Įkraunama...
Įkraunama...

Užsakymai iš UK parduotuvių

Sveikos norinčios pirkti UK internetinėse parduotuvėse! Džiaugiamės kad perkate, domitės ir tikimės malonaus bendradarbiavimo! 4u.gif

Paraše rasite informaciją iš kokių parduotuvių ir kurią dieną bus užsakinėjama. Užsakymų laukiame iki 22.30 val., nebent paraše nurodyta kitaip.
Kai prekės bus užsakytos informuosiu el.paštu, taip pat parašysiu, jei kažkokių prekių nepavyko užsakyti.

Kaip daryti užsakymą? Norimas prekes su dydžiu ir spalva dėti į internetinio puslapio, kuriame renkatės, krepšelį (puslapyje užsiregistruoti nebūtina). Jį nukopijuoti į laišką ir atsiųsti adresu cheles.uk@gmail.com.
Laiške įrašykite savo niką, miestą iš kurio esate. Būčiau dėkinga, jei atskirų parduotuvių užsakymai būtų atskiruose laiškuose.

Kokios sąlygos? (Kaina + jei yra pristatymo mokestis)*svaro kursas (tos dienos kai rezervuojami pinigai arba jie nurašomi +5 centrai valiutos konvertavimo išlaidoms padengti) + 10%(jei užsakymo suma iki 5 svarų - 15%) + siuntimas į LT (1 kg - 7,50 lt)
Jei yra pristatymo mokestis iš internetinės parduotuvės, jis dalinamas visiems užsisakantiems.
Paskaičiavimus siųsiu kai prekės jau bus pas mane.
Jei užsakymo suma mažesnė nei 5 svarai - tarpininkavimo mokestis 15%

Kaip gauti užsakytas prekes? Siuntiniai atkeliauja į Vilnių. Juos galima bus atsiimti čia, į kitus miestus siunčiame paštu.

Perkame šiose parduotuvėse:
http://direct.asda.com (ASDA) – rūbai visai šeimai
www.amazon.co.uk– viskas šeimai (užsakoma kiekvienai norinčiai atskirai, bet kurią dieną)
www.ebay.co.uk – viskas šeimai (užsakoma kiekvienai norinčiai atskirai, bet kurią dieną)
www.akamuti.co.uk– natūrali, ekologiška kosmetika.
www.akomaskincare.co.uk– natūrali, ekologiška kosmetika .
www.Asos.com– drabužiai moterims ir vyrams.
www.brandalley.co.uk - brandinės prekės visai šeimai (pašto kodas norint prisijungti E6 3RW)
www.boohoo.com - drabužiai, avalynė, aksesuarao moterims.
www.clothingattesco.com– drabužiai moterims, vyrams, vaikams.
www.elc.co.uk– drabužiai moterims, vyrams, vaikams.
www.elc.co.uk– drabužiai moterims, vyrams, vaikams.
www.fragrancedirect.co.uk – kosmetika
www.GAP.eu – drabužiai moterims, vyrams, vaikams.
www.greenbaby.com– ekologiški drabužėliai ir priežiūros priemonės kūdikiams.
www.hollandandbarrett.com – vitaminai visai šeimai
www.MarksAndSpencer.com – drabužiai visai šeimai, prekės namams.
www.matalan.co.uk – rūbai visai šeimai
www.mysupermarket.co.uk – buities prekės (prekes į krepšelį galima dėti su pašto koduku E6 3RW)
www.newlook.com – drabužiai moterims
www.next.co.uk – drabužiai moterims, vyrams, vaikams
www.Promod.co.uk – drabužiai ir aksesuarai moterims.
www.Pumpkinpatch.co.uk – drabužiai besilaukiančioms, kūdikiams, vaikams iki 11 metų.
www.thebodyshop.co.uk - viskas grožiui! Dekoratyvinė kosmetika, kūno, plaukų, priežiūros prekės, parfumerija.
www.sportsdirect.com – sporto prekės visai šeimai

Primenu, prekes perkate iš parduotuvės, o ne iš manęs smile.gif Taigi už prekių kokybę, parduotuvių darbą, dydžių atitikimus neatsakau.
Norint prekę gražinti (jei spėjame su terminais), pirkėjas apmoka visas su gražinimu susijusias išlaidas, taip pat negrąžinamas tarpininkavimo mokestis.

Užsakymo atsiuntimas reiškia, kad susipažinote ir sutinkate su šiomis sąlygomis.

user posted image

Turbūt tiek. Jei kils klausimų – klauskite temoje, rašykite žinutę ar laiškus!
4u.gif

Cheles ir sssraige

Atsakyti
DUK

1. Ar perkate/kada užsakinėsite iš H&M?

H&M Atmeta visus užsakymus, dėl to iš šios parduotuvės nebeužsakinėju.

