Būdamas 50 metų 2009m. Los Andžele birželio 25 dieną mirė pop karaliumi tituluojamas dainininkas Michaelas Jacksonas. Greitoji pagalba į dainininko namus buvo iškviesta ketvirtadienį apie vidurdienį vietos laiku, po to kai sustojo jo kvėpavimas ir nustojo plakti širdis...
Maiklo su mumis šioje žemėje nebėra jau 3 metus... Bet mumyse ir mūsų širdyse jis liks amžinai.... Maiklas buvo atsiųstas angelas, o angelai - nemiršta, jie tik pakyla į viršų...

http://www.youtube.c...h?v=2XjO6b2TNU0
Mes Mylime Tave... Tu atsakytum aš myliu Jus labiau....

Prašau jūsų, nesikankinkite ir neverkite kai aš mirsiu.
Įsivaizduokite, kad aš giliai miegu...
Skrajoju po kalnus ir dykumas...
Iš aukštai žiūrėdamas į gėles ir visada jas mylėdamas...
Tik viskas kitu aspektu, kitame pasaulyje, kitame laike
Niekas nesikeičia, juk miršta tik kūnas, todėl prisiekiu mylėti jus visą amžinybę, ne tik šiuo momentu.
Ir jeigu bent viena ašara sudrumsčia ramybę, paslėpkite ją, nes aš noriu jus matyti laimingus.
Skrendu, kad susijungčiau su visata ir galėčiau skaičiuoti žvaigždes..
Daryti tai, ką visi ignoravo, kai slėpiau daug skausmo savo gyvenime..
Pagaliau ištrūkau iš šio pasaulio, kuris mane pavertė dvasiniu ir fiziniu kaliniu, kuriame susidūriau su neteisybe lyg su karu
Neišnykstu be pėdsakų, todėl prašau jūsų.. Neverkite, nes tvyrosiu ore, vakaro lietuje, saldžiose savo dainų melodijose, nuostabiose savo vaikų šypsenose ir kituose šios žemės dalykuose, kuriuos taip mylėjau..
Gyvenau kaip norėjau ir kur norėjau, kartais greitai, kartais lėtai.
Nenoriu skausmingų atsisveikinimų, nei kad kančia iškreiptų jūsų veidus..
Tai nėra atsisveikinimas.. Aš būsiu su jumis savo mintyse, jūsų sielose tol kol su vėju plasnos mano dvasia.

Galingiausias dalykas gyvenime, nepaisant nieko, yra žmogaus protas ir malda, ir tikėjimas savimi, ir pasikliovimas savimi, ir atkaklumas. Nesvarbu, kiek kartų tu tai darysi, tu darysi tol, kol bus padaryta teisingai. Ir visada tikėk savimi. Ir nesvarbu, kas yra aplinkui tave nusiteikęs neigiamai ar skleidžiąs neigamą energiją, tiesiog visiškai užkirsk tam kelią. Kadangi kad ir kuo tu tiki, tuo ir tampi. - Maiklas Džeksonas

Patys brangiausi Lietuvos fanų atsiminimai
"Nuo to laiko, kai mums duota gyvenimo dovana, gyvename tik karta. Tai turi buti musu nuolatinis siekimas iamzinti save. Nesvarbu, kokia siekimo sriti mes pasirenkame." -MJ

Mus vienija vienas dalykas - meilė MJ ir jo muzikai.. tad nepaisant visų mūsų tautybės, gyvenimo pažiūrų, religijos ir t.t. prašau bendrauti draugiškai, priimti kitų nuomonę kokia jį bebūtų. Visi ginčai ir nesutarimai TIK per až....
"Žemėje yra dviejų tipų žmonės: Maiklo Džeksono fanai ir tie, kuriems nesiseka!!!!"

Malonaus bendravimo !!!!!
Maiklo su mumis šioje žemėje nebėra jau 3 metus... Bet mumyse ir mūsų širdyse jis liks amžinai.... Maiklas buvo atsiųstas angelas, o angelai - nemiršta, jie tik pakyla į viršų...

http://www.youtube.c...h?v=2XjO6b2TNU0
Mes Mylime Tave... Tu atsakytum aš myliu Jus labiau....

