiesiogiai 500 lt, per greitai, avia ir kitus tokius 440 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herbas: 27 liepos 2012 - 15:03
Čia matyt apie ryanair ir wizzair bilietus.
Bet va man pavasarį su Estonia air buvo atvirkščiai: tiesiogiai 500 lt, per greitai, avia ir kitus tokius 440 lt

Čia, matyt, kad kaip kada. Nesupaisysi išvis tų avialinijų ir bilietų. Pirkau bilietus į Portugaliją iš Lietuvos. Per visokius tinklalapius ieškojau, įvairius pasiūlymus peržiūrėjau, bet niekas nesiūlė skrydžio Vilnius-Londonas (30min arba 5val persėdimui)-Lisabona. Mano paties rastas variantas man atsiėjo pigiau ir mažiau laiko sugaišau persėdimams. Nes dauguma internetinių puslapių siūlomų skrydžių siūlė bilietus 50-100 svarų brangiau, o persėdimai po 10 val. Manau, kad verta pasieškoti skrydžių iš Londono į jums aktualias šalis. Ten labai dažnai vyksta visokios akcijos, o ir šiaip iš ten skristi beveik visada pigiausia negu kad iš bet kurio kito Europos oro uosto (tiesa, girdėjau, kad ir Vokietijoje Brėmene labai gerai Ryanair skrydžius keistis). Vat, o bilietai į patį Londoną, tai tikrai pigiau grybo.
Atsakyti
QUOTE(justas25 @ 2012 07 29, 15:21)

Tikrai kad būna tokių situacijų, kad nesupaisysi. Jau pastebėjom, kad su ta pačia Lufthansa perkant iki Frankfurto ir atskirai iš Frankfurto kartai išeina pigiau ne pirkti su jungtimi. Ieškojom į Kvala Lumpūrą, greitai.lt rodė 4009 Lt žmogui per Helsinkį ir Bankoką. O pačios susidėliojom per Frankfurtą ir Amsterdamą, išėjo 2200 Lt žmogui. Beveik perpus pigiau.
Atsakyti
Sveiki, už kiek realu pigiai gaut skrydį į Bankoką sausio ar vasario mėnėsiui? Gal patartumėt, kokias oro linijas sekti ir iš kokio miesto skrydžius žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 30, 10:52)
Sveiki, už kiek realu pigiai gaut skrydį į Bankoką sausio ar vasario mėnėsiui? Gal patartumėt, kokias oro linijas sekti ir iš kokio miesto skrydžius žiūrėti?

Realu idejus darbo - 1800-2400.. pirma kaina - jei pasiseks.. uz antra realiau.

O as laukiu stebuklu, kai bus po 1200 lotuliukas.gif Kazkada tai buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 30, 10:55)
Realu idejus darbo - 1800-2400.. pirma kaina - jei pasiseks.. uz antra realiau.

O as laukiu stebuklu, kai bus po 1200 lotuliukas.gif Kazkada tai buvo tongue.gif

Tai čia normali kaina, ir dabar tarkim su Etihad airways galima iš Londono ar Frankfurto už 537eur nuskrist + skrydis į tuos miestus su Ryanairu. Aš turiu omeny gerokai mažesnę kainą biggrin.gif
Mes tiesiai į Cebu (Filipinus) pernai skridom su Wizzair + Qatar airways ir mokėjom 4800 ar 4900lt dviese už visus skrydžius. Į Bankoką tikrai tiek nemokėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 30 liepos 2012 - 10:57
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 30, 10:41)
Tai čia normali kaina, ir dabar tarkim su Etihad airways galima iš Londono ar Frankfurto už 537eur nuskrist + skrydis į tuos miestus su Ryanairu. Aš turiu omeny gerokai mažesnę kainą  biggrin.gif
Mes tiesiai į Cebu (Filipinus) pernai skridom su Wizzair + Qatar airways ir mokėjom 5000lt dviese už visus skrydžius. Į Bankoką tikrai tiek nemokėčiau  rolleyes.gif

Kiek žinau- tai Ryanair skraido ne į Frankfurtą prie Maino, bet į Franfurtą prie Oderio, tad dar teks važiuoti į kitą miestą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 07 30, 10:59)
Kiek žinau- tai Ryanair skraido ne į Frankfurtą prie Maino, bet į Franfurtą prie Oderio, tad dar teks važiuoti į kitą miestą.

Tarp Frankfurt-Hahn (Ryanair) ir Frankfurto prie Maino maždaug 112 km. Tarp jų kursuoja autobusai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 30, 11:41)
Tai čia normali kaina, ir dabar tarkim su Etihad airways galima iš Londono ar Frankfurto už 537eur nuskrist + skrydis į tuos miestus su Ryanairu. Aš turiu omeny gerokai mažesnę kainą  biggrin.gif
Mes tiesiai į Cebu (Filipinus) pernai skridom su Wizzair + Qatar airways ir mokėjom 4800 ar 4900lt dviese už visus skrydžius. Į Bankoką tikrai tiek nemokėčiau  rolleyes.gif

Tai ir parasiau realijas - 2400. Nes 1800 tiketina, bet sudetinga rast. Bet gal jums pavyks ir uz papigiai bigsmile.gif Jei 1800 netinka biggrin.gif
O dar ir norimai datai suderinti.. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 liepos 2012 - 11:20
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 07 30, 12:19)
Tai ir parasiau realijas - 2400. Nes 1800 tiketina, bet sudetinga rast. Bet gal jums pavyks ir uz papigiai bigsmile.gif Jei 1800 netinka biggrin.gif
O dar ir norimai datai suderinti.. Sekmes 4u.gif

Tai manau, kad pavyks, tik būtent dėl Bankoko nežinau nei avialinijų kurios daro geras akcijas, nieko. Tai ir klausiu gal kas gali kaip daug maž ieškoti smile.gif

Londone mes irgi pervažiavom, iš Lutono į Heathrow, tas irgi užima laiko
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 07 26, 11:00)
Šiaip būna akcijos 100 eurų iki Frankfurto. Ypač reiktų domėti pentadieniais, nes tada skelbiamos akcijos. Užsiprenumeruok jų naujienas, akcijos pačios tave ras. Mes jau du kartus naudojomės šiuo pasiūlymu.

Jaučiu "praganėm" tas akcijas, nes prieš pora savaičių buvo už du bilietus pirmyn atgal 313 dol. per expedia, o dabar panasiai vienas bilietas kainuoja, bet liko laukti ir žiūrėti kas bus toliau:hm (per pacia Lufthansą tuo metu buvo brangiau nei per expedia)
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2012 07 30, 14:22)
Jaučiu "praganėm" tas akcijas, nes prieš pora savaičių buvo už du bilietus pirmyn atgal 313 dol. per expedia, o dabar panasiai vienas bilietas kainuoja, bet liko laukti ir žiūrėti kas bus toliau:hm (per pacia Lufthansą tuo metu buvo brangiau nei per expedia)

Mes sausio pabaigoj pirkom kovo mėnesiui su Lufthansa tiesiai per jų svetainę sumokėjom 649 Lt už du žmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 30 liepos 2012 - 14:27