as sveiku protu negaliu suvokti-kuom gi taip pavilioja tos firmos zmones, kurios siulo viska ka imanoma-nuo zoleliu, gintaru ir dar visokiu Kinijos gerybiu, o nesidomi musu lietuviska, amziu patikrinta liaudies medicina,
yra Balvociutes ukis, yra Karaliuniene, nors ji man nelabai patinka, yra daug knygu-Taunytes, kitu rusu autoriu, kur naudojami paprasti receptai, beje, tinkantys musu laiko juostai, musu klimatui, kur mazai saules, ilgasis tamsus periodas, kur be mesos tikrai sunku isgyventi, man sunku butu suokti, kaip vegetaras-betonuotojas atidirbtu 8 val darbo, jei nevalgytu sotaus maisto,
mes viska sudedame maistui, bet niekada nepamastome apie gyvenimo buda, apie minstis, apie aplinkinius, kurie supa mus, laikomes tu nuostatu, kurios priitos visuomeneje, bet gal nepriimtinos mums,
as esu peleda, na negaliu as maksteles daryti ryte, nu negaliu,
as ja darau vakare, jauciuosi tada puikiai,
valgau po 18 val ir nesuku galvos,
taip, stengiuosi valgyti daznai, tas tiesa, nepersyvalgau-tas irgi tiesa, geriu skycius,
visi giria, kad zalioji arbata-vos ne vaistas nuo visu ligu, o as jos net kvapo negaliu pernesti-reiskia ji man tikrai netinka, kada pradedi "klausyti" savo organizmo, gali pasakyti, kas tau tikrai tinka, o kas ne- ir tai gali kardinaliai skirtis nuo visu isgirtu nuomoniu,
gal ir ne i tema parasiau, bet atejo tokios mintys
Papildyta:atsiprasau uz klaidas, kompas strigo