Prašau jūsų, nesikankinkite ir neverkite kai aš mirsiu.
Įsivaizduokite, kad aš giliai miegu...
Skrajoju po kalnus ir dykumas...
Iš aukštai žiūrėdamas į gėles ir visada jas mylėdamas...
Tik viskas kitu aspektu, kitame pasaulyje, kitame laike
Niekas nesikeičia, juk miršta tik kūnas, todėl prisiekiu mylėti jus visą amžinybę, ne tik šiuo momentu.
Ir jeigu bent viena ašara sudrumsčia ramybę, paslėpkite ją, nes aš noriu jus matyti laimingus.
Skrendu, kad susijungčiau su visata ir galėčiau skaičiuoti žvaigždes..
Daryti tai, ką visi ignoravo, kai slėpiau daug skausmo savo gyvenime..
Pagaliau ištrūkau iš šio pasaulio, kuris mane pavertė dvasiniu ir fiziniu kaliniu, kuriame susidūriau su neteisybe lyg su karu
Neišnykstu be pėdsakų, todėl prašau jūsų.. Neverkite, nes tvyrosiu ore, vakaro lietuje, saldžiose savo dainų melodijose, nuostabiose savo vaikų šypsenose ir kituose šios žemės dalykuose, kuriuos taip mylėjau..
Gyvenau kaip norėjau ir kur norėjau, kartais greitai, kartais lėtai.
Nenoriu skausmingų atsisveikinimų, nei kad kančia iškreiptų jūsų veidus..
Tai nėra atsisveikinimas.. Aš būsiu su jumis savo mintyse, jūsų sielose tol kol su vėju plasnos mano dvasia.

Galingiausias dalykas gyvenime, nepaisant nieko, yra žmogaus protas ir malda, ir tikėjimas savimi, ir pasikliovimas savimi, ir atkaklumas. Nesvarbu, kiek kartų tu tai darysi, tu darysi tol, kol bus padaryta teisingai. Ir visada tikėk savimi. Ir nesvarbu, kas yra aplinkui tave nusiteikęs neigiamai ar skleidžiąs neigamą energiją, tiesiog visiškai užkirsk tam kelią. Kadangi kad ir kuo tu tiki, tuo ir tampi. - Maiklas Džeksonas

Patys brangiausi Lietuvos fanų atsiminimai
"Nuo to laiko, kai mums duota gyvenimo dovana, gyvename tik karta. Tai turi buti musu nuolatinis siekimas iamzinti save. Nesvarbu, kokia siekimo sriti mes pasirenkame." -MJ

Mus vienija vienas dalykas - meilė MJ ir jo muzikai.. tad nepaisant visų mūsų tautybės, gyvenimo pažiūrų, religijos ir t.t. prašau bendrauti draugiškai, priimti kitų nuomonę kokia jį bebūtų. Visi ginčai ir nesutarimai TIK per až....
"Žemėje yra dviejų tipų žmonės: Maiklo Džeksono fanai ir tie, kuriems nesiseka!!!!"

Malonaus bendravimo !!!!!
Niekas neturi teisės kentėti, ypač -mūsų vaikai. Šį kartą mums turi pavykti. Tai - pasaulio vaikams.
http://www.youtube.c...player_embedded

http://www.youtube.c...player_embedded

Dėl albumo prisijungimo duomenų prašome kreiptis į bet kurią tuo metu prisijungusią narę, slaptažodžiai neduodami naujokams, reikėtų aktyviai pabendrauti nors porą temų. Duomenys duodami visoms narėms pritarus. Taip pat neduodam tik pažiūrėjimui - yra sąlyga įdėti savo foto .
NOREDAMI PRISIJUNGTI PRIE LT MJ FANU GRUPES FACEBOOKE, KREIPKITES CIA:
http://www.facebook....ndinni.mjfclt.5