As i Mumbai nusipirkau uz 1200 lt. Isskridimas is Barselonos, o gryzimas i Viena. I Viena, tai man labai patogu, nes netoli gyvenu. Dar prisides koks 50 euru iki Barselonos.
Kai dabar tokia infliacija, tai kaina manau labai gera. Skrisiu su Jordanian air
QUOTE(Atenyte @ 2013 01 11, 22:25)
As i Mumbai nusipirkau uz 1200 lt. Isskridimas is Barselonos, o gryzimas i Viena. I Viena, tai man labai patogu, nes netoli gyvenu. Dar prisides koks 50 euru iki Barselonos.
Kai dabar tokia infliacija, tai kaina manau labai gera. Skrisiu su Jordanian air
Tikrai puiki kaina, bet čia, kur buvo akcija, tik kovą-balandį? Man reikia rugpjūtį-spalį.
gal kas "nukovet" puikia kaina su persedimu arba be - i Europos miesta pavasariop?
Be skirtumo kur...
Arba uzveskit ant kelio, kaip rast tas palankias kainas pigiu skrydziu bendrovemis..
Be skirtumo kur...
Arba uzveskit ant kelio, kaip rast tas palankias kainas pigiu skrydziu bendrovemis..
QUOTE(jupiteris @ 2013 01 11, 22:37)
Tikrai puiki kaina, bet čia, kur buvo akcija, tik kovą-balandį? Man reikia rugpjūtį-spalį.
taip, vasariui-kovui-balandziui. Man kuo puikiausiai tiko. Is laimes 2 naktis negalejau uzmigti
QUOTE(BOLEYN @ 2013 01 11, 18:47)
Aš irgi kasdien seku kainas į Delį
Tik kol kas tos kainos didokos.. ~2000 Lt lapkričiui, jau ir nebesitikiu, kad bus pigiau
Ir išvis, kažkur dingo geros akcijos atrakcijos, kai bilietus buvo galima gaut papigiai...
Ir išvis, kažkur dingo geros akcijos atrakcijos, kai bilietus buvo galima gaut papigiai...
Ankščiau pigiai skraidino AeroSfit, bet nuo vakar jau nebeskraido į Vilnių- bankrotas. Juos pakeisti žada kitos Ukrainos avialinijos, tik niekas nežino, kada tai bus.
Esu atkreipus demesi, pvz Kalsruhe oro uoste pardavinejamos paskutines minutes keliones - paketai rytojaus dienai.
Ar yra kas taip skrides, ar verta, jei ten nuskrides perki, pernakvoji ir isskrendi?
Aisku, negali numatyti salies.. bet jei kokia poilsine kelione ale Egiptas... tai ir be isankstiniu pasirinkimu tiktu...
Laukciau patarimu, jei taip kas skrido
Ar yra kas taip skrides, ar verta, jei ten nuskrides perki, pernakvoji ir isskrendi?
Aisku, negali numatyti salies.. bet jei kokia poilsine kelione ale Egiptas... tai ir be isankstiniu pasirinkimu tiktu...
Laukciau patarimu, jei taip kas skrido
Sveikos pigiu skrydziu ieskotojos
Gal kas pagelbes kur ieskoti pigiu skrydziu i Londona(Stanced oro uostas) keliauciau as su dviem vaikais (7mir 1m)
laiklotarpis nuo kovo 22 iki balandzio 7(7d jau grįžti reiktu) -dabar ka pigiausia man meta tai is Kauno 1200lt
gruodi jau ziurinejau tai uz 860 lt buvo galima nuskristi(pasirode per brangu)
dabar kai sukilo
Gal kas patars ar jau pirkti,ar dar laukti kitu pasiulymu.
Dairiausi per skrendu.lt,bei Ryanair.com(bet man ten baugu kazkaip uzsakineti).
aciu
Gal kas pagelbes kur ieskoti pigiu skrydziu i Londona(Stanced oro uostas) keliauciau as su dviem vaikais (7mir 1m)
laiklotarpis nuo kovo 22 iki balandzio 7(7d jau grįžti reiktu) -dabar ka pigiausia man meta tai is Kauno 1200lt
gruodi jau ziurinejau tai uz 860 lt buvo galima nuskristi(pasirode per brangu)
Gal kas patars ar jau pirkti,ar dar laukti kitu pasiulymu.
Dairiausi per skrendu.lt,bei Ryanair.com(bet man ten baugu kazkaip uzsakineti).
aciu
Visu pirma, kodel butent Stansted oro uostas? Suprasciau, jei paskui vel kitas skrydis is kito oro uoto, tai kartais del nedidelio skirtumo neverta vargti su pervaziavimais ir papildomai uz tai moketi. Jei juo neapsiribojate, tai tikrai pilna variantu ir visai nebrangiu. Per ta pati skrendu.lt ieskokite tiesiog Londonas (visi oro uostai), pamatysit kas skraido, i kokius oro uostus, galesit ir tiesiai is ju nusipirkti.
Na šiai minutei skyscaner'is rodo
Vilnius (VNO) to
London Stansted (STN)
Fri 22 Mar Sun 7 Apr x 1(12+ years) x 1(under 12) x 1(under 2)
Ryanair
21:55 VNO 22:50 STN
direct2h 55
grįžimas
17:00 STN 21:40 VNO
direct2h 40
303lt
Vilnius (VNO) to
London Stansted (STN)
Fri 22 Mar Sun 7 Apr x 1(12+ years) x 1(under 12) x 1(under 2)
Ryanair
21:55 VNO 22:50 STN
direct2h 55
grįžimas
17:00 STN 21:40 VNO
direct2h 40
303lt
QUOTE(rihanna9 @ 2013 01 14, 13:41)
Visu pirma, kodel butent Stansted oro uostas? Suprasciau, jei paskui vel kitas skrydis is kito oro uoto, tai kartais del nedidelio skirtumo neverta vargti su pervaziavimais ir papildomai uz tai moketi. Jei juo neapsiribojate, tai tikrai pilna variantu ir visai nebrangiu. Per ta pati skrendu.lt ieskokite tiesiog Londonas (visi oro uostai), pamatysit kas skraido, i kokius oro uostus, galesit ir tiesiai is ju nusipirkti.
Siaip jie gyvena Tetforde (gal artimesnis koks dar yra)