Taip pat užsakymus atmeta Lareduote, Vertbaudet, Clarks, chemisdirect..

2. Kiek man kainuos…?

Kainą savais dauginkite iš 5. Taip kainą aš jums ir paskaičiuočiau (ir pridečiau dar +5 ar 10 lt atsargai smile.gif )

Kadangi galutinė kaina priklauso nuo svorio, aš jos tiksliai iš anksto pasakyti negaliu, taiga ši paprastutė formulė padės orentuotis. Jei užsakote sunkius daiktus (batai, paltai, žaislai, indai, skalbimo priemonės ir pan.), tuomet gausis daugiau už svorį.

3. Gal jau gavote mano užsakytas prekes?

Jei skaičiukų neatsiunčiau, vadinasi negavau smile.gif prekių nesandėliuoju, kai tik ateina, stengiuosi per vieną dieną visoms paskaičiuoti. Parastai siuntas gaunu ketvirtadieniais.

4. Kada laukti?

Siuntos paprasta ateina per 2 savaites. Pumpkin laukiame ilgiau, Brandalley terminas gali buti ir iki 2 mėnesių.

5. Kodėl neužsakėte Next tokios tai prekės, ji buvo ne iš sale?

Kiek susidūriau tai vienintelių Next SALE ir NE SALE prekių paieška skiriasi, t.y. kai užsakinėju rytais tai tikrinu visas prekes prie SALE.

GALIMA užsakyti ir vienas, ir kitas, tiesiog atskirkite ar pažymėkite, kurios prekės yra kurios, tuomet aš jas surasiu ir užsakysiu.

6. O kodėl neužsakyta, dabar mano norima prekė yra..?

Jei užsakymo patvirtinimo laiške įrašau, kad kažkas neužsakyta, reiškia tuo metu, kai dariau užsakymą tos prekės nebuvo, gal nebuvo dydžio ar jūsų norimos spalvos. Būna, kad po kurio laiko jūs vėl matote savo norimą prekę, tiesiog parduotuvės daro papildymus, arba rezervuoja prekes jei kažkas jas įsideda į krepšiuką, po to jos vėl atsiranda. Savavališkai neatsirinkinėju ką ir kam užsakinėti.

7. Kelintą h darysite tos ir tos parduotuvės užsakymą?

Jei savaitės sąraše nenurodyta kitaip, užsakymų laukiu iki 22:00
Atsakyti
Mano "labai DUK": kada vel rinksite Groceries? smile.gif
Atsakyti
Gal yra norinciu kooperuotis i Siaulius ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candy_lips: 30 liepos 2012 - 09:42
labas

gal uzsakytumete is http://www.hollandandbarrett.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 28, 19:00)
Mano "labai DUK": kada vel rinksite Groceries? smile.gif

na kažkaip itin pasyviai paskutiniu metu groceries eina.. tai manau šią savaitę dar nebandom..
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2012 07 30, 11:32)

galiu, bandyim šiandien dienai smile.gif

ŠIOS SAVAITĖS PLANIUKAS ATNAUJINTAS PARAŠE 4u.gif
Atsakyti
Ar ir jūs pasidavėte visą Lietuvą apėmusiai euforijai? biggrin.gif mes taip! Džiaugiamės už Rūtelę lithuania.gif

Na ir keli naujai įkelti rūbeliai:

Miss Fiori maikutė, 8 dydis, 17.5 lt:
user posted image

Laredoute velvetinis sijonas, 34 dydis, 57 lt:
user posted image

PumpkinPatch suknytė mergytei, 24 month, 86cm. 30 lt:
user posted image
Atsakyti
Cheles, ar gavote vakar mano SD uzsakyma g.gif ? nes jokio patvirtinimo negavau ax.gif
Atsakyti
Ačiū už Asda siuntinuką, viskas super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2012 07 31, 09:08)
Cheles, ar gavote vakar mano  SD uzsakyma g.gif ? nes jokio patvirtinimo negavau ax.gif

nesusirinko vakar Sportsdirectas.. sad.gif gal būtų noruinčių prisijungti ryt dienai?
Panasu, kad svaras sieeek tieeek krenta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 31 liepos 2012 - 20:57
AS KA TIK ATSIUNCIAU SD UZSAKYMUKA..GAL NETYCIA SPEJAU 4u.gif
Atsakyti
Laba,
gal galit dar įmest angliškus vaikų batų dydžius ax.gif . domina 29, 30, 32, 33 dydžiai. Gal su SD prisijungčiau jei rasčiau ką gero 4u.gif .
Atsakyti